Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
αυτοδιαγραφομαι τυποι, φτιαχνω κλωνο  :hi: :S :S :S
τυπε το πραγμα πηρε ασχημη τροπη και δεν ξερω που θα καταληξει.πιστευω οτι σε λιγο καιρο τα ονοματα μας θα κυκλοφορουν χαραχμενα πανω σε κουτσουρα  :hi:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Το γαμησατε το νημα με την πουστρα ρε νιαμου...αι σιχτιρι και ελεγα γιατι φταρνιζομαι στον υπνο μου...

Επισκέπτης
αφού και εκτός να είμαι πάλι με εμένα ασχολείστε εδώ μέσα
που να έμπαινα και στο survivor :S

γιατί δεν στέλνετε όλοι μήνυμα στον κυρίο antistheni να με βάλει διαχειριστή του νήματος
και να πετάξει έξω τον άλλο που το δημιούργησε

δεν θα  υπάρξει μεγάλη διαφορά
γκέι ο ένας πούστης ο άλλος ;)  :effemine:

:hi:

ΟΞΩ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!ΟΞΩ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟ!!!

Επισκέπτης
Το γαμησατε το νημα με την πουστρα ρε νιαμου...αι σιχτιρι και ελεγα γιατι φταρνιζομαι στον υπνο μου...

Τυπε μην ασχολεισαι ειναι οι δυο γνωστοι πλεον που γραφουν στα αρχιδια τους ολο το νημα και οσους συμμετεχουν και συνεχιζουν το ιδιο μαλακισμενο αστειο με τον πουστη...βασικα εγω λεω να σταματησουμε να γραφουμε ολοι οι υπολοιποι και να γραφουν ανενοχλητοι τα πουστρηλικια του καραγκιοζη.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Τυπε μην ασχολεισαι ειναι οι δυο γνωστοι πλεον που γραφουν στα αρχιδια τους ολο το νημα και οσους συμμετεχουν και συνεχιζουν το ιδιο μαλακισμενο αστειο με τον πουστη...βασικα εγω λεω να σταματησουμε να γραφουμε ολοι οι υπολοιποι και να γραφουν ανενοχλητοι τα πουστρηλικια του καραγκιοζη.
Διαφωνω τυπε, και εγω οταν ειχα ορεξη να καυλαντισω με τον πουστη πηγα στο νημα του....εδω ειναι SURVIVOR ρε νιαμου....θασεβεστε(μια λεξη)  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
αφού και εκτός να είμαι πάλι με εμένα ασχολείστε εδώ μέσα
που να έμπαινα και στο survivor :S

γιατί δεν στέλνετε όλοι μήνυμα στον κυρίο antistheni να με βάλει διαχειριστή του νήματος
και να πετάξει έξω τον άλλο που το δημιούργησε

δεν θα  υπάρξει μεγάλη διαφορά
γκέι ο ένας πούστης ο άλλος ;)  :effemine:

:hi:

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Επισκέπτης
Διαφωνω τυπε, και εγω οταν ειχα ορεξη να καυλαντισω με τον πουστη πηγα στο νημα του....εδω ειναι SURVIVOR ρε νιαμου....θασεβεστε(μια λεξη)  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Τυπε τα εχουμε πει πολλες φορες αλλα απο τη στιγμη που καποιοι δεν καταλαβαινουν δεν εχει νοημα...εδω θεωρησαν σωστο να γεμισουν το νημα κοντα 5 σελιδες με τη βρωμοπουστα που εγραψε τα ονοματα μας στη βρωμοκωλαρα του και καλα για να εκνευριστω εγω οταν τα δω το πρωι.

Ας κανει λοιπον ο καθενας οτι του καυλωσει να τελειωνουμε...να μπαινουν πουστηδες μεσα και να πετανε πουτσες και αντρικους κωλους,τιποτα κυνοβατες να τους γαμανε σκυλια και γενικα ας γινει απο νημα του χαβαλε και της πλακας νημα της ανωμαλιας και του καθε αρρωστου ψυχακια.

Εγω βαρεθηκα πραγματικα εδω μεσα ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια αλλα δεν εχει νοημα.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
θα επιστρέψω σύντομα με tattoo αν δε σταματήσετε τις βλακείες

υγ. ο teddys που αναζητάτε είναι αυτός που γράφει στο θρεντ μου
είναι μέλος πολύ πριν από μένα προφανώς
απλά μας μπερδέψατε, δεν πειράζει
είναι και η ηλικία σας... :S
κατανοητό...

Ρε Τεντυ Καθυστερημενος Εισαι ???  :think: Αφου Εχεις Καταλαβει Πως Δουλευει Το Πραγμα !!!  :headbang:

νομίζω σιγουρα χρησιμοποιούν το teddy = gay,

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Τυπε τα εχουμε πει πολλες φορες αλλα απο τη στιγμη που καποιοι δεν καταλαβαινουν δεν εχει νοημα...εδω θεωρησαν σωστο να γεμισουν το νημα κοντα 5 σελιδες με τη βρωμοπουστα που εγραψε τα ονοματα μας στη βρωμοκωλαρα του και καλα για να εκνευριστω εγω οταν τα δω το πρωι.

Ας κανει λοιπον ο καθενας οτι του καυλωσει να τελειωνουμε...να μπαινουν πουστηδες μεσα και να πετανε πουτσες και αντρικους κωλους,τιποτα κυνοβατες να τους γαμανε σκυλια και γενικα ας γινει απο νημα του χαβαλε και της πλακας νημα της ανωμαλιας και του καθε αρρωστου ψυχακια.

Εγω βαρεθηκα πραγματικα εδω μεσα ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια αλλα δεν εχει νοημα.
Υπαρχει λυση τυπε...αναλαμβανω να κανονισουμε συναντηση με πουστροτεντυ και αφου μιλησουμε απο κοντα μαζι του νομιζω δεν θα ξανασχοληθει μαζι μας....μεσα?

Επισκέπτης
Υπαρχει λυση τυπε...αναλαμβανω να κανονισουμε συναντηση με πουστροτεντυ και αφου μιλησουμε απο κοντα μαζι του νομιζω δεν θα ξανασχοληθει μαζι μας....μεσα?

Σιγα μην δωσουμε ραντεβου θανατου με τον πουστη τυπε!!! :2funny:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε αυτο λες να γυρισει μπουμερανγκ σε εμας με καποιο τροπο,ξερεις οταν τα πραγματα παιρνουν ασχημη τροπη παντα ολοι την πεφτουν στους πρωτοπορους

Ετσι Ε ?  :think:
Εσυ & Ο Bro Νασος Μας Βγαλατε Στη Σεντρα Tου Λουστη Εμενα & Τον Dodinos Ε ???
Σας
[size=25pt]Ε-Ε-Ερχετε...Ε-Ε-Ερχετε...[/size]    :orchestra:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε γιατι οχι ο dodinos και o screamer :think:

υπαρχει φωτο με τα ονοματα τους γραμμενα στα αρχιδια του τυπε :S :S :S

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:εκει τυπε εγω προσωπικα θα ανησυχουσα γνωμη μου δικια σου?

θα τα ριξουμε στον screamer κλασσικα τυπε :S :S :S

και dodino τυπε μην ξεχνιομαστε

για ποιο λες τυπε για screamer-dodino

θα την πληρωσει ο screamer τυπε ,μην ανησυχεις :S :S :S

και ο dodinos συμπληρωνω  :S :S :S

τυπε screamer -dodinos και celebs πληρωνουν τα γαμησιατικα  :takethis: :S :S :S

Τα Καταφερατε Τυποι... :S :S :S :S :S
Μας Εγραψε Και Εμας Στις Πατουσες Του !  :headbang: :headbang: :headbang:

Βεβαια Εσεις Ειστε Ακομα Οι [size=15pt]Βασικοι Παικτες[/size]...Εμας...Αναπληρωματικους Εστω...[size=15pt]Αλλα Μας Εγραψε[/size] !!!  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom