Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:
τυπε διαβασε σχολια κατω απο το βιντεοκλιπ,του doctor love :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Doct0rLove
Πριν από 1 χρόνο
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
Εγώ έχω πάρει 3 φορές της νύφης μου και αφού τα κρατάω και τα μυρίζω, όταν αρχίζουν να παλιώνουν και να χάνουν το φρέσκο άρωμά τους τα ξαναβάζω στη θέση τους (δηλ στο καλάθι των απλύτων της) και ψάχνω για καινούργια.
απλα ολη αυτη η επιθεση περι "βρωμιας" και "ανωμαλιας" και τοσου γενικοτερου πουριτανισμου ειναι εκ διαμετρου αντιθετη με την αποψη μου για το σεξ και ειπα να το δηλωσω.......κακο ειναι?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Doct0rLove
Πριν από 1 χρόνο
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
Εγώ έχω πάρει 3 φορές της νύφης μου και αφού τα κρατάω και τα μυρίζω, όταν αρχίζουν να παλιώνουν και να χάνουν το φρέσκο άρωμά τους τα ξαναβάζω στη θέση τους (δηλ στο καλάθι των απλύτων της) και ψάχνω για καινούργια.
απλα ολη αυτη η επιθεση περι "βρωμιας" και "ανωμαλιας" και τοσου γενικοτερου πουριτανισμου ειναι εκ διαμετρου αντιθετη με την αποψη μου για το σεξ και ειπα να το δηλωσω.......κακο ειναι?
ποιο μελος ειναι  :think: :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Doct0rLove
Πριν από 1 χρόνο

Jacob...Ποιο Μελος Του Σαη Λες Να Ειναι ???  :think:  :S :S :S

:grin: :grin: :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε τωρα να πουμε μαζι και την απαντηση :S :S :S
Τυπε...Αναμενουμε Πρωτα Εκτιμηση Jacob...Μη Βρεθουμε Προ Εκπληξεως !!!  :S :S :S

Ο Τεντυ Ηταν Εδω...Αληθεια Ο Jumaru Που Ειναι ???  :think:  :S :S :S

Λειπει Και Ο Πιπαλεκος Απο Το Σαη !!!  :S :S :S

WilhelmTell

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2010
Like
23
Πόντοι
1
Σε αυτή τη φωτογραφία της Ντάριας αχνοφαίνεται ρωγίδι.

12530900_802259656572557_1889675371_n.jpg

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Οι ρουμάνοι δεν μασάνε με του τούρκους,  :rockon: παραλίγο να πέσει ξύλο  :s&m_1:  οι τούρκοι κότες τελικά μόνο σε μας περνάνε οι μαγκιές τους

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Οι ρουμάνοι δεν μασάνε με του τούρκους,  :rockon: παραλίγο να πέσει ξύλο  :s&m_1:  οι τούρκοι κότες τελικά μόνο σε μας περνάνε οι μαγκιές τους

Κουραδομαγκες τυπε.
Κανουνε τσαμπουκα ξεροντας οτι θα μπουνε μεσα απο την παραγωγη και θα τους σταματησουνε.
Οταν θες να ριξεις ξυλο κανεις ντου, δεν πετας αμμο και κανεις βηματα προς τα πισω.  :S :S :S

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
767
Πόντοι
326
Survivor 2: Αυτοί είναι οι 2 διάσημοι και οι 2 μαχητές που θα μπουν στο παιχνίδι
Survivor 2018: Το φετινό Survivor είναι διαφορετικό από το περσινό.

AdTech Ad
Μετά την ένταξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ζωής, τώρα έρχονται δυο νέοι παίκτες για την κάθε ομάδα.

Στους Διάσημους θα δούμε τον Ιβάν Σβιτάιλο και την Νικολέττα Καρρά, ενώ στους Μαχητές τον Πάνο Μανάρα που είναι BMX rider και την Κωνσταντίνα Βαλσάμη, η οποία εργάζεται σε γυμναστήριο των Νοτίων Προαστίων.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως δούμε τρεις νέους παίκτες στην πρώτη ομάδα έτσι ώστε η παραγωγή να καλύψει το κενό μετά από  τις τελευταίες αποχωρήσεις.

Βέβαια, όλα είναι ρευστά, αφού ακόμα φαίνεται ότι δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές.

Τέλος, να σας ανακοινώσουμε ότι σε προηγούμενο συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για την είσοδο νέων μελών στις ομάδες τους.

Πηγή:
Αλλη μια μανα με μικρο παιδι η Νικολλετα Καρρα. Οπως η Κολλιδα , η Χανταμπαικανα , η Μανικα απο το σερβαιβορ του Μενιου και αλλοι πολλοι θα κλαινε ταχα μου οταν θα βλεπουν τα παιδια τους μεσα απο τα επαθλα της επικοινωνιας . Και ποιος ο λογος να πας οταν εχεις μικρο παιδι και να λες μου λειπει,το σκεφτομαι και να κλαις. Απλα να μην πηγαινες κοριτσι μου. Δικια σου επιλογη ηταν . Ελλλεινιδα μανα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Doct0rLove
Πριν από 1 χρόνο

Απόλυτα φυσιολογικό τύπε μου..Εγώ μυρίζω  τα βρακάκια της πεθεράς μου και χύνω σε μιλισεκόντ.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε...Αναμενουμε Πρωτα Εκτιμηση Jacob...Μη Βρεθουμε Προ Εκπληξεως !!!  :S :S :S

Ο Τεντυ Ηταν Εδω...Αληθεια Ο Jumaru Που Ειναι ???  :think:  :S :S :S

Λειπει Και Ο Πιπαλεκος Απο Το Σαη !!!  :S :S :S
:coffee:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
" 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα "

Ποια ΝιΜου Μελος Ειναι Εδω Και Δεν Βγαζει Αχνα ???  :think:  :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
" 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα "

Ποια ΝιΜου Μελος Ειναι Εδω Και Δεν Βγαζει Αχνα ???  :think:  :S :S :S
1 μελος και 4 επισκεπτες σε ημερα χωρις επεισοδιο :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
ιντερσιτυ παμε :alivedick:
:S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom