ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Παρε τυπε. :S :S :S
Παρε τυπε. :S :S :S
θα σκασει με πετονια σε επομενο επεισοδιο ακουγεται
man πολυ τκικιαρικος μοντελοηδες κωλος που δεν με συγκινει >
σου λεγα εγω Μυστη να μπεις με τη Δημητρα και με εγραψες στην καραπουτσακλαρα σου :S :S :Sman πολυ τκικιαρικος μοντελοηδες κωλος που δεν με συγκινει >
τα θελουμε πιο μπαμπατσικα και νταρντανικα τα κωλομερια τυπου μεταξουργειου :-* :-*
ΑΝ και οταν παω μεταξυ ,απο καποιους δεχομαι μπουλινγκ που μου αρεσουν οι πιο νταρντανες :'( :'( :'( :'(
man δεομαι ψυχολογικο πολεμο απο τον αλλον τον σατραπη μολις παω να μπω σε καμια πιο χορταστικη κοπελα--μαρτριο περνωσου λεγα εγω Μυστη να μπεις με τη Δημητρα και με εγραψες στην καραπουτσακλαρα σου :S :S :S
kαι τον χαιρονται αλλοι τυπε :S :S :SΣυγκλονιστικός ο κωλος της Νταριας....
Τυπε, ολοι βλεπουν το βιντεακι τωρα, και τον εχουν βγαλει εξω, παω στοιχημα.man ακομα και τετπιες θεσπεσιες κωλαρες μερικοι τής λεν χοντρες
αμαν με ταν μοντελα -τελος
χαθηκαν οι μερακληδες αντρες πλεον
kai εγω μαζι τουςΤυπε, ολοι βλεπουν το βιντεακι τωρα, και τον εχουν βγαλει εξω, παω στοιχημα.
Τυπε, ολοι βλεπουν το βιντεακι τωρα, και τον εχουν βγαλει εξω, παω στοιχημα.
Exω μπλεξει με Ν/Α Ασια τα τελευταια 10 χρονια, αλλα για Λατιν παω Μαδριτη, Βαρκελωνη, εχει πολυ πραγμα απο δαυτες, σε πολυ καλες τιμες.kai εγω μαζι τους
τα σοου στην αργεντινη τα σπανε γενικως
εχει κ μια εληνικης καταγωγη διασημη ξεκωλιαρα αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της
ψχνομαι για μεντελλιν τωρα κολομβια αλλα γιατι να δωσω τοσα λεφτα οταν κολομβια ειναι εδω διπλα σσ στη τουμπα
εχειςππαει κολομβια ?καποτε μιλουσαμ για κινα αν θυμαμαι καλα??
Εμενα στην 7η, μου εφυγε κατουρο... :SΤυπε ειμαι ηδη στην 9η. :S :S :S