Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θα σε παρω στο σταθερο τυπεναι τυπε..θα κοιμομαστε ολοι μην ανησυχεις :S :S :S
θα σε παρω στο σταθερο τυπε:S :S :S
Ηρθε η σκαντζα μας τυποι...καληνυχτα. :S :S :S
μην αρχισετε να χτυπατε κουδουνια βραδιατικα θα φαμε τα μουστακια μας :S :S :Sθα σε παρω στο σταθερο τυπε:S :S :S
που πατε ρε νιαμου.παιζει κανα καλο σκουπιδιασμα; :S :S :SΗρθε η σκαντζα μας τυποι...καληνυχτα. :S :S :S
αφού και εκτός να είμαι πάλι με εμένα ασχολείστε εδώ μέσα
που να έμπαινα και στο survivor :S
γιατί δεν στέλνετε όλοι μήνυμα στον κυρίο antistheni να με βάλει διαχειριστή του νήματος
και να πετάξει έξω τον άλλο που το δημιούργησε
δεν θα υπάρξει μεγάλη διαφορά
γκέι ο ένας πούστης ο άλλος ;)
![]()
τυπε νασο πως τα βλεπεις τα πραγματα μετα απο αυτες τις δηλωσειςαφού και εκτός να είμαι πάλι με εμένα ασχολείστε εδώ μέσα
που να έμπαινα και στο survivor :S
γιατί δεν στέλνετε όλοι μήνυμα στον κυρίο antistheni να με βάλει διαχειριστή του νήματος
και να πετάξει έξω τον άλλο που το δημιούργησε
δεν θα υπάρξει μεγάλη διαφορά
γκέι ο ένας πούστης ο άλλος ;)
![]()
τυπε τωρα που δεν ειναι κανεις στο νημα να σου πω πριν ξυπνησουν οι αλλοι οτι ο τεντυ εγραψε τα ονοματα μας στον πατο του και τα ποσταρετο παιχνιδι χοντραινει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.gifbin.com/bin/092010/1284123330_chris-hansen-gif.gif[/img[/URL]]
[/quote]τυπε νομιζα οτι κοιμοσουν :S :S :S
τυπε νομιζα οτι κοιμοσουν :S :S :S
τυπε αυτο ειναι σοκαριστικο τι λες να σημαινειτυπε τωρα που δεν ειναι κανεις στο νημα να σου πω πριν ξυπνησουν οι αλλοι οτι ο τεντυ εγραψε τα ονοματα μας στον πατο του και τα ποσταρε:S :S :S
σε σημαδεψε τυπε :- :S :S :Sτυπε πως να κοιμηθω μετα την φωτο με την αφιερωση του τεντυ; :S :S :S
τυπε επειδη δεν μπαινω στο νημα του τι εχει συμβει?τυπε πως να κοιμηθω μετα την φωτο με την αφιερωση του τεντυ; :S :S :S
τυπε ηθελε να μας γραψει στα αρχιδια του αλλα επειδη δεν τα πολυχρησιμοποιει μας εγραψε στην κωλαρα του :S :S :Sτυπε αυτο ειναι σοκαριστικο τι λες να σημαινει![]()
τι εχει γινει ρε τυποι περιγραψτε μου και εμενα ειμαι στο σκοταδισε σημαδεψε τυπε :- :S :S :S
τυπε επειδη δεν μπαινω στο νημα του τι εχει συμβει?
τυπε παρε βαθεια ανασα και μπες στο νημα του τεντυτι εχει γινει ρε τυποι περιγραψτε μου και εμενα ειμαι στο σκοταδι![]()