Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Η στιγμη που ολοι περιμεναμε. :S :S :S

Πεντακαθαρη μουνοχαραδρα ξυλαγκουρου.  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• 333.jpg
    333.jpg
    318,3 KB · Εμφανίσεις: 32

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.346
Πόντοι
42.697
τερατωδες παλτο ο Μουρουτσος... :2funny:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
:helpplea: :helpplea: :helpplea:εχω αποτραβηχτει λιγο οντως αλλα δεν πολυ μπαινω λογο δουλειας..νηματοθετη γυρνα πισωωωωω
καλως τυπε σορρυ για την απορια μου ειναι καλο να ειναι λογο δουλειας τις μερες που ζουμε  :hi:

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
Προς νοσταλγούς ακατανόμαστων... έχουμε ξεμπερδέψει με το παλιό αγκαλιάζουμε το καινούριο  :grouphug:

Δεν παρακαλάμε κανέναν, όποιος θέλει γράφει, όποιος κρατάει μουτράκια επειδή (σωστά) του την είπανε και δεν έχει τα αρχίδια να το παραδεχτεί ας πάει σε άλλη παραλία  :vomit:

Ελπίζω να διαβαστεί το μήνυμά μου και να μην χαθεί ανάμεσα στα άλλα γιατί είμαστε και πολλοί εδώ και γράφουμε ανα δευτερόλεπτο  :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Προς νοσταλγούς ακατανόμαστων... έχουμε ξεμπερδέψει με το παλιό αγκαλιάζουμε το καινούριο  :grouphug:

Δεν παρακαλάμε κανέναν, όποιος θέλει γράφει, όποιος κρατάει μουτράκια επειδή (σωστά) του την είπανε και δεν έχει τα αρχίδια να το παραδεχτεί ας πάει σε άλλη παραλία  :vomit:

Ελπίζω να διαβαστεί το μήνυμά μου και να μην χαθεί ανάμεσα στα άλλα γιατί είμαστε και πολλοί εδώ και γράφουμε ανα δευτερόλεπτο  :S :S :S
τυπε προσπαθησα να κρατησω και να μην γραψω για να μεινει μονο του το μηνυμα σου στον αερα οσο περισσοτερο γινοταν
υγ συμφωνω μεχρι τελευταιας λεξης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom