παίζει και δεύτερο σε καλύτερη μοίρα από θέμα οργάνωσεις το rcouples.eu.....και ακούγετε ότι ετοιμάζεται και τρίτο με προδιαγραφές πολύ υψηλές από αυτα τα 2 που υπαρχουν τωρα στον ελληνικό χώρο και ακούγεται οτι το ονομα του θα είναι joy4couples. Ο χρόνος θα το δείξει αν οι ψίθυροι που ακούγονται ειναι αληθής !
παίζει και δεύτερο σε καλύτερη μοίρα από θέμα οργάνωσεις το rcouples.eu.....και ακούγετε ότι ετοιμάζεται και τρίτο με προδιαγραφές πολύ υψηλές από αυτα τα 2 που υπαρχουν τωρα στον ελληνικό χώρο και ακούγεται οτι το ονομα του θα είναι joy4couples. Ο χρόνος θα το δείξει αν οι ψίθυροι που ακούγονται ειναι αληθής !
εγω ημουν λιγους μηνες μελος στο sdc ως μονος ανδρας. εκανα σεξ με 2 ξενες-ζευγαρια που ηταν τουριστριες εδω. τα ζευγαρια ελληνων δεν απαντανε γενικα. ειναι καλο να γραφτεις καλοκαιρι που ερχονται τουριστες.
έχω συνδρομή στο sdc 2 χρόνια τώρα και αυτό έχω να πω είναι ότι γενικά εκτός Ελλάδας έχεις πολλές επιλογές και πολλές προτάσεις εφόσον το προφίλ σου είναι τίμιο και αληθινό
Έχω παίξει μπάλα 2 φορές και 10 αποπηρες με Έλληνες ζευγάρια..