OMegasRagnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
επισης θα εβαζα και αυτον για να πιασω τους κουλτουριαρηδες απο φαρμα ειναι
Μιλάμε τύπε αυτό θα είναι Survivor All Star όχι αστεία
επισης θα εβαζα και αυτον για να πιασω τους κουλτουριαρηδες απο φαρμα ειναι
τυπε υπαρχουν και αλλοι αλλα το μουνι ο τουρκος δεν θα τους βαλει γιατι αυτο θα ειναι το τελευταιο αφου οπως βλεπουμε παει απατο
τυπε εγω λεω να μεταφερθουμε στο νημα του μαστερ σεφ γνωμη σουΚαι εγώ το φοβάμαι αυτό τύπε.
Όπως έστρωσε να κοιμηθεί.
τυπε εγω λεω να μεταφερθουμε στο νημα του μαστερ σεφ γνωμη σου
Τύπε πρέπει να πάμε ντυμένοι καταλήλος γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω καλα
https://[URL unfurl="true"]www.elpais.cr/wp-content/uploads/2016/10/Fuerzas-Especiales-de-Rusia.-Sputnik.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα τυποι,σημερα εγινε οτι εγινε στον αγωνα :S :S :S
Τύπε πρέπει να πάμε ντυμένοι καταλήλος γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω καλα
https://[URL unfurl="true"]www.elpais.cr/wp-content/uploads/2016/10/Fuerzas-Especiales-de-Rusia.-Sputnik.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε να παρουμε και κανεναν τετοιο για να πιασουμε ολο το φασμα
τυπε εισαι μαζι μας σκεφτομαστε να μετακομισουμε για μπαχαλεμα
τυπε επρεπε να βγαλει το κουμπουρι και να ξαπλωσει μερικους,μισες δουλειες εκανε :S :S :SΙσχύει
Τύπε, γνώμη σου για τον αγώνα :S :S :S
τυπε θα απογοητευσουμε τους 3 επισκεπτες μας :S :S :Sτυπε εισαι μαζι μας σκεφτομαστε να μετακομισουμε για μπαχαλεμα
τυπε επρεπε να βγαλει το κουμπουρι και να ξαπλωσει μερικους,μισες δουλειες εκανε :S :S :S
τι 3 ρε τυπε 16 μελη 29 επισκεπτες σε νυχτα που η νυχτα του αγιου βαρθολομαιου μοιαζει με παιδικο παρτυτυπε θα απογοητευσουμε τους 3 επισκεπτες μας :S :S :S
Τύπε, έχεις δει την φωτιά που έχουν στο κέντρο σε κάθε συμβούλιο. Αυτός θα ήταν ικανός να τους φτάσει σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που σε κάθε συμβούλιο τουλάχιστον ένας θα αυτοπυρπολούνταν με αυτά που θα του έλεγε.
Μικρούτσικος: Αισθάνεσαι ότι δεν είσαι συμπαθής από το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας σου?
Ξενια: Ίσως...
Μικρούτσικος Πιστεύεις ότι η ομαδα σου θελει να αποχωρήσεις?
Ξένια: Μπορεί...
Μικρούτσικος: Νιώθεις οτι σε μισουν?
Ξένια: Λίγο...
Μικρούτσικος: Πως αισθάνεσαι που όλη η Ελλάδα σε θεωρεί σκατόψυχη?
Ξένια
ρε νιαμου :S :S :S
ρε νιαμου :S :S :S
νιαμου τι λεει βλεπω μαστερ σεφ για να εχω υλικο για μπαχαλεμα.γνωμη σαςΕλα Bro ΝιαΜου...Ολα Καλα ? Σε Πειραξε Κανενας ??? :S :S :S
ακόμα εκεί είναι...και αράζει.ο μισθοφλόρος δεν θα πέρναγε από εκεί
τους άφησε μόνο το μαγιό και έφυγε