Νέα

Συγγρού 108 2ος Όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frapes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 400K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Γνωρίζει κανείς τι απέγινε η Νατάσα που ήταν εκεί μεχρι περίπου Γενάρη?
Οι φωτογραφιες κτλ εχουν κατέβει...

Η Νατάσα γύρισε τον Μάρτιο στην γερμανοαλυσίδα των στούντιο, κλειδώθηκε μέσα λόγω καραντίνας και τον Μάιο γύρισε Ουκρανία... δυστυχώς...

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Πέρασα κάπου 22-23/12 και ήταν διαθέσιμες 2 ψηλά κορίτσια. Η μια μελαχρινή νταρντάνα νομίζω Τζούλια και η άλλη δε συγκράτησα το όνομα. Ήταν ψηλή με ισιο μαλλί περίπου μέχρι τους ώμους καστανόξανθο αν διέκρινα καλά μέσα στο σκοτείνο δωματιο που ήμουν κατα την αναμονή.

Ποια κοπέλα ήταν?? Μπορει να βοηθησει καποιος συναδελφος??

Ευχαριστω!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Πέρασα κάπου 22-23/12 και ήταν διαθέσιμες 2 ψηλά κορίτσια. Η μια μελαχρινή νταρντάνα νομίζω Τζούλια και η άλλη δε συγκράτησα το όνομα. Ήταν ψηλή με ισιο μαλλί περίπου μέχρι τους ώμους καστανόξανθο αν διέκρινα καλά μέσα στο σκοτείνο δωματιο που ήμουν κατα την αναμονή.

Ευχαριστω!
Μαλλον Νικολέττα....

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Διάβασα ότι υπάρχει και ένα καινούργιο κορίτσι, η Αναστασία. Την έχει δει κάποιος φίλος, έχουμε περιγραφή ?

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1

Ευχαριστω!
Μαλλον Νικολέττα....

Ευχαριστώ!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Διάβασα ότι υπάρχει και ένα καινούργιο κορίτσι, η Αναστασία. Την έχει δει κάποιος φίλος, έχουμε περιγραφή ?

Μελαχρινό τουμπανάκι, πορνοσταρικού ύφους. Η πιο όμορφη μαζί με την Βικτώρια το πιπινάκι. Κατά τα άλλα Σουζάνα, Λίζα, Νικολέτα, Τζούλια (αυτή αν δεν κάνω λάθος δούλευε στο μπουρδέλο Μαραθώνος-Γιαννόσπιτο)

penisrakete

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, ξερει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ώστε να κλείσεις ραντεβού ή απλώς πας έτσι;

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Καλησπέρα σας, ξερει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ώστε να κλείσεις ραντεβού ή απλώς πας έτσι;
Τηλέφωνο υπαρχει, αλλα πας και ετσι, δεν χρειάζεται ραντεβου

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Καλησπερα.Μηπως ξερει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνιας? Ας μοΥ στεθλει μυνημα αν μπορει.

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Καλησπερα.Μηπως ξερει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνιας? Ας μοΥ στεθλει μυνημα αν μπορει.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Πέρασα πρόσφατα είχε 3 κοπέλες (δεν είμαι καλός στα ονόματα) η μία χοντρή η άλλη παραήταν μεγάλη για τα γούστα μου οπότε μπήκα με Λίνα. Πρέπει να ήμουν ο πρώτος που μπήκα στο μαγαζί. Ενημέρωση απο τσατσα ότι καμία δεν κάνει πρωκτικό, Η κοπέλα είχε πανέμορφα μάτια, πρέπει να ήταν απο Ρωσσία (γεωργία μεριά με μία περίεργη μύτη σαν πόντια) ψιλή με ωραίο σώμα ελαφρώς μεγάλος κώλος αλλά δεν σε προβλημάτιζε καθόλου, βυζί τούμπανο (ακριβώς το μέγεθος που μαρέσει ούτε μικρό ούτε πολύ μεγάλο), έγλειφε φούλ, διάθεση και συμμετοχή σούπερ σε όλα, σε τίποτα δεν είπε όχι απο όσα της είπα τα μισά τα έκανε πριν. Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί παρόλο που το στανταράκι μου είναι άλλο μαγαζί φτηνότερο είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και δεν μου βγήκε σε κακό τελικά

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Καλησπερα.Μηπως ξερει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνιας? Ας μοΥ στεθλει μυνημα αν μ

google is your friend... σε εμένα το σήκωσαν πάντως αλλά δεν έπαιρνα απο απόκρυψη

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Πρέπει να μαθαίνουμε στον κόσμο πως να τρώει.. όχι να του δίνουμε φαγητό κάποια στιγμή θα πεινάσουν!! Συγγρου 108 μασαζ στο google και το τηλέφωνο βγαίνει στα αποτελέσματα δεν χρειάζεται καν να μπεις σε κάποια σελίδα

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Να κάνω μήνα ερώτηση στα 50 στο μισάωρο είναι μια εκτόνωση γιατί σ αλλά μαγαζιά δεν έχεις όριο

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Μισή ώρα, 50€, ένα μπαλάκι.
Εγώ αυτό γνωρίζω.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Διάβασα ότι ήρθε ένα νέο κορίτσι, η Έρικα.
Την ειδε κάποιος συναγωνιστής ?

Έχουμε σύντομη περιγραφή ?

BMWR75

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2020
Κριτικές
15
Like
1.190
Πόντοι
1.011
Καταδρομικη μεσημεριατικα(κατα τις 13.00) στον οίκον τούτον ...2 κορασια εντός: Αναστασία-Ερικα(νεον ατιον)..
Μάθημα Ουκρανικων με προφεσορισα Αναστασια...
Πήρα άριστα κι έφυγα..
Αναρτω κριτικην...
Ισοζυγιον θετικόν..
Σπευδω βραδεως για άλλα..
Τα σεβη μου...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom