Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
6-1...απορώ γιατί το παίζουν ακόμα :S
θα το γυρισει η ροδανθη τυπε
6-1...απορώ γιατί το παίζουν ακόμα :S
και δεν ακουσες που δεν μιλησε οπως μιλαει τελοσπαντωνΣτο κομπιούτερ το έχω τύπε, ταυτόχρονα γράφω διαβάζω κ δεν το βλέπω, ακούω μόνο.. :S :S :S
Βάλε φώτο πίθηκα. :S :S :S
οκ τυπε,δεν το ειπα σωστα,του αναγνωριστηκε κακως το ελαφρυντικο της μεταμελειας.τι μεταμελεια,εδω ακομη λεει οτι σκονταψε και του εκπρυσοκροτησε το πιστολι,δεν παραδεχεται τιποτα το μουνι.Πού το ειδες αυτο τύπε, λαθος ειναι. Η ειλικρινης μεταμελεια ειναι ελαφρυντικο, οχι λογος αναστολης. Προφανως το ελαφρυντικο το εδωσαν οι ενορκοι, οχι οι τακτικοι δικαστες.
Οσο για την αναστολή, αφορα την αναστελλουσα δύναμη της εφεσης και πιθανον την εδωσαν ΠΑΛΙ οι ενορκοι μεχρι να γινει το εφετειο. Η ποινη των 10 ετων δεν αναστέλλεται.
Επιπλεον, το ελαφρυντικο της ειλικρινους μεταμελειας δεν εχει καποια ουσιαστικη σημασια για το υψος της ποινης επειδη αυτή ειναι εξ ορισμου μειωμενη λογω του οτι εχουμε αποπειρα και οχι τετελεσμενο εγκλημα.
σατανα επειδη παιζει με το μωρακιθα το γυρισει η ροδανθη τυπε
και δεν ακουσες που δεν μιλησε οπως μιλαει τελοσπαντων
Γιατι οι ενορκοι μπαχαλεύουν παντα τη διαδικασια. Εγω ειμαι υπερ της καταργησης τους.οκ τυπε,δεν το ειπα σωστα,του αναγνωριστηκε κακως το ελαφρυντικο της μεταμελειας.τι μεταμελεια,εδω ακομη λεει οτι σκονταψε και του εκπρυσοκροτησε το πιστολι,δεν παραδεχεται τιποτα το μουνι.
γιατι να εχει η αναστολη ως την εφεση και να μην την εκτισει το αρχιδι; :S :S :S
ροδανθη δεν λυνει το παζλ ποτε
Το ματς των ονειρων καθε παρασιτου τυποι!!!