troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
ηξερα οτι εισαι τρομπας αλλα οχι τοσο ρε αδερφε....Addιos τυποι το σαι και το φορουμ τελος για μενα...με τους μπαχαλακηδες θα τα λεμε εξω.Viva la bahalization!
ηξερα οτι εισαι τρομπας αλλα οχι τοσο ρε αδερφε....Addιos τυποι το σαι και το φορουμ τελος για μενα...με τους μπαχαλακηδες θα τα λεμε εξω.Viva la bahalization!
Addιos τυποι το σαι και το φορουμ τελος για μενα...με τους μπαχαλακηδες θα τα λεμε εξω.Viva la bahalization!
ελα σοβαρεψου ολοκληρος μπαχαλος :S :S :SAddιos τυποι το σαι και το φορουμ τελος για μενα...με τους μπαχαλακηδες θα τα λεμε εξω.Viva la bahalization!
καναμε κοπο,στερηθηκαμε,πονεσαμε (γιατι δεν τα περνει και ευκολα) να τον κανουμε μπαχαλο τυπε.....και λεει γεια ετσι απλα.....ελα σοβαρεψου ολοκληρος μπαχαλος :S :S :S
τωρα μα την παναγια ψαρωσα :S :S :S :S :SΑποχωρω και εγω...
Αντε γαμηθειτε πουστροπαιδα..μουνοπανα!!!!
που μπλεξαμε τυπε..μπορει να θελει να βγαλει βολτα τον προβατοκαμηλο και ντρεπεται να το πεικαναμε κοπο,στερηθηκαμε,πονεσαμε (γιατι δεν τα περνει και ευκολα) να τον κανουμε μπαχαλο τυπε.....και λεει γεια ετσι απλα.....
αποχωρω κι εγω..για κανενα τριλεπτο ε?μην το παρακανουμετωρα μα την παναγια ψαρωσα :S :S :S :S :S
Αποχωρω
γιατι αποχωρειτε τυποι
ποιος σας εσπασε?
Τυπε αυριο που θα πλημμυρισει το νημα μουνοτρυπιδια θα επιστρεψουν ολοι. :S :S :S
εσυ θα αποχωρησεις για να πιασεις τον τζερυ τομδεν ξεκιναω ανασκοπηση δεν εχει νοημα αποχωρητηριο τα καταντησατε
τυπε δεν τα καταλαβα απο τα πιο εξυπνα που εχεις πειεσυ θα αποχωρησεις για να πιασεις τον τζερυ τομ
το αγορι της καμηλας...
https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/photos/w_800px/articles/201802/fcb0bf_capture.jpg?0.30094402073570414[/img[/URL]]
[/quote]το ξανθο η το μελαχρινο ειναι το αγορι?
μια απορια την εχω κι εγω :S :S :Sτο ξανθο η το μελαχρινο ειναι το αγορι?
ρε νιμου...μια απορια την εχω κι εγω :S :S :S
το αγορι της καμηλας...