Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Ανατράφηκα δεξιά και οι φίλες μου ήταν [size=15pt]ΠΑΣΟΚ[/size] και αριστερές ! ...
Ανατράφηκα δεξιά και οι φίλες μου ήταν [size=15pt]ΠΑΣΟΚ[/size] και αριστερές ! ...
χατζιδου κατι θελει να πει..απο μεσα της πανηγυριζει επειδη γλιτωσε τακο
αντε γαμμησου παιδακι
Βασικα μαλακας και παρασιτο ειναι και κανει σαν πουτανα για λιγη προσοχη...
μα τι επιπεδο κυρια μου...
Μπαχαλακη...Στο Ξαναγραφω Γιατι Κανεις Οτι ΔΕΝ Το Ειδες...
Τυπε Με Αυτα Που Γραφεις...Πιστευεις Οτι Θα Γαμησεις ??? :S :S
κλικα φραουλιτσα χτυπαει Ηλια σοβαρο παικτη..
Το τρίτο πόδι του πύχου είναι αυτό που κρέμεται τύπε :S :S :S
κλικα φραουλιτσα χτυπαει Ηλια σοβαρο παικτη..λιακος την γλιτωσε γιατι τα νιαμου θα τον βγαζαν τακο
Φραουλίτσας και Μελίνα έχουν κερδίσει το κοινό.Θα παρουν τα αρχιδια μου οπως και η περυσινη κλικα...εναν εναν θα τους φαει ο κοσμος.
πηχος κινει τα νηματα..τα παρταλια θελουν να τον διωξουν να κανουν νικη του χρονου :S :S :Sκλικα φραουλιτσα χτυπαει Ηλια σοβαρο παικτη..
Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι η αλλη ειναι υπαρκτο προσωπο και οχι κλωνος του αρχιμαλακα του σαι;
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=269236.0;attach=1000415;image[/img[/URL]]
[/quote]
Το τρίτο πόδι του πύχου είναι αυτό που κρέμεται τύπε :think: :S :S :S
O φραουλιτσας ακολουθει σταθερα τα χναρια του Χανταβλάκα αλλά ειναι ακομη πιο βλακας.Θα παρουν τα αρχιδια μου οπως και η περυσινη κλικα...εναν εναν θα τους φαει ο κοσμος.
Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι η αλλη ειναι υπαρκτο προσωπο και οχι κλωνος του αρχιμαλακα του σαι;
Περιμένουε πίθηκα να χάσει να δούμε αντίδραση.