You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συχνότητα ερωτοχτυπήματος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
9 στις 10 περιπτωσεις!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
πως το εννοειτε…για να καταλαβω…
Για ενθουσιασμο μιλαμε?
…Αυτό…το ερωτοχτυπημα ρε παιδια…
πως το εννοειτε…για να καταλαβω…
Για ενθουσιασμο μιλαμε?
Ενθουσιασμος! Να την βλεπω και να λιωνω. Να μου κανει κλικ!
(Οχι απαραιτητα θεα εμφανισιακα)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ενθουσιασμος! Να την βλεπω και να λιωνω. Να μου κανει κλικ!
(Οχι απαραιτητα θεα εμφανισιακα)
Το να ερωτευτεις καποιον η καποια…μπορει να μην
παιξει σημαντικο ρολο αυτό που λεγεται εμφανιση…
Μπορει να σου κανει το απιστευτο κλικ κατι άλλο…
Οπως το ποσο ωραια μιλαει όταν τοποθετειται καπου..
ενα νευμα….και χιλια αλλά δυο πράγματα που τα
ανακαλυπτεις στην πορεια….!!
Αφου λοιπον περασω το σταδιο της εμφανισης κοιταζω να δω αν ταιριαζω και με τον χαρακτηρα της.
Αρχικα ειμαι φανατικος αντικαπνιστης. Αρα θελω και αυτη που ειναι διπλα μου να μην καπνιζει.
Μετα ακολουθουν διαφορα αλλα. Οπως το πως μιλαει-συμπεριφερεται και γενικα τι της αρεσει απο χομπυ μεχρι χιλια δυο αλλα πραγματα.
Αρχικα ειμαι φανατικος αντικαπνιστης. Αρα θελω και αυτη που ειναι διπλα μου να μην καπνιζει.
Μετα ακολουθουν διαφορα αλλα. Οπως το πως μιλαει-συμπεριφερεται και γενικα τι της αρεσει απο χομπυ μεχρι χιλια δυο αλλα πραγματα.
HammerHead
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
λοιπόν παιδιά... πρώτο post για 'μένα σε αυτό το site.
Πρώτη πραγματική φορά ήταν στα 18 με την πρώτη μου κοπέλα, και δεν το είχα συνειδοτοποιήσει μέχρι κσι τα 21 μου οπότε και με άφησε... Τιποτα δεν εκτιμάμε πριν το χάσουμε.... αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν άφταιγα εγώ... Η δευτερη περίπτωση, πριν από τέσσερις μήνες οπότε και γνώρισα την τελευταία κοπέλα μου, 7 χρόνια μικρότερη από 'μένα, 20 στα 21... Ποτέ δεν πίστευα οτι θα γνώριζα μια κοπέλα που θα ταιριάζαμε τόσο πολυ. Ήταν κούκλα, μαγείρευε υπέροχα, συμφωνούσε με όλα όλα συμφωνώ, διαφωνούσε με όλα όσα διαφωνώ. Και στο κρεβάτι ... για αρχάρια, 10/10!!! Και ένα ωραίο απόγευμα πριν από 2 'βδομάδες μου λέει "σόρρυ, θα πρέπει να χωρίσουμε..."
Μαλάκας εγώ!
Κράτησα την αξιοπρέπεια μου ωστόσο. Ξέρω ότι θα ξανατηλεφωνήσει και θα μου πει να τα βρούμε (έχει ήδη κάνει μερικές δειλές κινήσεις).... Θα κρατήσω την αξιοπρέπεια μου. Γυναίκες ... προβλέψιμες μέχρι αηδίας!
Πρώτη πραγματική φορά ήταν στα 18 με την πρώτη μου κοπέλα, και δεν το είχα συνειδοτοποιήσει μέχρι κσι τα 21 μου οπότε και με άφησε... Τιποτα δεν εκτιμάμε πριν το χάσουμε.... αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν άφταιγα εγώ... Η δευτερη περίπτωση, πριν από τέσσερις μήνες οπότε και γνώρισα την τελευταία κοπέλα μου, 7 χρόνια μικρότερη από 'μένα, 20 στα 21... Ποτέ δεν πίστευα οτι θα γνώριζα μια κοπέλα που θα ταιριάζαμε τόσο πολυ. Ήταν κούκλα, μαγείρευε υπέροχα, συμφωνούσε με όλα όλα συμφωνώ, διαφωνούσε με όλα όσα διαφωνώ. Και στο κρεβάτι ... για αρχάρια, 10/10!!! Και ένα ωραίο απόγευμα πριν από 2 'βδομάδες μου λέει "σόρρυ, θα πρέπει να χωρίσουμε..."
Μαλάκας εγώ!
Κράτησα την αξιοπρέπεια μου ωστόσο. Ξέρω ότι θα ξανατηλεφωνήσει και θα μου πει να τα βρούμε (έχει ήδη κάνει μερικές δειλές κινήσεις).... Θα κρατήσω την αξιοπρέπεια μου. Γυναίκες ... προβλέψιμες μέχρι αηδίας!
XRISTINA69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αν πω σε καποιον οτι οταν βρεθει αναμεσα σε πολυ κοσμο να μετρηση αυτους που τον αγαπανε αλλα να μην ξεχασει να μετρηση κ εμενα γιατι μπορει να μην ειμαι εκει αλλα τον αγαπαω περισσοτερο απ'ολους αυτους...σε τι συχνοτητα ειμαι?...μηπως λεω μηπως ειμαι ερωτευμενη?
Διαγραμμένο μέλος 8467
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Αυτό λεω…ενθουσιασμος….!!!!
Το να ερωτευτεις καποιον η καποια…μπορει να μην
παιξει σημαντικο ρολο αυτό που λεγεται εμφανιση…
Μπορει να σου κανει το απιστευτο κλικ κατι άλλο…
Οπως το ποσο ωραια μιλαει όταν τοποθετειται καπου..
ενα νευμα….και χιλια αλλά δυο πράγματα που τα
ανακαλυπτεις στην πορεια….!!
Αυτό μου θυμίζει το ρητό: Οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με το μυαλό... Τι να κάνουμε έτσι είναι η φύση... δεν αλλάζουν αυτά!
Επισκέπτης
Το εχω μέσα στο αίμα μου τον έρωτα, ο πούστης. Είναι κακό ...;
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Εγω μπορω να πω οτι ερωτευομαι καθε τρεις και λιγο αλλα μαλλον αυτος δεν ειναι ερωτας γιατι ειμαι ερωτευμενος με 60% των γυναικων κατω τον 40 χρονων μαλλον αγαμια,παντως αφου γαμησω μια μετα την βαριεμαι ευκολα,παντως και γω γιανα ερωτευτω πρεπει να μου αρεσει σε εμφανιση, να μπορουμε να σηναιηθουμαι μεταξυ μας,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ πολυ βασικο δεν μπορω να την φιλαω και να μου ρχετε η τσιγαριλα μου ερχετε να ξερασω.Να μην ειναι αλκολικια,Να μην παιρνει ναρκωτικα,Και οτι ξερει απο:πλυσιμο,σιδερωμα,μαγειραμα,κτλ θεωρητε προσον.Παντως αμα καπνιζει δεν σημαινει οτι θα τη γλυτωσει θα εχουμε κρεατωσυγκοληση και μετα απο μερικες ακομα θα εχει σουτ.παντως οσα κοριτσια δεν καπνιζουν για μενα θεωρουνται πιο ποιοτικα απο τα αλλα για σπιτι και οικογενεια χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα ολες οσες ειχα και καπνιζανε ηταν για τον πουτσο,στο μυαλο καπου χανανε.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Εγω μπορω να πω οτι ερωτευομαι καθε τρεις και λιγο αλλα μαλλον αυτος δεν ειναι ερωτας γιατι ειμαι ερωτευμενος με 60% των γυναικων κατω τον 40 χρονων μαλλον αγαμια,παντως αφου γαμησω μια μετα την βαριεμαι ευκολα,παντως και γω γιανα ερωτευτω πρεπει να μου αρεσει σε εμφανιση, να μπορουμε να σηναιηθουμαι μεταξυ μας,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ πολυ βασικο δεν μπορω να την φιλαω και να μου ρχετε η τσιγαριλα μου ερχετε να ξερασω.Να μην ειναι αλκολικια,Να μην παιρνει ναρκωτικα,Και οτι ξερει απο:πλυσιμο,σιδερωμα,μαγειραμα,κτλ θεωρητε προσον.Παντως αμα καπνιζει δεν σημαινει οτι θα τη γλυτωσει θα εχουμε κρεατωσυγκοληση και μετα απο μερικες ακομα θα εχει σουτ.παντως οσα κοριτσια δεν καπνιζουν για μενα θεωρουνται πιο ποιοτικα απο τα αλλα για σπιτι και οικογενεια χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα ολες οσες ειχα και καπνιζανε ηταν για τον πουτσο,στο μυαλο καπου χανανε.
[size=15pt]Τελεία[/size]
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
σπανιως.. τελευταια φορα πριν 5 χρονια...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
[size=15pt]Τελεία[/size]
XRISTINA69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ειμαι ερωτευμενη...ειμαι ερωτευμενη...με τα δυο του ματια τα ερωτικα...Te amo..te amo...I love you...Αχ ερως....
Επισκέπτης
... είσαι ερωτευμένη μόνο με τα δύο του μάτια ...;Ειμαι ερωτευμενη...ειμαι ερωτευμενη...με τα δυο του ματια τα ερωτικα...Te amo..te amo...I love you...Αχ ερως....
XRISTINA69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ετσι λεει ενα τραγουδι...εγω παντως ειμαι ερωτευμενη με τον χαρακτιρα του...κ με τα ματια του...με ολο του το ειναι....με τα μεν κ τα δεν...
Επισκέπτης
... εύχομαι να είναι και αυτός ερωτευμένος μαζί σου, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα είστε το τέλειο ζευγάρι ... Αλλιώς τα πράγματα είναι δύσκολα ...Ετσι λεει ενα τραγουδι...εγω παντως ειμαι ερωτευμενη με τον χαρακτιρα του...κ με τα ματια του...με ολο του το ειναι....με τα μεν κ τα δεν...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις