gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.280
- Πόντοι
- 2.256
Αν και αδυνατούλα, για εμένα είναι το "βαρύ πυροβολικό"!!!Η Ντιάνα μετά από απουσία 2 μηνών είναι από σήμερα στο μαγαζί.
Αν και αδυνατούλα, για εμένα είναι το "βαρύ πυροβολικό"!!!Η Ντιάνα μετά από απουσία 2 μηνών είναι από σήμερα στο μαγαζί.
η γνωστή Νάταλι; που ήταν κ παλιά; αν θυμάμαι είχε φύγει ένα διάστημα, ξαναγύρισε;Γύρισε σήμερα επιτέλους η Λένα .
Οι υπόλοιπες:
Ντιάνα Στέλλα Ναταλί Έλενα
Εχεις φωτο ;Γύρισε σήμερα επιτέλους η Λένα .
Οι υπόλοιπες:
Ντιάνα Στέλλα Ναταλί Έλενα
Ναι αυτηη γνωστή Νάταλι; που ήταν κ παλιά; αν θυμάμαι είχε φύγει ένα διάστημα, ξαναγύρισε;
Φίλε είναι στο Αιγάλεω τι μαγαζί στην Ιερά οδό. Διάβασε λίγο πιο πάνωΕχεις φωτο ;
Που βρίσκουμε ;
Mπορει να ηταν με πελατηΧωρίς ραντεβού δέχονται; Γιατί είχα πάει μια φορά χτύπαγα το κουδουνι και δεν άνοιγε κάνεις....
στη πορτοκαλι πορτα χτυπας κουδουνιΑν θυμάμαι καλά δίπλα στο σουβλατζίδικο
Και δίπλα στο PetShop της γωνίαςΑν θυμάμαι καλά δίπλα στο σουβλατζίδικο
μήπως δούλευε και μιχαλακοπούλου στης φωτεινής προ 7ετίας?Στο κατάστημα ξεκίνησε πάλι να εργάζεται η Γιάννα η μελαχρινή Ουκρανη που παλιότερα δούλευε Σολωμού στην Λίζα πάλι και πιο παλιά Κηφισιάς 10 στην λιουντα. Είχε σταματήσει τουλάχιστον μία διετία....
Η Λίζα μου είπε θα έχει ακανόνιστο ωράριο οπότε όποιος θέλει ραντεβού συγκεκριμένα με τη Γιάννα καλό είναι πριν να πάρει τηλ στο μαγαζί να κανονίσει
Όχι άλλη αυτήν Γιάννα που λες εσυμήπως δούλευε και μιχαλακοπούλου στης φωτεινής προ 7ετίας?
Πέρασμα από το μαγαζί...σταθερή αξία η Λίζα στην υποδοχή όσον αφορα την ευγένια κτλ...πέρασμα με μελαχρινή ψηλή, καλό σώμα, μεγάλο στήθος αλλα όλα τ αλλα οχι κατι ιδιαίτερο αλλά ούτε και κακο...Όχι άλλη αυτήν Γιάννα που λες εσυ
εμ αυτή η μουνάρα έπρεπε να είναι αλλά όλες οι μουνάρες σταματάνε γρήγορα ρε πούστημ!!!!!!!Όχι άλλη αυτήν Γιάννα που λες εσυ
Η πιο μουναρα που εχω βρει σε μασαζ! Εκανε τα βραδια εξτρα στριπτιζαδικο στην υπογα πισω απο το Χιλτον,και τη πετυχα ενα βραδυ, και μετα τα εδινε ολα στο δωματιο!!! Μουναρος!εμ αυτή η μουνάρα έπρεπε να είναι αλλά όλες οι μουνάρες σταματάνε γρήγορα ρε πούστημ!!!!!!!
σώπααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! αυτά πεςς τα σε κάποιους άλλους που ψάχνουν την ελένη με τους κιρσούς στα πόδια και το σταφιδιασμένο δέρμα!!!!!!!!Η πιο μουναρα που εχω βρει σε μασαζ! Εκανε τα βραδια εξτρα στριπτιζαδικο στην υπογα πισω απο το Χιλτον,και τη πετυχα ενα βραδυ, και μετα τα εδινε ολα στο δωματιο!!! Μουναρος!
Όταν λες Νίκη εννοούμε Ζιζελ?Αυτή την εβδομάδα σταθερό ρόστερ είναι:
Ντιάνα Στέλλα Λένα Έλενα Αναστασία και η Νίκη
Όχι Νίκη είναι η παλαιά ΓιανναΌταν λες Νίκη εννοούμε Ζιζελ?