giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
2 εβδομαδες αντεξε τυπε. :S :S :S
Κ πάρα πολύ άντεξε τύπε.. πώς δεν έσκασε να ακούσουμε στις ειδήσεις: σκατοπλημμύρα στη Δομινικανή Δημοκρατία.. :S :S :S
2 εβδομαδες αντεξε τυπε. :S :S :S
γκουχου γκουχουελα τυπε μην κρατιεσαι ριξε κι εσυ ενα
τυπε αισθανεται καλα ειναι δυνατη θα αποδωσει γιατι να μην παιξει δεν καταλαβαινω αφου ειναι καθαροαιμο
επιτελεις εργο ρε συ τα σεβη μου σωζεις πολυ κοσμοΔεν εχω τυπε, τις πουλησα. :S :S :S
μια καθαρη φωνη δεν συμμεριζομαι αυτα περι ορκας αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολαΤύποι,σκουπίδιαζετέ άδικα την όρκα.Οποιος δεν παίζει την μια μέρα παίζει αναγκαστικά στην επόμενη
ποιον χονδρο τυπε :S :S :SΤη πεμπτη τα αποτελεσματα παιδια κατι με το χονδρο θα δειξει. :S :S :S
επιτελεις εργο ρε συ τα σεβη μου σωζεις πολυ κοσμο
τυπε παρασυρθηκες ξερω καταλαβαινω θελεις να ενταχθεις καπου και βρηκες την αθωα ορκουλα :S :S :SΩπ εδώ είσαι.. :S :S :S
Πρεπει να ζητησει να πιει λιγο γαλατακι να δυναμωσει τυπε. :S :S :S
Δεν εχω τυπε, τις πουλησα. :S :S :S
Με αδικεις τυπε....μια καθαρη φωνη δεν συμμεριζομαι αυτα περι ορκας αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα
Τυπε ενας που τις αγορασε ολες εμαθα οτι πηγε νοσοκομειο για μαγνητικη στην παλαμη. :S :S :S
μολις παρει ποδι απο το νησι μεταγραφη για το παουερ να την κανετε τυπε :S :S :SΜε αδικεις τυπε....
Η μεγαλη εκπληξη ειναι η ολγαρα ομως
χαχα...Τυπε ενας που τις αγορασε ολες εμαθα οτι πηγε νοσοκομειο για μαγνητικη στην παλαμη. :S :S :S
τι κάνεν?Αχαχα τον βλακα τον πιθηκα!!!