barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
Και εσυ φιδι κολοβο ψηφισες τον αυγολεμονο...και εγω που σε ειχα για σοβαρο και γκουρμε ατομο. :S :S :S
Ούτε ένα ευχαριστώ δε μου είπες που ΣΕ ψήφισα. :S :S :S :S :S
Και εσυ φιδι κολοβο ψηφισες τον αυγολεμονο...και εγω που σε ειχα για σοβαρο και γκουρμε ατομο. :S :S :S
Παλια μου τεχνη κοσκινο το solo παιξιμο τυπε...
Ούτε ένα ευχαριστώ δε μου είπες που ΣΕ ψήφισα. :S :S :S :S :S
σε άφησε η ελλεηνιδα 11μιση χθες βράδυ να κλωνοποιηθεις και να καταφέρεις να περάσεις μπροστά???!!!!! :SΤυπε περασα στην επομενη φαση...δεν ειδες τα αποτελεσματα με μπλε γραμματα; :S :S :S
Δωρεαν κατουρημα σε τουαλετα του ΟΣΕ του εδωσες ρε παλιοβανακια; :S :S :S
Θελω να μου στειλεις pm και να το γραψεις εδω μεσα τυπε... :S :S :S
Και εγω σε ψηφισα τυπε...Εντωμεταξυ οποιον εχω ρωτησει μου λεει οτι με ψηφισε...πως πηρα τα αρχιδια μου ενα πραγμα μυστηριο να πουμε. :S :S :S
σε άφησε η ελλεηνιδα 11μιση χθες βράδυ να κλωνοποιηθεις και να καταφέρεις να περάσεις μπροστά???!!!!! :S
Εντωμεταξυ οποιον εχω ρωτησει μου λεει οτι με ψηφισε...πως πηρα τα αρχιδια μου ενα πραγμα μυστηριο να πουμε. :S :S :S
Εντωμεταξυ οποιον εχω ρωτησει μου λεει οτι με ψηφισε...πως πηρα τα αρχιδια μου ενα πραγμα μυστηριο να πουμε. :S :S :S
Θα σου πω μετα τυπε...ξεκιναει απο το αρχι και τελειωνει σε δια για να σε βοηθησω. :S :S :SΤι παροχή θα έχω;
Και εγω σε ψηφισα τυπε...
όλοι τον ψηφίσαμε τυπε...να ΜΗ πάει... :SΚαι εγω σε ψηφισα τυπε...
Θα σου πω μετα τυπε...ξεκιναει απο το αρχι και τελειωνει σε δια για να σε βοηθησω. :S :S :S
Εισαι αδερφος ρε τυπε... :S :S :S
παμε απο κει λιγο τυποι να δουμε τι μπορει να γινει :S :S :SΤιποτα μαλακιες σου λεω αν δεν εμπλακουν συγκεκριμενα ατομα χαβαλες δεν γινεται... :S :S :S
ναι να συνελθεις :S :S :SΜπα τυπε ειμαι ρακος...παω να τη πεσω στο χαλακι διπλα απο το κρεβατι της Ελλεινιδας μου. :S :S :S
Εγώ παραλίγο να σε ψηφιζαΕντωμεταξυ οποιον εχω ρωτησει μου λεει οτι με ψηφισε...πως πηρα τα αρχιδια μου ενα πραγμα μυστηριο να πουμε. :S :S :S
Κρέμα πατάτας με crumble μήλου και κανέλας, γλυκιά κολοκυθοτυρόπιτα με δυόσμο, κουκουνάρι, μελάσσα και αφρό ταχίνι και επιδόρπιο roll Βουδαπέστης με φιστίκι Αιγίνης, crumble σοκολάτας φράουλα, λαιμ και κανέλα.
Α, μην ξεχάσω και μια πλάκα φέτα με όλα αυτά.