jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τυπε να μου το θυμηθεις σε λιγο καιρο ο τεντυ θα γαμει πιο συχνα και απο εμας-γυναικες- :S :S :SΑν Του Τον Εγλυφαν Του Τεντυ ??? Δυσκολο Τυπε...
τυπε να μου το θυμηθεις σε λιγο καιρο ο τεντυ θα γαμει πιο συχνα και απο εμας-γυναικες- :S :S :SΑν Του Τον Εγλυφαν Του Τεντυ ??? Δυσκολο Τυπε...
Τυπε αποκλείεται, έχω ποδάγρα.. :SΝαι Τυπε Αλλα Αμα Παραδειξεις Επιπεδο...Μετα Θα Καβλωσει Ο Τεντυ Και Θα Σε Κυνηγαει Σε Ολα Τα Νηματα Να Σου Γλυψει Την Πατουσα !!! :S :S :S
υπαρχουν και φωτο με κωλοτρυπιδι τυπε :S :S :SΕιδε το μπινελικι που ετρωγε η Ρεκ απο ελλεινιδες και τους αγαπουληδες -σκυλακια τους και μπηκε να το παιξει σεμνη ασχετως που σε ολα τα social media μοστραρει μουνοχαραδρες σε καθε photo. :S :S :S
υπαρχουν και φωτο με κωλοτρυπιδι τυπε :S :S :S
τυπε μονο αμα του στειλει καποιος πμ,αλλιως δεν τις δινει :S :S :STυπε το μελος Αλεκος2 ακουγεται οτι εχει πολλες :S :S :S
τυπε μεγαλη απογοητευση η φαρμακη ουτε μια φορα να δουμε λιγο εστω κατι αποχαραδρα.οσο για φελισια καντε λιγο υπομονη και θα παθουμε αγκιλωση απο την πολυ
τυπε μονο αμα του στειλει καποιος πμ,αλλιως δεν τις δινει :S :S :S
υπαρχουν και φωτο τυπε :S :S :S
Επειδη κερδισαν το αγωνισμα ειχαν αυτο το αβανταζ τυπε..Η παραγωγή μαλακίζεται.Έδωσε το δικαίωμα στους διάσημους να επιλέξουν ποιούς θα πάρουν και οι μαχητές πήραν τα λερωμένα τ'άπλυτα
Εγώ εάν ήμουν εκεί και το έκαναν αυτό θα τους
τυπε αμα τους δωσουμε τον τζωρτζη λες να μας δωσουν τους στρατιωτικους που πιασανε? :S :S :S :SΤι πράματα είναι αυτά? Πανηγυρίζουν σα να κέρδισαν. Περισσότερο πανηγύρισαν αυτοι παρα οι Τούρκοι?
Η παραγωγή μαλακίζεται.Έδωσε το δικαίωμα στους διάσημους να επιλέξουν ποιούς θα πάρουν και οι μαχητές πήραν τα λερωμένα τ'άπλυτα
Εγώ εάν ήμουν εκεί και το έκαναν αυτό θα τους
Επειδη κερδισαν το αγωνισμα ειχαν αυτο το αβανταζ τυπε..
Εξαλλου αφου τους φορτωσαν τον μπογο ορκα, ακομα και τον γιουσειν μπολτ να τους δινανε, παλι δεν θα ισορροπουσε το πραγμα...