alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε αυτη ειναι η απολυτη φαντασιωση του ποδολαγνουEτσι τυπε:S :S :S
![]()
Τύπε αυτη ειναι η απολυτη φαντασιωση του ποδολαγνουEτσι τυπε:S :S :S
![]()
βαφιαδες κουμπαροι τυπε απο εκει κ λεω να τιυς φαω κανενα καραβι!!!!!Απο χωρα ειμαι.
Στον Αγιο Γεωργιο τι να κανεις τύπε, δεν εχει τιποτα εκει, μονο το στρατοπεδο που υπηρετουσα.
Πυργί ωραιο και γραφικο.
Προτιμω παραλιες ομως.
Να σαι καλά ρε man υγεία σε λόγου μαςΠαθαινω ελαφρυ εγκεφαλικο, αν δεν ξαναποσταρω χαρηκα που σας γνωρισα
...δεν θα στο πω σαπάκι...αλλά ρε Alex ριαλιτικά είναι δυνατό το μανούλι..αλλά όχι κάτι εξωπραγματικό..Παθαινω ελαφρυ εγκεφαλικο, αν δεν ξαναποσταρω χαρηκα που σας γνωρισα
το μελος Αλεκος2 εχει γυμνες φωτο της Φελισια:S :S :S
Αντε ρε, εχεις κονε με τον Χαρη?βαφιαδες κουμπαροι τυπε απο εκει κ λεω να τιυς φαω κανενα καραβι!!!!!
Αν έχεις τίποτα σκυλάκι να στο φροντισουμεΠαθαινω ελαφρυ εγκεφαλικο, αν δεν ξαναποσταρω χαρηκα που σας γνωρισα
Δεν ξερω τι μου λες τύπε, εγω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...δεν θα στο πω σαπάκι...αλλά ρε Alex ριαλιτικά είναι δυνατό το μανούλι..αλλά όχι κάτι εξωπραγματικό..
Πλάκα κάνεις, κορη της Αγγελιδάκη ειναι????
δεν ξερω τυπε μου παντως κωλαρα το μαρακι.. ένα φεγγαρι τα ειχε και με τον σπαλ.. 39 χρονων είναι μεγαλοδειχνει λιγο παντωςτο δουλευει το κωλοτρυπιδι τυπε η γιαγια:S :S :S
Σωστα εχεις και ενα ιματζ εσυ, δεν πας με πουστηδεςσκεφτόμουν ότι θα έγλειφα άνετα την κωλάρα του χάρου...
και μετά τον είδα να πηδάει σαν την πεταλουδίτσα...
:S
και λέω άστο καλύτερα... δεν γλείφω ανοιγμένους κώλους... :S
...ε τότε τι αδέλφια ήμεθα ούλοι ρε μύστη...να κάνουμε έτσι να στηνεφέρουμε σαν σουτζούκι τυλιγμένη γυμνή μέσα σε διαφάνεια...σα σάντουιτς στο ΝΙΜΙΤΣ να ούμε..Δεν ξερω τι μου λες τύπε, εγω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι