Νέα

Συχνότητα ερωτοχτυπήματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Η τελευταία φορά που ερωτοχτυπήθηκα ήταν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, περίπου πριν 12 χρόνια.Από κει και πέρα δεν το έχω ξαναπάθει.
Μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει αυτό το πράγμα, ούτε και το σκέφτομαι , απλά είμαι άνετος και ωραίος.
Επίσης επειδή δεν τυφλώνομαι από τον έρωτα, μπορώ και χειρίζομαι γκομενοκαταστάσεις καλύτερα και με ποιό καθαρό μυαλό.
Εσείς τη συχνότητα έχετε.

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ συνέχεια, αλλά ευτυχώς μετα από 3-4 μέρες μου περνάει πάντα !!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Η τελευταία φορά που ερωτοχτυπήθηκα ήταν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, περίπου πριν 12 χρόνια.Από κει και πέρα δεν το έχω ξαναπάθει.
Μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει αυτό το πράγμα, ούτε και το σκέφτομαι , απλά είμαι άνετος και ωραίος.
Επίσης επειδή δεν τυφλώνομαι από τον έρωτα, μπορώ και χειρίζομαι γκομενοκαταστάσεις καλύτερα και με ποιό καθαρό μυαλό.
Εσείς τη συχνότητα έχετε.

Κι εγώ έτσι είμαι... ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ! χαχαχα
Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι κανένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ δεν κολλάει σε καμία γκόμενα... όσο αστέρι κι αν είναι... αφού μόλις την πηδήξουμε σκεφτόμαστε ποιά θα είναι η επόμενη! next...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
O Πραγματικός Μουνάκιας ( και ο Πραγματικός Κωλαράκιας :2funny: :2funny: :2funny: ) ναι. Να μην εκφράσω την άποψη ότι ο άνθρωπος έχει και λειτουργίες με βάση τη μέση και πάνω. Στο άνθρωπος συμπεριλαμβάνoνατι και κάποιες γυναίκες

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
4 φορες τη μέρα. Κυρίως πρωινές ώρες! Ep,  ποια ήταν η ερώτηση πάλι?

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μονο την πρωτη μου ειχα ερωτευτει ολες οι αλλες ηταν απλα για τον πουτσο.10 χρονια χωρις αίσθημα

dysan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πριν 4 χρονια και κραταει ακομα :smitten: , ξεκολλα ρεεεε θα  :headbang:

Επισκέπτης
συνέλθετε ρεεεεεεεεεεεεεε άκου μπουρδελιάριδες και ερωτευμένοι.

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι μου, εμενα μου συμβαινει κατι πολυ περιεργο. Ειμαι κοντα στα 50 και απο τοτε που γνωρισα την πρωτη στα 17 μου ανακαλυψα οτι ερωτευομαι φουλ και απιστευτα και μπορω να κανω οποιαδηποτε μαλακια για γκομενα (και εχω κανει πολλες) μεχρι το πρωτο πηδημα. Μετα μου κοβεται μαχαιρι. Μιλαμε οτι μεχρι να την πηδηξω νοιωθω οτι δεν υπαρχει αλλη γυναικα στον κοσμο και οτι δεν προκειται να γουσταρω αλλη ποτε των ποτων και οτι ειναι η γυναικα της ζωης μου. Μετα το πρωτο πηδημα ομως τα ξεχναω ολα. Τι ειναι αυτο ? μηπως εχω προβλημα μνημης ?
Το παθαινει κανενας αλλος ?

Επισκέπτης
Φιλοι μου, εμενα μου συμβαινει κατι πολυ περιεργο. Ειμαι κοντα στα 50 και απο τοτε που γνωρισα την πρωτη στα 17 μου ανακαλυψα οτι ερωτευομαι φουλ και απιστευτα και μπορω να κανω οποιαδηποτε μαλακια για γκομενα (και εχω κανει πολλες) μεχρι το πρωτο πηδημα. Μετα μου κοβεται μαχαιρι. Μιλαμε οτι μεχρι να την πηδηξω νοιωθω οτι δεν υπαρχει αλλη γυναικα στον κοσμο και οτι δεν προκειται να γουσταρω αλλη ποτε των ποτων και οτι ειναι η γυναικα της ζωης μου. Μετα το πρωτο πηδημα ομως τα ξεχναω ολα. Τι ειναι αυτο ? μηπως εχω προβλημα μνημης ?
δηλαδή αν είχαμε μια καρδιά για κάθε γκόμενα που ερωτευόμαστε συνάδελφε εσύ πρέπει να τράβαγες νταλίκα να τις φορτώσεις. 

arod

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0

Σεβαστε φιλε μου.....μην ανησυχεισ το εχω και εγω αυτο στον ιδιο η και σε χειροτερο μερικεσ φορεσ βαθμο...απο συζητησεισ με αλλουσ φιλουσ μου που εχουν εντρυφισει στην ψυχολογια μου λενε οτι λεγεται δον-ζουανισμοσ(ναι απο τον γνωστο) με το που πας με μια γκομενα την απομυθοποιεις.Η μονη σχεση που εχω βεβαια εγω με την ψυχολογια ειναι μια ψυχολογα που τραβιομουνα πριν καιρο....κατα την γνωμη μου ειμαστε υγιεις σε σημειο ανησυχιας. :booty: :booty: :booty:

Επισκέπτης
ενα θεμα που βαζω το σκασμο και δεν λεω τιποτα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Σε Hz τη θες τη συχνοτητα?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
heart.gif
….Derti Fm…98,6…Μονο λαικα…!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
muhahaha-0021.gif
…..Συμβουλη…
      Αν το παθαινεις αυτό συχνα…να ραβεις τις τσεπες σου
        με πετονια….!!
      Ολο και κατι θα γλυτωσεις….!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω τρεις φορες το εχω παθει μονο.
Μια στα 17 Μια στα 19 και αλλη μια στα 23 μου.
Και οι τρεις περιπτωσεις πηγαν απατες!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Συνήθως ή σχεδόν πάντα;

Stories

Νέο!

Stories