jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τυπε λες να τον εχει χαλασει κατι και δεν γραφει ενεργατον βρηκες τον δρομο τυπε :S :S :S
τυπε λες να τον εχει χαλασει κατι και δεν γραφει ενεργατον βρηκες τον δρομο τυπε :S :S :S
Κατι Τετοιο Εννοεις Τυπε ??? :S :S :S
αμα μοστραρουμε τιποτα πουτσες θα δεις πως θα ξεκινησεις να απαντας
ε ναι ρε τυπε αφου δεν ειδεςοι αλλοι δεν κανανε παρεα με τις γκομενες γιατι εχουν σχεσηκανεναν πουστη τυπε :S :S :S
τον βρηκες τον δρομο τυπε :S :S :S
μπα τυπε ο τεντυ δεν θελει τετοια αλλα καλη η προσπαθεια συνεχισεΚατι Τετοιο Εννοεις Τυπε ??? :S :S :S
ε ναι ρε τυπε αφου δεν ειδεςοι αλλοι δεν κανανε παρεα με τις γκομενες γιατι εχουν σχεση
τυπε ντροπη απο που συμπεραινεις τετοια πραγματαΙσχυει Και Για Σωζων Αυτο Τυπε ??
Γιατι Εγω Τον Περναγα Για Πουστη !!! :S :S :S
Τυπε Κανεις Λαθος... :S :S :S
Τον Τεντυ Τον Καλυπτει Απολυτα...Και Γαμει Γκομενακι Και Μετα Βαζει Και Πουτσα Στον Κωλο Του !!!
μπα τυπε ο τεντυ δεν θελει τετοια αλλα καλη η προσπαθεια συνεχισε
τυπε λες να κανουμε καταδρομικη ουτε ο ερντογαν δεν θα το τολμουσε αυτοτο ακουω να γεμισουμε νημα τεντυ με μουνια και οταν ξυπνησει να παθει ενα μινι πρωτο εγκεφαλικο
θα το γαμησω το μουνι :S :S :SΕχεις Ορεξη Για Μπαχαλεμα Τυπε ???
τυπε ντροπη απο που συμπεραινεις τετοια πραγματα
το ακουω να γεμισουμε νημα τεντυ με μουνια και οταν ξυπνησει να παθει ενα μινι πρωτο εγκεφαλικο
τι μου θυμισες τωρα ηδη μου λειπειΜα Επειδη Κανει Παρεα Με Τις Γκομενες Και Ηθελε Το Ντινακι Φιλεναδα !!! :S :S :S
τυπε θα μπεις :S :S :Sθα το γαμησω το μουνι :S :S :S
τυπε θα μπεις :S :S :S
θα το γαμησω το μουνι :S :S :S
Θα Εχει Και Κρεμπιε Τυπε ??? :S :S :S