Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
εχουν στειλει screamer για ξεκαρφωμα κατα τα αλλα τα γνωστα για τους αλλους δυο
Τυπε Θες Να Ξαναδεις Που Σε Εχει Γραψει Ο Τεντυ ???
Δεν Χορτασες ???
εχουν στειλει screamer για ξεκαρφωμα κατα τα αλλα τα γνωστα για τους αλλους δυο
>Λες Να Τελειωνουν Και Αυτοι Μαζι Τυπε ?? :S :S :S
Ετσι κι αλλιως λογω μεγεθους δεν μπορω να τον κρυψω τυπε. :S :S :S
θειτσα θελει να κερδισει την επικοινωνια για να μιλησει με τους δικους της στο σπιτι :S :S :S
τυπε τι υπαινισσεσαιπου εξαφανιστηκαν,λεω εγω τωρα :S :S :S
θειτσα θελει να κερδισει την επικοινωνια για να μιλησει με τους δικους της στο σπιτι :S :S :S
Χατζίδενα με αγάπη αφήνω αυτό εδώ για σένα να ουμε
να μας πουν γιατι εξαφανιστηκαν και οι 2 συγχρονως,συν giatioxi :S :S :Sτυπε τι υπαινισσεσαι
τι γινετε εδω ρε τυποικύριε ιάκωβε με τα ίδια αστεία του κυρ Νάσου γελάμε... μάλλον ταιριάζουμε
ειδικά μετά τη φώτο που ανεβάσατε ;)
τιποτα τυπε,τεντυ κερναει τσιμπουκια κατα την προσφιλη του συνηθεια :S :S :Sτι γινετε εδω ρε τυποι
τυπε οτι σκουπιδιαζεις θα ρινεις και εναν ......νομος στο νημαΠουτανα που φίλαγε κατουρημένες ποδιές για 5 λεπτά στο πρωινάδικο (Χατζιδου) και τωρα νομίζει οτι βρέθηκε απο πάνω...
Υ.Γ. Χεσμενη την εχω τη Σπυροπουλου.
να βλεπεις ταυτοχρονα tv και υπολογιστη τεντυ δεν μπορεις.αν σου λεγανε να κουμανταρεις 2-3 ψωλες μαζι θα μπορουσες :S :S :Sμωράκια σας αφήνω να δω λίγο survivor γιατί τίποτα δεν έχω δει τόσην ώρα με τις χαζομάρες σας :S
τυπε εσυ τους βαζεις συμπουρμπουλους ολους μεσα εσκεμμενανα μας πουν γιατι εξαφανιστηκαν και οι 2 συγχρονως,συν giatioxi :S :S :S
Πουτανα που φίλαγε κατουρημένες ποδιές για 5 λεπτά στο πρωινάδικο (Χατζιδου) και τωρα νομίζει οτι βρέθηκε απο πάνω...
Υ.Γ. Χεσμενη την εχω τη Σπυροπουλου.