giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
:S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=269236.0;attach=1003286;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε εχεις βαλει καμερα στο σαλονι του αδερφου giatioxi; :S :S :S
Τυποι παιζει η σκιερ να ειναι πιο ηλιθια απο τη Ροδανθη...γνωμη σας! :S :S :S
Τυπε ειναι πολυ ηλιθια πρεπει να εχει πεσει σε πολλα βραχια στο ξεσκι και να την εχουν παρασυρει πολλες χιονοστιβαδες... :S :S :S
Ορκα ντολοφονος προσποιειται οτι ερχοταν σε οργασμο οταν εκανε το γεροντοχυσοδοχειο...
Είσαι μεγάλο νιμου ρεεεεεεεεεεεεε
τι εχουμε μαν?νηστεια εχει πεσει :S :S :S:S :S :S
τι εχουμε μαν?νηστεια εχει πεσει :S :S :S
τα ιδια μαν συν μυδοπιλαφο.ο κοσμιδης ειναι δυο τετραγωνα απο το σπιτι μου :S :S :STυπε μου χθες καταναλωσαμε γαριδομακαροναδα με κοκκινιστο χταποδακι,κολοκυθοκεφτεδες,γαριδες σαγανακι,ταραμοσαλατα και Χαλβα με αμυγδαλο και σοκολατα Κοσμιδη.... :S :S :S
τα ιδια μαν συν μυδοπιλαφο.ο κοσμιδης ειναι δυο τετραγωνα απο το σπιτι μου :S :S :S
ναι ρε εννοειται εγω παω και μου τα εχει κρατημενα ουτε ουρες ουτε τιποταΩραια τυπε του χρονου θα σου λεω να παιρνεις και μενα για να μην τρωω την ουρα του θανατου... :S :S :S
σημερα παιρνω υπηρεσιακο..μην ξεσκιστειτε νιαμου να γραφετε και κανω ανασκοπηση 10-20 σελιδες
το νου σας...