Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.484
- Πόντοι
- 3.656
τι συνημμένο ρε βοσκοντελιβερα??μέιλ μας έστειλες?Ρε βλακεντιοι κλικαρατε καθολου το συννημενο οταν εγραφα οτι και καλα περασα εγω; :S :S :S
τι συνημμένο ρε βοσκοντελιβερα??μέιλ μας έστειλες?Ρε βλακεντιοι κλικαρατε καθολου το συννημενο οταν εγραφα οτι και καλα περασα εγω; :S :S :S
Ρε απο το πολυ αυγολεμονο εχεις χαζεψει τυπε;Θετικη ειναι η ψηφος...εβαλα στη λιστα ολους οσους εχουν αποκλειστει μεχρι τωρα μαζι και μενα.Πλακα εκανα οτι και καλα ειχα περασει...κοροιδευα τον Στουκα με τις νοθειες του. :S :S :S
Ρε βλακεντιοι οποτε τελειωνει η ψηφοφορια για καποιο ζευγαρι κανω ενα ποστ με το ποιος περασε και πεταω ενα συννημενο με σκρινσοτ το αποτελεσμα οταν εκλεισε η ψηφοφορια.
Στο δικο μας ζευγαρι με τον αυγολεμονο εγραψα για πλακα οτι και καλα ειχα περασει εγω με μπλε γραμματα για να κοροιδεψω τον Στουκα και μετα εβαλα κανονικα το σκρινσοτ με το αποτελεσμα που παιρναει ο αυγολεμονος.
Τι μαλακιες λετε λοιπον και οι δυο οτι τα εβαλα αναποδα;
ρε αυτοι που εχασαν θα πανε?Ρε βλακεντιοι οποτε τελειωνει η ψηφοφορια για καποιο ζευγαρι κανω ενα ποστ με το ποιος περασε και πεταω ενα συννημενο με σκρινσοτ το αποτελεσμα οταν εκλεισε η ψηφοφορια.
Στο δικο μας ζευγαρι με τον αυγολεμονο εγραψα για πλακα οτι και καλα ειχα περασει εγω με μπλε γραμματα για να κοροιδεψω τον Στουκα και μετα εβαλα κανονικα το σκρινσοτ με το αποτελεσμα που παιρναει ο αυγολεμονος.
Με εφαγες καναγια... :SΜονο εγω τυπε καταλαβα τι παιζει. :S :S :S
ριχτου ενα καραβι φιδια του πουστη ρε τζακομπ....Μονο εγω τυπε καταλαβα τι παιζει. :S :S :S
Ρε βλακεντιοι οποτε τελειωνει η ψηφοφορια για καποιο ζευγαρι κανω ενα ποστ με το ποιος περασε και πεταω ενα συννημενο με σκρινσοτ το αποτελεσμα οταν εκλεισε η ψηφοφορια.
Γιατι ρε μουνι χελ δεν εδωσες περιθωριο για υποβολη ενστασεων???θελω να ξαναμετρηθουν οι ψηφοι...
Τύπε σε τρολάρουν κ εσύ ψαρώνεις?? :S :S :S
τι να καταλαβουμε ρε? νιαου μας εκανες ολους τους νικητεςΤυπε ειναι τοσο πλεμπα αυτοι οι δυο που τους εχω ικανους να μην εχουν καταλαβει... :S :S :S
Γιατι ρε μουνι χελ δεν εδωσες περιθωριο για υποβολη ενστασεων???θελω να ξαναμετρηθουν οι ψηφοι...
Τυπε ειναι τοσο πλεμπα αυτοι οι δυο που τους εχω ικανους να μην εχουν καταλαβει... :S :S :S
τι να καταλαβουμε ρε? νιαου μας εκανες ολους τους νικητες
Λες τύπε??? :S :S :S
Στανταρ τυπε...εδω ο αλλος νομιζε οτι το συννημενο ειναι mail. :S :S :S