Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
δουκας και hell ανοιξαν 2017 και 2018 και γιναν κρικος της τροφικης αλυσιδας :-
τυπε dodine διαλεξε καυση η με τον παραδοσιακο τροπο :S :S :S
δουκας και hell ανοιξαν 2017 και 2018 και γιναν κρικος της τροφικης αλυσιδας :-
τυπε dodine διαλεξε καυση η με τον παραδοσιακο τροπο :S :S :S
και delete τα cookies τυπε... :S :Sμηδενισε ψηφοφορια πρωτα τυπε :S :S :S
τυπε εσυ κινδυνευεις πιο πολυ..ανοιξες και σποιλερ..το νου σου...αν χρειαστεις βοηθεια μην διστασεις...και delete τα cookies τυπε... :S :S
για πες γαργαλιστικες λεπτομερειες τυπε :S :S :S
θα μας σαπισει τις ψυχες ο καραφλας παλι με τις διαφημισεις
ακομα δεν αρχισε ρε πουστη μου
χθες το αλλαξα ρε συαπαραιτητες οι διαφημισεις τυπε για μονταρει τα πλανα ο ιακωβος
Τύπε η κοινωνία είναι ζούγκλα. Είναι όλοι εναντίον όλων.πως και ετσι εσυ τυπε :S :S :S
Τύπε η κοινωνία είναι ζούγκλα. Είναι όλοι εναντίον όλων.
Υπό το σεβαστό όνομα του νόμου, μαίνεται ένας αδυσώπητος καθημερινός πόλεμος ρουφιανιας, γλειψιματος και αναξιοπρέπειας.
Έχω καταλήξει ότι πάνω από τα 2/3 των ανθρώπων ειναι/είμαστε βρωμερά υποχθονια σκουλήκια.
βαλε και το αλλο 1/3 που ειναι για το πουτσοΤύπε η κοινωνία είναι ζούγκλα. Είναι όλοι εναντίον όλων.
Υπό το σεβαστό όνομα του νόμου, μαίνεται ένας αδυσώπητος καθημερινός πόλεμος ρουφιανιας, γλειψιματος και αναξιοπρέπειας.
Έχω καταλήξει ότι πάνω από τα 2/3 των ανθρώπων ειναι/είμαστε βρωμερά υποχθονια σκουλήκια.
:S :S :S :SΤύπε η κοινωνία είναι ζούγκλα. Είναι όλοι εναντίον όλων.
απαραιτητες οι διαφημισεις τυπε για μονταρει τα πλανα ο ιακωβος
εισαι καλοβολος τυπε..τα ποσοστα ειναι μεγαλυτερα,δωσε εξουσια σε καποιον,ή εστω αστον να νομιζει οτι την εχει και θα φανερωσει τι πραγματικα κρυβει μεσα τουΤύπε η κοινωνία είναι ζούγκλα. Είναι όλοι εναντίον όλων.
τυπε τι ειναι αυτη..δεν αντεχεται ρε...για γελια και για κλαματα :S :S :Sσαν το παουερ οφ λαβ ακουγεται τυπε :S :S :S
μας απαξιωνει απλα.. :S :S :Sgiatioxi :S :S :S
τυπε το ανθρωπακι σου μοιαζει... :S :S :Sεισαι καλοβολος τυπε..τα ποσοστα ειναι μεγαλυτερα,δωσε εξουσια σε καποιον,ή εστω αστον να νομιζει οτι την εχει και θα φανερωσει τι πραγματικα κρυβει μεσα του
τυπε τι ειναι αυτη..δεν αντεχεται ρε...για γελια και για κλαματα :S :S :S
πολλες απουσιες παλι...δεν πηρε αναφορα και ο κακαλοςμας απαξιωνει απλα.. :S :S :S