Νέα

Συχνότητα σεξουαλικής επαφης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες φορες κανετε σεξ σε μια εβδομαδα?

• 0-1

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 2-3

• 4-6

• 7+

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
βρε γκαου αφου γραφω οτι τα αποτελεσματα θα τα δουμε στο Πασχα,
το μαλακα παριστανεις?

αντε σε κανα οφθαλμιατρο αγορι μου  :2funny: :2funny:
σιγα μην περιμενουμε και το δεκαπενταυγουστο να δουμε ποσο γαμαμε  :uglystupid:
σαλεπακι παιδια ζεστο σαλεπακι :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μολις τωρα μου σηκωθηκε να δωσω σοβαρη απαντηση αλλα θα σας την χωσω με το ετος.... και για την ακριβεια το 2009.Εχουμε λοιπον και λεμε 164 γαμησια στο σεξ και 144 γαμησια στον Ο.Π.Α.Π....μας κανουν συνολο 308 γαμησια και στις δυο αυτες μου αγαπες...το 2010 το εχω ξεκινησει καλυτερα γιατι η ψυχολογια μου στο γαμησι με τις γυναικες εξαρταται απο τα γαμησια που πεταω στο στοιχημα...δηλαδη αν ειναι δυνατον να κερδιζω καθημερινα θα γαμαω καθημερινα μια και δυο φορες και ας ειμαι 46.Μετα τιμης ο Παιχτουρας..ο επονομαζομενος σε οσους τον ξερουν εργολαβος παιχτικων κηδειων του στοιχηματος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μολις τωρα μου σηκωθηκε να δωσω σοβαρη απαντηση αλλα θα σας την χωσω με το ετος.... και για την ακριβεια το 2009.Εχουμε λοιπον και λεμε 164 γαμησια στο σεξ και 144 γαμησια στον Ο.Π.Α.Π....μας κανουν συνολο 308 γαμησια και στις δυο αυτες μου αγαπες...το 2010 το εχω ξεκινησει καλυτερα γιατι η ψυχολογια μου στο γαμησι με τις γυναικες εξαρταται απο τα γαμησια που πεταω στο στοιχημα...δηλαδη αν ειναι δυνατον να κερδιζω καθημερινα θα γαμαω καθημερινα μια και δυο φορες και ας ειμαι 46.Μετα τιμης ο Παιχτουρας..ο επονομαζομενος σε οσους τον ξερουν εργολαβος παιχτικων κηδειων του στοιχηματος.

Γαμησι στον ΟΠΑΠ?????????Τι εννοει ο καλλιτεχνηs???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μολις τωρα μου σηκωθηκε να δωσω σοβαρη απαντηση αλλα θα σας την χωσω με το ετος.... και για την ακριβεια το 2009.Εχουμε λοιπον και λεμε 164 γαμησια στο σεξ και 144 γαμησια στον Ο.Π.Α.Π....μας κανουν συνολο 308 γαμησια και στις δυο αυτες μου αγαπες...το 2010 το εχω ξεκινησει καλυτερα γιατι η ψυχολογια μου στο γαμησι με τις γυναικες εξαρταται απο τα [move]γαμησια που πεταω στο στοιχημα..[/move].δηλαδη αν ειναι δυνατον να κερδιζω καθημερινα θα γαμαω καθημερινα μια και δυο φορες και ας ειμαι 46.Μετα τιμης ο Παιχτουρας..ο επονομαζομενος σε οσους τον ξερουν εργολαβος παιχτικων κηδειων του στοιχηματος.
Διαβασε το κινουμενο και θα καταλαβεις τι εννοω!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κινείται συνέχεια παίχτη δε μπορούμε να το διαβάσουμε, σταμάτα το λέμε :helpplea: :rockon: :rockon: :rockon:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Ολα αυτα εχουν αναλυθει πολλάκις στα θρεντ "η αγαμια στις μερες μας" και ¨μα τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελλεεινιδες".

Αγνοηστε τις παπαροερευνες περι της συχνοτητας του ελληνα.
αμα βγαλεις τις απαντησεις,των οποιων τα νουμερα στην πραγματικοτητα αφορουν ποσο γαμαει την παλαμη του, ή πουτανες, ή αυτες που ειναι 100% ψεμα,επειδη ντρεπεται να παραδεχτει οτι δε γαμει...γάμησέ τα αποστολη.
Ειναι πλεον σιγουρο οτι στις ηλικιες 20-35 υπαρχει σοβαρο σεξουαλικο ελλειμμα στην ελλαδα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
για αυτο και μεις στα δευτερα αντα γαμαμε 2-3 φορες την εβδομαδα,η μια για τους 20-35..χε!χε!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom