jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τυπε αληθευει οτι σε καποια δικαστικη αιθουσα καποιος δικηγορος προσφωνησε μια δικαστικο φελισια,ξερεις κατιΝικησε η Ντινα την Φελισια μη γαμησω
τυπε αληθευει οτι σε καποια δικαστικη αιθουσα καποιος δικηγορος προσφωνησε μια δικαστικο φελισια,ξερεις κατιΝικησε η Ντινα την Φελισια μη γαμησω
τυπε οντως εχει περιεργο στομα οτι πρεπει για πιπεςπλακωτο ορκας στην βιζιτοΦελισια με τα χειλη παπιας :S :S :S
τι σαπακι ειναι αυτο ρε τυπε :S :S :SBro Η Γριτσα Ειναι Πιο Αργη Και Απο Την Περισυνη Βρωμουσα !!!
Iron Barby & Tα :animatedballs: Μας Κουνιουνται !!!
Iron Barby & Tα :animatedballs: Μας Κουνιουνται !!!
τυπε εγω δεν ανησυχο ο νασος θα επρεπε που του κολλαει τωρα που τα κολλαει :S :S :Sμην ανησυχεις τυπε, δεν ειναι αυτο που νομιζεις...
τι σαπακι ειναι αυτο ρε τυπε :S :S :S
τυπε ηρεμα λειπει και ο ιακωβος ασε μην εδειχνε τιποτα και το χαναμε.θα τα πεταξει θα τα πεταξει που θα παειτυπε αρχιζουν να μαζευονται συννεφα,1 εβδομαδα και δεν εχει δειξει μουνοτρυπιδι :S :S :S
απο την χτεσινη της πιπα σε τεχνικο τυπε :S :S :Sτυπε οντως εχει περιεργο στομα οτι πρεπει για πιπες
τυπε το νουσου τωρα που ο τεντυ εχει γινει αγριο αρσενικο πρεπει να φυλαγεσαιμε φοβιζεις τυπε :S :S :S :S
τυπε η υπομονη του κοσμου εξαντλειται :S :S :Sτυπε ηρεμα λειπει και ο ιακωβος ασε μην εδειχνε τιποτα και το χαναμε.θα τα πεταξει θα τα πεταξει που θα παει
τυπε ευτυχως που ο τεντυ γαμει γυναικες πλεον οποτε δεν εχω να ανησυχο για κατι αντε το πολυ πολυ να πειτε οτι ειχαμε παει μπουρδελοτσαρκα μαζι και γαμαγαμε σε διπλανα δωματια,οποτε ολα καλως
ΝιΜου Που Εισουν Τοση Ωρα ???
Θα μπορουσε να βαλει τον Λιλα στη θεση τους τύπε
Ετσι τυπε :S :S :S
τυπε δεν ξερω κατι μου κανει το στομα της αλλα δεν το εχω βρει ακομα.θα το βρω ομως που θα παει προς το παρον λεω οτι ειναι απο τις πιπεςαπο την χτεσινη της πιπα σε τεχνικο τυπε :S :S :S
εκφυλο γκοομενακι αλλα με χαλαει που ειναι ακωλη και δεν εχει καθολου λεκανη
αμα την δεις απο πισω ειναι μονοκομματη χωρις καμπυλες
Ετσι τυπε :S :S :S