iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε αληθινα με συγκινησε να τονισω παντως οτι δεν αναφερε πως εφυγε ο μακαριτης πιθανοτατα απο ακατασχετη παρεντερικη αιμορραγια... :S :S :S
Τυπε αληθινα με συγκινησε να τονισω παντως οτι δεν αναφερε πως εφυγε ο μακαριτης πιθανοτατα απο ακατασχετη παρεντερικη αιμορραγια... :S :S :S
ναι αλλα αυτης δεν φαινονταιΕδώ η Δαλάκα έχει αρχίδια και σένα το καρύδι σου κάνει εντύπωση;
τυπε ειναι ή δεν ειναι σκληρος χυστης?μην εισαι σκληρος μαζι του τυπε :'(
Όλους μας τυπε..Με συγκινησε ρε νιαμου ο Πηχος.... :'( :'( :'(
Τυποι ας ηταν σωστος ο πηχος να στηριζαμε.....κλικες και χανταμπακιες ο λαος του μπου τα γαμαει...
Αυτό μας έλειπε,να φαίνονται κιόλας :Sναι αλλα αυτης δεν φαινονται
Τυπε screamer μας τρολαρεις στα spoiler;
Κλαιει ο κοσμος τυπε. :S :S :S
Η Κυπρια ολο ανακατωσούρα ειναι, μαλλον να ετοιμαζει τα μπογαλακια της
:S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=269236.0;attach=1000960;image[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbaning1: :headbang3: :headbaning1: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :headbaning1: :headbang3: :headbaning1: :headbang3:
απο την αποχωρηση του πασχουλα εχω να συγκινηθω τοσο πολυ τυπε :S :S :S
Κλαιει ο κοσμος τυπε. :S :S :S
πάντως εμένα δεν θα με έπαιρναν σίγουρα στο survivor, γιατί δεν έχω χάσει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, να κοιτάω τον ουρανό και να του κάνω νόημα ότι του αφιερώνω την νίκη μετά από κάθε αγώνισμα... :S