ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
επισκεπτη-μας ειπες
πως θα μας παρεις πιπες
:S :S :S
πως θα μας παρεις πιπες
τυποι πρεπει να ειμαστε το πρωτο νημα που θα ξεκινησει να βριζει επισκεπτες.
τυπε να πανε οχι μονο να μαμηθουν αλλα να τους ξεκωλιασουν το κωλαντερο στα καργιολιαΔεν Γαμιουνται Και Αυτοι...Μας Σπανε Τα Αρχιδια Που ΔΕΝ Γραφουν Τπτ !!!
τυπε να πανε οχι μονο να μαμηθουν αλλα να τους ξεκωλιασουν το κωλαντερο στα καργιολια
ακουσαν για πιπες τυπε και μαζευτηκαν :S :S :S20 μέλη και 34 επισκέπτες
Τυπε Οσο Βριζεις ΑυτοιΠαραγγελνουνΑυξανονται !!! :S :S :S
επισκεπτη-μας ειπες
πως θα μας παρεις πιπες
τυπε να πανε οχι μονο να μαμηθουν αλλα να τους ξεκωλιασουν το κωλαντερο στα καργιολια
εεεεε αφου ηθελαν να ακουσουν τα γαμησιατικα τους ρε τυπε τελικα20 μέλη και 34 επισκέπτες
Τυπε Οσο Βριζεις ΑυτοιΠαραγγελνουνΑυξανονται !!! :S :S :S
μας εχει ζαλισει τα αρχιδια η κοσμοτε με τη διαφημιση με τους αμπαλους που μειναν και καλα πισω στη ζωη :thubsdown: :S :S :S
τυπε εγω εχω μεινει πισω για να δω κατι καλους κωλους που εχει η ζωη.η σμοcοτε το ξερει μην της γαμισω και αυτης τιποταμας εχει ζαλισει τα αρχιδια η κοσμοτε με τη διαφημιση με τους αμπαλους που μειναν και καλα πισω στη ζωη :thubsdown: :S :S :S
εεεεε αφου ηθελαν να ακουσουν τα γαμησιατικα τους ρε τυπε τελικα
εεεεε αφου ηθελαν να ακουσουν τα γαμησιατικα τους ρε τυπε τελικα
τυπε λες να ειναι πουστηδεςακουσαν για πιπες τυπε και μαζευτηκαν :S :S :S
μπαραζ νεων εγγραφων τα τελευταια λεπταΚαι Γιατι Δεν Το Ζητανε Τυπε ???
Ντρεπονται Λες ? :S :S :S
Edit : Παω Να Ποσταρω Κανενα ΝιΜου Στο Νημα Του Τεντυ...Εχω Ορεξη Για Μπαχαλεμα !!
τυπε μην γαμιεσαι τωρα αφου καντιλιαζουμε εδω τους πουστηδες τους επισκεπτες ας τον πουστη στην ησυχια του μην του γαμισω και αυτουνου τιποτα βραδιατικαΚαι Γιατι Δεν Το Ζητανε Τυπε ???
Ντρεπονται Λες ? :S :S :S
Edit : Παω Να Ποσταρω Κανενα ΝιΜου Στο Νημα Του Τεντυ...Εχω Ορεξη Για Μπαχαλεμα !!
ο-ο-ο-ε-ε-ε-ο-ο-ο-ε-ε-ε --γαμιεται η κοσμοτε :S :S :Sτυπε εγω εχω μεινει πισω για να δω κατι καλους κωλους που εχει η ζωη.η σμοcοτε το ξερει μην της γαμισω και αυτης τιποτα
τυπε ολα καλα βριζουμε σκουπιδιαζουμε επισκεπτες που γαμιουνται και δεν λενε κουβεντα τα μουνοπαναΕλα τυποι. :S :S :S
Ελα τυποι. :S :S :S