Νέα

Survivor Ελλάς-Αλβανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Δεν το πιστεύω !
Υπάρχει περίπτωση να παιχτεί στα αλήθεια κάτι τέτοιο ;
Για πείτε ....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
αν ειναι να παιχτει και να κερδισουμε οπως με την τουρκια ας το αφησουμε καλυτερα!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
και η εισαγωγή θα ξεκινάει με την φράση: 'κλέβω ένα αβγό΄...

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
στανταρ θα νικησουν οι αλβανοι οι μαο μαο!!!

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν θα γινεις Ελληνας ποτε,Αλβανε Αλβανε...

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
ολυμπιακοι-παναθηναικοι,Ελλάς-Αλβανία.... ʼλλλες μαλακίες δεν έχουν να σκεφτούν για να κάνουν τον κοσμάκη να φανατίζεται????????

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Στον βωμο της τηλεθεασης και σύναμα του οικονομικού οφελους πολλά θα δούμε.  :headbang:  :jerking:
Τι Αλαβανοι - Ελληνες ή γαβροι - βαζελοι.
Φανταζεστε gay εναντιον straight (δηλαδή πουστηδες και παλλικαρια έγιναν μαλλια κουβαρια)  :idiot:  :helpplea: ή ακομα ακροαριστεροι εναντίον ακροδεξιων..........  :idiot:  :helpplea:

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι αλλο θα δουμε..............................................!!! :jerking:

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μετά θα επακολουθήσει το "Πουσταράδες/Πλακομουνατζούδες vs Φυσιολογικοί". Ρεεεεεεεεεεεεε.... Αντί να πηγαίνουν να τα σπάνε στις "ειρηνικές" πορείες, θα [επρεπε να μαζευτούν όλοι οι (και καλά) υποστηρικτές της "ελευθερίας" του λόγου/έκφρασης κλπ με τσεκούρια και λοστάρια και να ανεβούν στον Υμμητό/Πάρνηθα/Αίγινα κλπ να ξηλώσουν ΟΛΕΣ τις γαμημένες τις κεραίες τους... Φωτεινή εξαίρεση (προς το παρόν τουλάχιστον) αποτελεί το "ΣΚΑΙ"... Ελπίζω να μη τα σκτώσει στη πορεία....

Επισκέπτης
Παίδες αν "αντέχετε" το οικονομικό κόστος (γιατί όπωσδήποτε ?55 τον μήνα δεν είναι και λίγα), σας συμβουλεύω να βάλετε ΝOVA. Εγώ το έχω τους τελευταίους 3-4 μήνες κι έχω βρει την υγειά μου. Η μόνη μαλακία είναι ότι δεν έχεις ΣΚΑΙ. Αλλά τι να το κάνεις από την στιγμή που έχεις 4 κανάλια με documentaries: Discovery, Animal Planet, National Geographic και History Channel.

Εγώ σπανίως βλέπω πια τα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια. Μόνο αν έχουν καμιά παλιά ελληνική ταινία ή κάνα ξένο έργο. Ένα άλλο είναι ότι έχω χάσει υτα εγκόσμια γιατί δεν παρακολουθώ ειδήσεις πλέον. Σπάνια. Προτιμώ να βλέπω πως ζουν οι πίθηκοι στο Animal Planet παρά να βλέπω τους πίθηκους Εισαγγελάτους και ΣΙΑ να μαλακίζονται στα παράθυρα.

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Το μονο καναλι μεχρι στιγμής που αξιζει είναι το ΣΚΑΪ.
Το παραξενο είναι παρολο που το βλεπει πολυ κοσμος  :dancing: πως γίνεται στις μετρησεις θεαματικοτητας να είναι τελευταίο;  :idiot:  :headbang:  :jerking:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
πιστευω πως οι μετρησεις φιλε μου ειναι ολες στημενες !
πολυ χρημα απο τις διαφημισεις παιζει και τα αποτελεσματα τα κανουν οπως τους συμφερει ,
ΣΚΑΪ  γιατι αξιζει ! ! ! !

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Βλαμμένες ιδέες έχουν....νομίζω μια καλύτερη περίπτωση για πολλούς καυγάδες είναι τσατσάδες/τσάτσοι vs μπουρδελοπελάτες

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πληροφοριες απο ''μεσα'' μου λενε οτι το επομενο survivor θα ειναι city tour vs local tour.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom