jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
Εμείς ρε τύπε τόση ώρα το κρατάμε μέχρι να βάλει διαφημίσεις :S :S :S
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
θα παιξει anal gangbang και bukkake![]()
![]()
![]()
οχι,τυπε,καθολου,τυχαια το ειπα :S :S :SΤυπε Σε Βλεπω ΠΟΛΥ Ενημερωμενο...Βλεπεις Τσοντες Full Ε ??? :coolcondom:
λειπει ο τεντυ ρε τυπε τι λες δουλεια με αλβανο?τωρα χρειαζοταν ενας τεντυ τυπε :S :S :S
θειτσα Χατζιδου διαλεξε παραθυρο αντι για διαδρομο:S :S :S
η με φορτηγατζη τυπε :S :S :Sλειπει ο τεντυ ρε τυπε τι λες δουλεια με αλβανο?
λειπει ο τεντυ ρε τυπε τι λες δουλεια με αλβανο?
αναγκες ειναι αυτεςη με φορτηγατζη τυπε :S :S :S
τυπε ειλικρινα δεν μου τα σπαει ισα-ισα που κανει χαβαλε πολυ πιο εξυπνο απο πολλους εδω μεσαΤυπε...Συνεχιζεις Να Ταιζεις Τον Λουστη...Αλλα Οταν Σου Σπαει Τα Μεζεα Τον Αγνοεις !!! :S :S :S
το μονο που με στεναχωρει ειναι που θα ψηφισουν το μωρακιΑντε να γινουν λιγο σαη και οι διασημοι να χουμε να σκουπιδιαζουμε...![]()
![]()
τυπε ειλικρινα δεν μου τα σπαει ισα-ισα που κανει χαβαλε πολυ πιο εξυπνο απο πολλους εδω μεσα![]()
καλα μαλακας εισαι?το μονο που με στεναχωρει ειναι που θα ψηφισουν το μωρακι
υγ ελπιζω σε ατομικη ασυλια
το μονο που με στεναχωρει ειναι που θα ψηφισουν το μωρακι
υγ ελπιζω σε ατομικη ασυλια
τυπε ειναι που στο νημα του εχουν ευαισθητα στομαχια για αυτο :S :S :SΧαβαλε Κανει Στα 2 Αντε 3 Απο Τα 10 Μνμ Που Γραφει Τυπε... :S :S :S
Μεχρι Ποντικοπαγιδες Ποσταρε Εδω...Για Να Μη Χαλασει Το Σαη Του...Απο Τα Τσιμπουκια Και Κατουρα Σε Μουσατους !!! :S :S :S
τυπε τον εχουν ξεγελασει πιο μπροστα απο εσενα καποια χρονια πρινΟ Θοδωρής μόνο σε εμένα μοιάζει ψυχούλα?
Έχω την εντύπωση ότι μπορώ να τον ξεγελάσω με μια χούφτα καραμέλες :S :S :S