Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μοιαζει λιγο στην Ατζελινα Τζολι? Μηπως λιγο την αντιγραφει? Λεω μηπως
την τρωει για πρωινο την ατζελινα.την πιανει αναποδα,και με το κεφαλι της σφουγγαριζει το πατωμα
Μοιαζει λιγο στην Ατζελινα Τζολι? Μηπως λιγο την αντιγραφει? Λεω μηπως
В мои яйца...Εγώ γαμάω!
Πέθανα στα γέλια έτσι όπως εκφράστηκες...Αυθόρμητα εντελώς...Τι μουναρα ειναι αυτη γαμω τον αντιχριστο της
ελλεηνιδα και αυτη ε?
οταν σας τα ελεγα, το παιζατε ψηλομυτες.....άσε μέμο κλαιιιιιίωωω
οταν σας τα ελεγα, το παιζατε ψηλομυτες.....
κλαψτε τωρα με την ησυχια σας
που να δειτε τι θα παθετε αν δωσει ο θεος καμια φορα και πατε σε καμια αγια πετρουπολη ή μοσχα και μπειτε σε καμια απο τις καλες ντισκο........
η σβετλανα βιλμακι μου, ειναι μια απο το σωρο εαν πας ποτε εκει που γραφω :-* δεν μπορει να το βαλει ο νους σου τι βλεπεις να κυκλοφορα, πως ειναι τα μπουζουκια εδω? ε καμια σχεση, 1.000000000000000000000 φορες ανωτεραγια την σβετλάνα μέμο μου όχι για τα ξεπλύματα :-*
την τρωει για πρωινο την ατζελινα.την πιανει αναποδα,και με το κεφαλι της σφουγγαριζει το πατωμα
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά έτσι εύκολα...Μιλάμε για υπεργυναικάρες...Στις λεπτομέρειες είναι οι διαφορές μεταξύ τους...Συμφωνώ,κλάσης ανώτερη απ'την Αngelina Jolie...
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά έτσι εύκολα...Μιλάμε για υπεργυναικάρες...Στις λεπτομέρειες είναι οι διαφορές μεταξύ τους...
η σβετλανα βιλμακι μου, ειναι μια απο το σωρο εαν πας ποτε εκει που γραφω :-* δεν μπορει να το βαλει ο νους σου τι βλεπεις να κυκλοφορα, πως ειναι τα μπουζουκια εδω? ε καμια σχεση, 1.000000000000000000000 φορες ανωτερα
Δεν θα το έλεγα...Εμένα η Angelina, δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα...