podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
επαναδιατύπωση...
τουρκία = ρουμανία > ελλάδα
τουρκία = ρουμανία > ελλάδα
θα βγει να πει οτι ηταν τραυματισμενη τωρα τυπεΤουλαχιστον Ο Ηλιας Εκανε Και 3 Νικες...Εστω Για Το Γαμωτο !!!
Η Μαλακα 0 Νικες...
Κουλουριτσα Ρε ΜΑΛΑΚΑ ???
τυπε μην βαζεις ιδεες,κατσε να προλαβουμε να τον παιξουμε με την Ρουμουνα :S :S :S
ρε τυπε λογικο δεν ειναι δες τι τυποι ανθρωπων πανε σε τετοιου ειδους παιχνιδια ολοι οι και καλα που θελουν να γινουν λιγο γνωστοιτυπε θυμαμαι ως πιτσιρικας ενα παιχνιδι στην ΕΡΤ που λεγοταν πσιχνιδια χωρις συνορα κσι παιζαν αντιπαλοι 9-10 ευρωπαικα κρατη μεταξυ των οποιων και η ελλαδα
ε, σε καθε γαμηνενο παιχνιδι βγαιναμε τελευταιοι η προτελευταιοι
οι αντρες γιωτομπαλα και οι γυναικες με 2 αριστερα ποδια
οχι τυπε οντως την αληθεια γραφεις αλλα ο τεντυ κραταει τα προσχηματα
υγ τιλες εμπαινε σε ρουμανο τουρκο
Mονο αυτην απο το τουιτερ της βρισκω τύπε
παιζει καμια με κορδονουρη τυπε; :S :S :S
θα βγει να πει οτι ηταν τραυματισμενη τωρα τυπε
με ελληνικη παιδεια τυπε αυτο κατι λεει αν θες ρωτα και τους ρωμαιουςαθλητικα ειμαστε κορυφαιοι γιωταδες σαν χωρα
αποδειξη οτι οι μισοι ολυμπιονικες μας ειναι αλβανοι και οι αλλοι μισοι γεωργιανορωσοι
ο καλυτερος ποδοσφαιριστης ρωσος και οι δυο καλυτεροι μπασκετμπολιστες ο ενας αμερικανος κι ο αλλος νιγηριανος
ο Τουρκος τι βαφη χρησιμοποιει :S :S :S
Τυπε γι'αυτό στην αρχη έγραψα, "άσχετο".. :S :S :Sαυτες ομωςδεν ειναι γυναικες ρουμανες
λες τυπε δεν μου φαινεται χρυσαυγιτακος για διεθνιστη τον εχωΜονο Πατουσακια Εγλυφε Τυπε...Και Κανενα Κατουρημα Επινε !!!
Ολα & Ολα Τυπε...Ο Τεντυ Δεν Παει Με ΡουμανοΤουρκους !!!
Τυπε...Λες Να ΞεΒαφει Ο ΤαΒαφει ???
τωρα καταλαβαΤυπε γι'αυτό στην αρχη έγραψα, "άσχετο".. :S :S :S
Το θρεντ του τουρκοσαρβάιβορ προτείνει original πανάρα.. χα χα.. να βάλουμε και την Σπυροπούλου την γεροντορουφήχτρα να τους γαμήσουν όλους.. χα χα χα χα χα χα
λες τυπε δεν μου φαινεται χρυσαυγιτακος για διεθνιστη τον εχω
υγ με πακια?