ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
που τυπε.ξερνα :S :S :SΕγινε Καταδρομικη Τυπε... :S :S :S
που τυπε.ξερνα :S :S :SΕγινε Καταδρομικη Τυπε... :S :S :S
τις εβαλε στον πατο του τυπε :S :S :S
που τυπε.ξερνα :S :S :S
γεροΣτελιος σε προβες live με Σεφερλη :S :S :S
τυπε ας κοιμηθω εγω μαζι της το βραδυ και φευγω το πρωι πριν ξυπνησει πρωτη φορα θα ειναι ή τελευταια που κανουμε τετοια πραγματαΤυπε...Αμα Κοιμηθεις Με Αυτη Το Βραδυ... :o
Το Πρωι Που Θα Ξυπνησετε Και Θα Την Δεις Ασοβατιστη Θα Τρεχεις & Δεν Θα Φτανεις Τυπε...
γεροΣτελιος σε προβες live με Σεφερλη :S :S :S
τυπε ας κοιμηθω εγω μαζι της το βραδυ και φευγω το πρωι πριν ξυπνησει πρωτη φορα θα ειναι ή τελευταια που κανουμε τετοια πραγματα
αξιζει ενα κυριακατικο τυπε :S :S :Sτυπε ας κοιμηθω εγω μαζι της το βραδυ και φευγω το πρωι πριν ξυπνησει πρωτη φορα θα ειναι ή τελευταια που κανουμε τετοια πραγματα
τυπε δεν ξερεις οτι οι ελλεηνιδες δεν ετοιμαζουν ποτε πρωινο ειναι κιουριεςΤυπε Θα Σηκωθει Πιο Νωρις Να Σου Ετοιμασει Πρωινο :S :S :S
Και Μετα Μην Σε Ειδαμε...
τυπε δεν ξερεις οτι οι ελλεηνιδες δεν ετοιμαζουν ποτε πρωινο ειναι κιουριες
τυπε δεν ξερω δεν ειναι πιασαρικο το θεμα,πιστευω οτι περισσοτερς πιθανοτητες εχεις με θεμα οι περιπετειες μου σε μπουρδελοτσαρκα με πουστη που εγινε προσφατα αντραςαξιζει ενα κυριακατικο τυπε :S :S :S
τυπε τωρα φερνουμε εμεις το πρωινο στο κρεβατι :S :S :Sτυπε δεν ξερεις οτι οι ελλεηνιδες δεν ετοιμαζουν ποτε πρωινο ειναι κιουριες
τυπε οταν με ξυπνανε ετσι τους δινω το καλυτερο πρωινο που θα μπορουσαν νατυπε τωρα φερνουμε εμεις το πρωινο στο κρεβατι :S :S :S
παρασημα μαλακιας τυπεΤυποι Αυτα Τα Συμβολα Τι Ειναι ??? Γιατι Μας Εχουν Σπασει Τα Αρχιδια Με Αυτο Τον Στοχο !!!
Πρεπει Να Κερδιζουν Οσα Περισσοτερα Μπορουν Και Μετα Τα Βαζουν Στον Πατο Τους ??? :S :S :S
τυπε οταν με ξυπνανε ετσι τους δινω το καλυτερο πρωινο που θα μπορουσαν ναφανεπιουνε το πρωι
Τυποι Αυτα Τα Συμβολα Τι Ειναι ??? Γιατι Μας Εχουν Σπασει Τα Αρχιδια Με Αυτο Τον Στοχο !!!
Πρεπει Να Κερδιζουν Οσα Περισσοτερα Μπορουν Και Μετα Τα Βαζουν Στον Πατο Τους ??? :S :S :S
οχι τυπε κοκοκοκοκοκοκομιλκΤου Πουλιου Το Γαλα Τυπε ???