iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
εχει κωλαρα το καργιολακι
Tυπε εβαλε η Ξενια το σορτσακι και το πεταξε το ξυλαγκουρο :S :S :S
εχει κωλαρα το καργιολακι
ευτυχως τυπε γιατι δεν παιζει και καποια αλλη για να δειξει κατιTυπε εβαλε η Ξενια το σορτσακι και το πεταξε το ξυλαγκουρο :S :S :S
τυπε εσυ απαντας με hell αλερτ γιατι δεν σε βλεπω ενεργο για κατι αλλοαπολητα σωστος
εχω αποτραβηχτει λιγο οντως αλλα δεν πολυ μπαινω λογο δουλειας..νηματοθετη γυρνα πισωωωωωτυπε εσυ απαντας με hell αλερτ γιατι δεν σε βλεπω ενεργο για κατι αλλο
ω να γαμισω επανερχομαι σε λιγοΗ στιγμη που ολοι περιμεναμε.
Πεντακαθαρη μουνοχαραδρα ξυλαγκουρου.
καλως τυπε σορρυ για την απορια μου ειναι καλο να ειναι λογο δουλειας τις μερες που ζουμεεχω αποτραβηχτει λιγο οντως αλλα δεν πολυ μπαινω λογο δουλειας..νηματοθετη γυρνα πισωωωωω
αυτος ηταν υποτιθεται ολυμπιονικης σε πολεμικες τεχνες?τερατωδες παλτο ο Μουρουτσος...
τι υποτιθεται δεν ηταναυτος ηταν υποτιθεται ολυμπιονικης σε πολεμικες τεχνες?
Τυπε μην πιστευεις οτι σου πλασαρει νεα ταξη πραγματων.τι υποτιθεται δεν ηταν
τυπε προσπαθησα να κρατησω και να μην γραψω για να μεινει μονο του το μηνυμα σου στον αερα οσο περισσοτερο γινοτανΠρος νοσταλγούς ακατανόμαστων... έχουμε ξεμπερδέψει με το παλιό αγκαλιάζουμε το καινούριο
Δεν παρακαλάμε κανέναν, όποιος θέλει γράφει, όποιος κρατάει μουτράκια επειδή (σωστά) του την είπανε και δεν έχει τα αρχίδια να το παραδεχτεί ας πάει σε άλλη παραλία
Ελπίζω να διαβαστεί το μήνυμά μου και να μην χαθεί ανάμεσα στα άλλα γιατί είμαστε και πολλοί εδώ και γράφουμε ανα δευτερόλεπτο :S :S :S
τυπε προσπαθησα να κρατησω και να μην γραψω για να μεινει μονο του το μηνυμα σου στον αερα οσο περισσοτερο γινοταν
υγ συμφωνω μεχρι τελευταιας λεξης
Ραντεβου θανατου με τον Πιπαλεκο2 ψυλλιάζομαι τυπε. :S :S :S