Νέα

Συχνότητα σεξουαλικής επαφης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες φορες κανετε σεξ σε μια εβδομαδα?

• 0-1

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 2-3

• 4-6

• 7+

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Η ψηφοφορια διαρκει 40 ημερες, τα αποτελεσματα θα γινουν ορατα σε ολους το Πασχα.
Ψηφιστε ποσες φορες κανετε σεξ σε μια εβδομαδα, κατα μεσο ορο.
Εχετε το δικαιωμα να αλλαξετε τη ψηφο σας.
Τα αποτελεσματα θα γινουν γνωστα το Πασχα,
και θα ακολουθησει σχετικη αναλυση
απο τους εξειδικευμενους επιστημονες του bourdela.tv.

Επισκέπτης
αναλογα...με το αν ειμαι σε περιοδο ζευγαρωματος :zfuck: η οχι :dunno:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γαμαω καθε μερα..μια και δυο φορες και ειμαι 46 χρονων....ειμαι το τελειο και απολυτο Αρσενικο. Ο ανδρας που καθε γυναικα  θα ηθελε στο κρεβατι της.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
!blis βάλε και 10....20...30 για μερικούς παίχτες σαν τον Παίχτουρα

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Γιατί δεν φαίνονται τα αποτελέσματα αφού ρίξουμε την ψήφο μας;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γαμαω καθε μερα..μια και δυο φορες και ειμαι 46 χρονων....ειμαι το τελειο και απολυτο Αρσενικο. Ο ανδρας που καθε γυναικα  θα ηθελε στο κρεβατι της.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
  Δεν πιστευω να μου δινετε βαση, εχω πιει τα ουισκακια μου και εχω τα κεφια μου!!!!!!!!! 

Επισκέπτης
2 φορες την εβδομαδα, αυτος ειναι και ο παγκοσμιος μεσος ορος συμφωνα με τις 3 τελευταιες ερευνες της Durex (2004, 2005 και 2007). Και μην πειτε μερικοι οτι ειναι λιγο, σκεφτειτε οτι υπαρχουν πολλοι που για διαφορους λογους δεν κανουν καθολου σεξ.

Επισκέπτης
παιδια αν αρχισουμε τις μετρισεις το χασαμε το παιχνιδι γ****ε γιατι χανομαστε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
2 φορες την εβδομαδα, αυτος ειναι και ο παγκοσμιος μεσος ορος συμφωνα με τις 3 τελευταιες ερευνες της Durex (2004, 2005 και 2007). Και μην πειτε μερικοι οτι ειναι λιγο, σκεφτειτε οτι υπαρχουν πολλοι που για διαφορους λογους δεν κανουν καθολου σεξ.
στην ελλαδα ειναι παραπανω απ ολη την ευρωπη :rolleyes: γιατι ειμαστε καυλεουρες!
αυτο μου το χε πει μια δανεζα και στη σκανδιναβια το σχολιο που συνηθιζουν να κανουν πανω σ αυτο το γεγονος ειναι οτι πηδαμε και κατσικες :zfuck:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλυτερα ειναι γενικα, οποιος ανοιξε το θρεντ να καθορισει ηλικιες, γιατι απλα για τα παιδια τω 18-26 ,δυο φορες την εβδομαδα ειναι λιγο!!!!

Επισκέπτης
στην ελλαδα ειναι παραπανω απ ολη την ευρωπη :rolleyes: γιατι ειμαστε καυλεουρες!
αυτο μου το χε πει μια δανεζα και στη σκανδιναβια το σχολιο που συνηθιζουν να κανουν πανω σ αυτο το γεγονος ειναι οτι πηδαμε και κατσικες :zfuck:

Οι Ελληνες ειναι οντως πρωτοι στην τελευταια ερευνα του 2007 με μεσο ορο περιπου 3 φορες την εβδομαδα. Αλλα βεβαια οι Ελληνες ειναι και πρωτοι στο να λενε ψεματα για τα παντα, αρα κρατα και καποιες επιφυλαξεις.

OP
OP
!blis

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
γιατι ο ιμπλις ειναι μεγαλος ΤΡΟΟΟΟΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣ :jerking: :jerking:
γι αυτο
βρε γκαου αφου γραφω οτι τα αποτελεσματα θα τα δουμε στο Πασχα,
το μαλακα παριστανεις?

αντε σε κανα οφθαλμιατρο αγορι μου  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλυτερα ειναι γενικα, οποιος ανοιξε το θρεντ να καθορισει ηλικιες, γιατι απλα για τα παιδια τω 18-26 ,δυο φορες την εβδομαδα ειναι λιγο!!!!

Μη το λες αυτο, στην ηλικια που αναφερεις υπαρχουν πολλες καυλες αλλα και η μαλακια παει συννεφο!

Επισκέπτης
Οι Ελληνες ειναι οντως πρωτοι στην τελευταια ερευνα του 2007 με μεσο ορο περιπου 3 φορες την εβδομαδα. Αλλα βεβαια οι Ελληνες ειναι και πρωτοι στο να λενε ψεματα για τα παντα, αρα κρατα και καποιες επιφυλαξεις.
εγω το πιστευω...δυτικη βορεια ευρωπη δε γαμιουνται αυτο εχω καταλαβει

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
βρε γκαου αφου γραφω οτι τα αποτελεσματα θα τα δουμε στο Πασχα,
το μαλακα παριστανεις?

αντε σε κανα οφθαλμιατρο αγορι μου  :2funny: :2funny:

και τι κερδιζεις με αυτο?  :jerking: καλα σου ειπε ο νωντας  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom