troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
ψηφίζω θείο...
σου παρω ποδηλατο
ψηφίζω θείο...
το εκανες ευκολο!!! :S :S :S :SΣτην επομενη φαση ο υπερτατος γκουρμεριαρης Hellraiser 76....περναμε στον πρωτο προημιτελικο!Αυγολεμονος εναντιον Καπιταν Τραμουντανα!!!
τωρα μιλας σωστα και ομορφατο ιδιο μαγαζι πουλαει και σε γκουρμεδιαρηδες τυπου βοσκοντελιβερα που θελουν να εντυπωσιασουν την ελλεηνιδα με μπουκιτσες..
αντε ρε γαμησου
ευχαριστω για την ψηφο...εισαι αδερφοςψηφίζω θείο...
ευχαριστω για την ψηφο...εισαι αδερφοςμπρο σε στηριξα ηδη!!!
το εκανες ευκολο!!! :S :S :S :S
ευχαριστω για την ψηφο...εισαι αδερφοςΚανονισες αυγολεμονε να με πεταξει η καψουρα σου ο Πενταγιωτης εξω απο τη συνεχεια και πηρες τους αριστοκρατικους ορχεις μου....σακ μαι ντικ!!! :thebigfinger:
ευχαριστω για την ψηφο...εισαι αδερφοςΘελω τη παλιοπετουγια στα ημιτελικα τυπε... :S :S :S
ευχαριστω για την ψηφο...εισαι αδερφος
ευχαριστω για την ψηφο...εισαι αδερφοςΕννοειται οτι ΔΕΝ σε ψηφισα φασολοκλανολαμογιο.... :S :S :S
Με τη δική μου τελευταία ψήφο κέρδισες, δεν ξέρω αν το κατάλαβες...Στην επομενη φαση ο υπερτατος γκουρμεριαρης Hellraiser 76....περναμε στον πρωτο προημιτελικο!Αυγολεμονος εναντιον Καπιταν Τραμουντανα!!!
ειναι καμηλογιδομουνο μαν...δεν εχει ηθικη :S :S :SΜε τη δική μου τελευταία ψήφο κέρδισες, δεν ξέρω αν το κατάλαβες...
Με τη δική μου τελευταία ψήφο κέρδισες, δεν ξέρω αν το κατάλαβες...
ρε γιαλαντζι γκουρμεδιαρη εκανες 30 ψηφοφοριες για να περασεις!! :SΘελω τη παλιοπετουγια στα ημιτελικα τυπε... :S :S :S
θα κλαψω οταν σε παρω στο επαθλο επικοινωνιας μαν....Τρουμπακις με κλειστά τα μάτια.
8-8 μέχρι το 90'Ναι τυπε μου εισαι αδερφος...απλα επειδη βολταριζα με Ελλεινιδα και δεν μπορεσα γαμω το Mall μου μεσα να γυρισω εγκαιρως δεν ξερω ποσο ηταν το σκορ στις 9.
ρε γιαλαντζι γκουρμεδιαρη εκανες 30 ψηφοφοριες για να περασεις!! :S