jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
οταν φτανεις να εξαρτασαι απο κυπρια και σανιδα για να κερδισεις επαθλο :S :S :SΣτειλαν το εμετικο φρικιο την βρωμοκυπρια
ενω η Σανιδα ειχε 2 στα 2 :S :S :S
οταν φτανεις να εξαρτασαι απο κυπρια και σανιδα για να κερδισεις επαθλο :S :S :SΣτειλαν το εμετικο φρικιο την βρωμοκυπρια
ενω η Σανιδα ειχε 2 στα 2 :S :S :S
ο μαλακας ο σκηνοθετης δεν κανει ένα κοντινο όταν τρεχει στο αγωνισμα να γινει παιχνιδιβυζαρες απο φαρμακη τι να πουμε οαση μεσα στις τοσες σανιδες
τυπε το εχω παρατηρησει οτι το νημα ειναι γεματο μπαχαλακηδες και πραγματικα εγω που ειμαι οαση ποιοτητας δεν ξερω πως να αντιδρασω ευτυχως που βλεπω που και που το μωρακι να αγωνιζεται και παιρνω τα πανω μουντιαρ τομ ειναι μπαχαλακηδες τι να τους κανεις :S :S :S
τυπε μου φαινεται οτι ειναι δεν εξηγειται αλλιωςο μαλακας ο σκηνοθετης δεν κανει ένα κοντινο όταν τρεχει στο αγωνισμα να γινει παιχνιδι
Δεν αντεχω αλλο διαφημισεις. Παω στα αρχαια αγαλματα και τα τσουτσουνια τους :S
τελευταια ελπιδα να βγει ο hell τωρα που νικησε το σαπακι του :S :S :Sτο σημερινο νημα τρωει τρελη απαξιωση γιατι ετσι
τυπε μειναμε μονη μας γνωμη σουθα μας τα πρηξει ο σαβουρογαμης ο βρωμουσος
οι τελευταιοι των μπαχαλοποιων ?τυπε μειναμε μονη μας γνωμη σου
τυπε καραδοκουν αρπακτικα να παρουν το νημα να ξες :S :S :Sτυπε μειναμε μονη μας γνωμη σου
αρπακτικα και κλωνοι τυπε το πραγμα θελει προσοχητυπε καραδοκουν αρπακτικα να παρουν το νημα να ξες :S :S :S
Ο Μαλακας κατω απο το μαγιο φοραει και 2ο για να κρυψει καλα το παπαρι του :S :S :S