jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
νυχτα τυποι και απο εμενανυχτα τυποι :S :S :S
νυχτα τυποι και απο εμενανυχτα τυποι :S :S :S
τυπε το πραγμα πηρε ασχημη τροπη και δεν ξερω που θα καταληξει.πιστευω οτι σε λιγο καιρο τα ονοματα μας θα κυκλοφορουν χαραχμενα πανω σε κουτσουρααυτοδιαγραφομαι τυποι, φτιαχνω κλωνο :S :S :S
αφού και εκτός να είμαι πάλι με εμένα ασχολείστε εδώ μέσα
που να έμπαινα και στο survivor :S
γιατί δεν στέλνετε όλοι μήνυμα στον κυρίο antistheni να με βάλει διαχειριστή του νήματος
και να πετάξει έξω τον άλλο που το δημιούργησε
δεν θα υπάρξει μεγάλη διαφορά
γκέι ο ένας πούστης ο άλλος ;)
Το γαμησατε το νημα με την πουστρα ρε νιαμου...αι σιχτιρι και ελεγα γιατι φταρνιζομαι στον υπνο μου...
τυπε με φωτογραφιζεις δεν καταλαβα
Διαφωνω τυπε, και εγω οταν ειχα ορεξη να καυλαντισω με τον πουστη πηγα στο νημα του....εδω ειναι SURVIVOR ρε νιαμου....θασεβεστε(μια λεξη)Τυπε μην ασχολεισαι ειναι οι δυο γνωστοι πλεον που γραφουν στα αρχιδια τους ολο το νημα και οσους συμμετεχουν και συνεχιζουν το ιδιο μαλακισμενο αστειο με τον πουστη...βασικα εγω λεω να σταματησουμε να γραφουμε ολοι οι υπολοιποι και να γραφουν ανενοχλητοι τα πουστρηλικια του καραγκιοζη.
αφού και εκτός να είμαι πάλι με εμένα ασχολείστε εδώ μέσα
που να έμπαινα και στο survivor :S
γιατί δεν στέλνετε όλοι μήνυμα στον κυρίο antistheni να με βάλει διαχειριστή του νήματος
και να πετάξει έξω τον άλλο που το δημιούργησε
δεν θα υπάρξει μεγάλη διαφορά
γκέι ο ένας πούστης ο άλλος ;)
τυπε δεν τολμω να την ποσταρω εδω την φωτο γιατι αν την δει ο νηματοθετης θα το λαμπαδιασει το νημα :S :S :S
Διαφωνω τυπε, και εγω οταν ειχα ορεξη να καυλαντισω με τον πουστη πηγα στο νημα του....εδω ειναι SURVIVOR ρε νιαμου....θασεβεστε(μια λεξη)
θα επιστρέψω σύντομα με tattoo αν δε σταματήσετε τις βλακείες
υγ. ο teddys που αναζητάτε είναι αυτός που γράφει στο θρεντ μου
είναι μέλος πολύ πριν από μένα προφανώς
απλά μας μπερδέψατε, δεν πειράζει
είναι και η ηλικία σας... :S
κατανοητό...
νομίζωσιγουρα χρησιμοποιούν το teddy = gay,
τυπε λες να μην γραφονται γιατι φοβουνται μην δουν τα ονοματα τους και αυτοι σε τιποτα κωλομερια
Υπαρχει λυση τυπε...αναλαμβανω να κανονισουμε συναντηση με πουστροτεντυ και αφου μιλησουμε απο κοντα μαζι του νομιζω δεν θα ξανασχοληθει μαζι μας....μεσα?Τυπε τα εχουμε πει πολλες φορες αλλα απο τη στιγμη που καποιοι δεν καταλαβαινουν δεν εχει νοημα...εδω θεωρησαν σωστο να γεμισουν το νημα κοντα 5 σελιδες με τη βρωμοπουστα που εγραψε τα ονοματα μας στη βρωμοκωλαρα του και καλα για να εκνευριστω εγω οταν τα δω το πρωι.
Ας κανει λοιπον ο καθενας οτι του καυλωσει να τελειωνουμε...να μπαινουν πουστηδες μεσα και να πετανε πουτσες και αντρικους κωλους,τιποτα κυνοβατες να τους γαμανε σκυλια και γενικα ας γινει απο νημα του χαβαλε και της πλακας νημα της ανωμαλιας και του καθε αρρωστου ψυχακια.
Εγω βαρεθηκα πραγματικα εδω μεσα ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια αλλα δεν εχει νοημα.
Υπαρχει λυση τυπε...αναλαμβανω να κανονισουμε συναντηση με πουστροτεντυ και αφου μιλησουμε απο κοντα μαζι του νομιζω δεν θα ξανασχοληθει μαζι μας....μεσα?
Σιγα μην δωσουμε ραντεβου θανατου με τον πουστη τυπε!!!
Σιγα μην δωσουμε ραντεβου θανατου με τον πουστη τυπε!!!
τυπε αυτο λες να γυρισει μπουμερανγκ σε εμας με καποιο τροπο,ξερεις οταν τα πραγματα παιρνουν ασχημη τροπη παντα ολοι την πεφτουν στους πρωτοπορους
τυπε γιατι οχι ο dodinos και o screamer
υπαρχει φωτο με τα ονοματα τους γραμμενα στα αρχιδια του τυπε :S :S :S
εκει τυπε εγω προσωπικα θα ανησυχουσα γνωμη μου δικια σου?
θα τα ριξουμε στον screamer κλασσικα τυπε :S :S :S
και dodino τυπε μην ξεχνιομαστε
για ποιο λες τυπε για screamer-dodino
θα την πληρωσει ο screamer τυπε ,μην ανησυχεις :S :S :S
και ο dodinos συμπληρωνω :S :S :S
τυπε screamer -dodinos και celebs πληρωνουν τα γαμησιατικα :S :S :S