iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Ολοι ειναι δίπλα στην Βιργινία επειδη εχει περιοδο
Θα μοσχοβολάει το μουνι της τυπε. :S :S :S
Ολοι ειναι δίπλα στην Βιργινία επειδη εχει περιοδο
ρε νιαμου τι εγινε :S :S :S
Τύπε μου θυμισε ενα ποσταρισμα του Νασου νομιζω , με την Γερμανιδα που ηρθε με το αεροπλανο και δεν εκανε καν μπανιο πριν παει να την γλειφομουνιασειΘα μοσχοβολάει το μουνι της τυπε. :S :S :S
τα σεβη μουΕλα τυπαρα... :S :S :S
Παρων τύπε, σε τι μπορω να βοηθησω
Θα μοσχοβολάει το μουνι της τυπε. :S :S :S
Τύπε μου θυμισε ενα ποσταρισμα του Νασου νομιζω , με την Γερμανιδα που ηρθε με το αεροπλανο και δεν εκανε καν μπανιο πριν παει να την γλειφομουνιασει
Μια γλυκια κοπελα ειναι απο κοντα, λεπτη και κοντουλα, μην φανταστεις τιποτα ιδιαιτεροΠες μας λίγα λόγια σαν νομικός, πως το βλέπεις το κορίτσι?
τυπε 10 χρονια περασαν και ακομη η ψαριλα εχει κατσει στα ρουθουνια μου :S :S :SΤύπε μου θυμισε ενα ποσταρισμα του Νασου νομιζω , με την Γερμανιδα που ηρθε με το αεροπλανο και δεν εκανε καν μπανιο πριν παει να την γλειφομουνιασει
Τυπε η περιγραφη κατουρλιλας, κωλιλας και ψαριλας ηταν απιστευτητυπε 10 χρονια περασαν και ακομη η ψαριλα εχει κατσει στα ρουθουνια μου :S :S :S
Tυπε αν θυμαμαι καλα ειχε και περιοδο. :S :S :S
Ε ναι τιποτα ιδιαιτερο...αν δεν ειναι 100+ κιλα η γκομενα δεν λεει κατι για εσενα ρε βρωμοανωμαλε!!!! :SΜια γλυκια κοπελα ειναι απο κοντα, λεπτη και κοντουλα, μην φανταστεις τιποτα ιδιαιτερο
ευχαριστω τυπεΤυπε η περιγραφη κατουρλιλας, κωλιλας και ψαριλας ηταν απιστευτη
ευχαριστω τυπε
να το ξεθαψω το θρεντακι καμια Κυριακη :S :S :S
Τύπε θεωρω εκεινο το ποσταρισμα εφαμιλλο ενος αλλου ποσταρισματος καποιου αλλου φιλου στην ενημερωση για χεσιμο, οταν εφαγε σαν πουστης μαζι με αντιβιωση και το αποτελεσμα ηταν επικόευχαριστω τυπε
ευχαριστω τυπε