Επισκέπτης
σιγα μην περιμενουμε και το δεκαπενταυγουστο να δουμε ποσο γαμαμεβρε γκαου αφου γραφω οτι τα αποτελεσματα θα τα δουμε στο Πασχα,
το μαλακα παριστανεις?
αντε σε κανα οφθαλμιατρο αγορι μου
σαλεπακι παιδια ζεστο σαλεπακι
σιγα μην περιμενουμε και το δεκαπενταυγουστο να δουμε ποσο γαμαμεβρε γκαου αφου γραφω οτι τα αποτελεσματα θα τα δουμε στο Πασχα,
το μαλακα παριστανεις?
αντε σε κανα οφθαλμιατρο αγορι μου
να!τα βλεπεις?και τι κερδιζεις με αυτο? καλα σου ειπε ο νωντας ;)
Γαμαω καθε μερα..μια και δυο φορες και ειμαι 46 χρονων....ειμαι το τελειο και απολυτο Αρσενικο. Ο ανδρας που καθε γυναικα θα ηθελε στο κρεβατι της.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
τυπε το κανεις καθε μερα απο 2 φορες ή 2 φορες το χρονο απο 365 φορες?2 X 365= 730
Μολις τωρα μου σηκωθηκε να δωσω σοβαρη απαντηση αλλα θα σας την χωσω με το ετος.... και για την ακριβεια το 2009.Εχουμε λοιπον και λεμε 164 γαμησια στο σεξ και 144 γαμησια στον Ο.Π.Α.Π....μας κανουν συνολο 308 γαμησια και στις δυο αυτες μου αγαπες...το 2010 το εχω ξεκινησει καλυτερα γιατι η ψυχολογια μου στο γαμησι με τις γυναικες εξαρταται απο τα γαμησια που πεταω στο στοιχημα...δηλαδη αν ειναι δυνατον να κερδιζω καθημερινα θα γαμαω καθημερινα μια και δυο φορες και ας ειμαι 46.Μετα τιμης ο Παιχτουρας..ο επονομαζομενος σε οσους τον ξερουν εργολαβος παιχτικων κηδειων του στοιχηματος.
Διαβασε το κινουμενο και θα καταλαβεις τι εννοω!!!!Μολις τωρα μου σηκωθηκε να δωσω σοβαρη απαντηση αλλα θα σας την χωσω με το ετος.... και για την ακριβεια το 2009.Εχουμε λοιπον και λεμε 164 γαμησια στο σεξ και 144 γαμησια στον Ο.Π.Α.Π....μας κανουν συνολο 308 γαμησια και στις δυο αυτες μου αγαπες...το 2010 το εχω ξεκινησει καλυτερα γιατι η ψυχολογια μου στο γαμησι με τις γυναικες εξαρταται απο τα [move]γαμησια που πεταω στο στοιχημα..[/move].δηλαδη αν ειναι δυνατον να κερδιζω καθημερινα θα γαμαω καθημερινα μια και δυο φορες και ας ειμαι 46.Μετα τιμης ο Παιχτουρας..ο επονομαζομενος σε οσους τον ξερουν εργολαβος παιχτικων κηδειων του στοιχηματος.
Διαβασε το κινουμενο και θα καταλαβεις τι εννοω!!!!
παρε φορα φιλε και στον σμπουτζον μου ανεβασιγα μην περιμενουμε και το δεκαπενταυγουστο να δουμε ποσο γαμαμε
σαλεπακι παιδια ζεστο σαλεπακι
Δεν πιστευω να μου δινετε βαση, εχω πιει τα ουισκακια μου και εχω τα κεφια μου!!!!!!!!!