troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
Περασα ρε αρχιδι...
ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.....ΕΥΓΕ!!!!!!
Περασα ρε αρχιδι...
ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.....ΕΥΓΕ!!!!!!
μπραβο που περασες τωρα να κανονισουμε για τα κοκκαλα που λεγαμε να παρουμε και τον γιατιοχι αν και αυτος μου λεει τρωει παξιμαδια και τσαι αλλα εκεινη τη μερα θα φαει λεει :S :S :SΤυπε το εχω πει πολλες φορες οτι εσυ και ο pounaksero ειστε οι μονοι πραγματικοι αδερφοι εδω μεσα...
μπραβο που περασες τωρα να κανονισουμε για τα κοκκαλα που λεγαμε να παρουμε και τον γιατιοχι αν και αυτος μου λεει τρωει παξιμαδια και τσαι αλλα εκεινη τη μερα θα φαει λεει :S :S :S
ναι λεει εχει κατι θεματα με το φαι θα μας πει απο κοντα :S :S :SΕυχαριστω αδερφε...φαφουτης ειναι ο giatioxi; :S :S :S
ολο το νημα να δωσει συγχαρητηρια στον λαομισητο πλεμπα χελρεισερ76 που μετα απο 37 προσπαθειες μπορεσε να παρει διπλωμα μοτοσακο 50 κυβικων και απο σημερα δεν θα ειναι παρανομος βοσκοντελιβερας...ευγε
οχι για ανεξαρτητα :S :S :Sολο το νημα να δωσει συγχαρητηρια στον λαομισητο πλεμπα χελρεισερ76 που μετα απο 37 προσπαθειες μπορεσε να παρει διπλωμα μοτοσακο 50 κυβικων και απο σημερα δεν θα ειναι παρανομος βοσκοντελιβερας...ευγε
ναι λεει εχει κατι θεματα με το φαι θα μας πει απο κοντα :S :S :S
τι ανεξαρτητα ρε τυπε? :S :S :S :S :S μεταξυ μας με την βοηθεια του νασσο και του ισωςμπορει πηραμε 2 τενεκεδες φετα και την πηγαμε στον δασκαλο για να τον περασει...εσενα δεν σου ειπαμε τιποτα γιατι θα μας την ψυριζες την φετα :S :S :Sοχι για ανεξαρτητα :S :S :S
:S :S :Sτι ανεξαρτητα ρε τυπε? :S :S :S :S :S μεταξυ μας με την βοηθεια του νασσο και του ισωςμπορει πηραμε 2 τενεκεδες φετα και την πηγαμε στον δασκαλο για να τον περασει...εσενα δεν σου ειπαμε τιποτα γιατι θα μας την ψυριζες την φετα :S :S :S
:S :S :S θα του παρουμε κανενα λαπα να φαει εκει τι να κανουμε :-(Δηλαδη ειναι στα αληθεια αυτος ο giatioxi; :S :S :S
:S :S :S θα του παρουμε κανενα λαπα να φαει εκει τι να κανουμε :-(
καλυβια?Τυπε αν πεις στα Καλυβια φερτε μου κανεναν λαπα θα βγουνε τα γκαρσονια απο ολες τις ταβερνες και θα μας αρχισουν στα κλωτσομπουνιδια... :S :S :S
ειδες τι κανουν τα νιαμου πισω απο την πλατη σου φιλε μου? :S :S :S :SΑντζελο κ χελλ κ τα δυο σας είστε μεγάλα λαμόγια :S :S :S
καλυβια?
τρε μπαναλ
το ξέρω εκεί έχει κάτι μερίδες όσο είμαστε εμείς στο μεγεθος.ο φαλαφελακιας θα έρθει ή θα πει για κινεζικο :S :S :SΤυπε αν πεις στα Καλυβια φερτε μου κανεναν λαπα θα βγουνε τα γκαρσονια απο ολες τις ταβερνες και θα μας αρχισουν στα κλωτσομπουνιδια... :S :S :S
ειδες τι κανουν τα νιαμου πισω απο την πλατη σου φιλε μου? :S :S :S :S
το ξέρω εκεί έχει κάτι μερίδες όσο είμαστε εμείς στο μεγεθος.ο φαλαφελακιας θα έρθει ή θα πει για κινεζικο :S :S :S