Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Διαφημίσεις  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Ας μου εστελνες ενα pm να μου το πεις τυπε αντι να μπεις οργισμενος χθες να πεις οτι αποχωρεις για να μην με βρισεις...εγω αν προσεξες ελεγα στον Screamer να σταματησει γιατι παρεξηγηθηκες γιατι νομιζα οτι αυτος σε ειχε πειραξει.

Οσο για μενα το τι εχω ακουσει απο Νασο,Troubakhs και ολη τη σαρα και τη μαρα του σαι δεν λεγεται και ποτε δεν παρεξηγηθηκα γιατι ηξερα οτι ολα αυτα λεγονται στα πλαισια του χαβαλε και οχι κακοβουλα.
τυπε αν εχεις παρατηρησει δεν γραφω σε πολλα νηματα και δεν ξερω ουτε απο πμ και τετοια και θελω να το πιστεψεις αυτο και το μονο που κανω ειναι χαβαλε για να περνα η ωρα.απλα δεν γουσταρω οπως και εσυ φανταζομαι τα περι λιλα και τα λοιπα δεν θελω να εχω τετοια μπλεξιματα με τα λιγα που εχω διαβασει  :S για εμενα σταματαει εδω και δεν συνεχιζω αρκει να καταλαβαινομαστε :hi:

Επισκέπτης

Τυπε βαλε και κατι σε γλυκο γιατι ειναι γλυκατζης ο δικος μας...

blooming-inspiration-dick-cakes-and-good-688-best-cake-fun-images-on-pinterest-delicious.jpg

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΟΚΑΝΑΛΟ ΓΑΜΩ ΤΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΛΟΥΠΕΣ ΣΟΥ

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Επισκέπτης
τυπε αν εχεις παρατηρησει δεν γραφω σε πολλα νηματα και δεν ξερω ουτε απο πμ και τετοια και θελω να το πιστεψεις αυτο και το μονο που κανω ειναι χαβαλε για να περνα η ωρα.απλα δεν γουσταρω οπως και εσυ φανταζομαι τα περι λιλα και τα λοιπα δεν θελω να εχω τετοια μπλεξιματα με τα λιγα που εχω διαβασει  :S για εμενα σταματαει εδω και δεν συνεχιζω αρκει να καταλαβαινομαστε :hi:

Τεσπα τελειωσε το θεμα τυπε....

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυπε αν θεωρεις σταμπες και ρετσινιες αυτα που λεγονται ανωνυμα σ ενα σαιτ που λεγεται   bourdela  μαλλον εισαι κατω των 18 κ πρεπει να αυτοδιαγραφεις .....φιλικα παντα...
τυπε το εγραψα λιγο χοντρα για να καταλαβαινομαστε δεν χρειαζεται να γραψω κατι αλλο :hi:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Ο άλλος άνοιξέ νήμα για αυτή την τραβελόφατσα  :headbang: :S :S :S

:vomit:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ας μου εστελνες ενα pm να μου το πεις τυπε αντι να μπεις οργισμενος χθες να πεις οτι αποχωρεις για να μην με βρισεις...εγω αν προσεξες ελεγα στον Screamer να σταματησει γιατι παρεξηγηθηκες γιατι νομιζα οτι αυτος σε ειχε πειραξει.

Οσο για μενα το τι εχω ακουσει απο Νασο,Troubakhs και ολη τη σαρα και τη μαρα του σαι δεν λεγεται και ποτε δεν παρεξηγηθηκα γιατι ηξερα οτι ολα αυτα λεγονται στα πλαισια του χαβαλε και οχι κακοβουλα.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.242
Πόντοι
2.646
Ναυαρχε Μου Ευπειθως Αναφερω Οι Περισσοτεροι Παροντες !!  :rockon:

Εχτες Μας Λειψατε Ειναι Η Αληθεια Ναυαρχε...Αλλα Η ΑΝΑΦΟΡα Παρθηκε Κανονικα !!!  :grin: :grin: :grin:
:headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: άπαντες παρόντες πες του

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Χαζούλα μου εσύ..  :smitten:

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=269236.0;attach=1000109;image[/img[/URL]]

:rose:
[/quote]

Στηριζω giatioxi Γιατι Ειναι Ρομαντικος...ΟΠως Ειμουν & Εγω Περυσι Με Το "Κατσαριδακι"  !!!  :smitten:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Ο άλλος άνοιξέ νήμα για αυτή την τραβελόφατσα  :headbang: :S :S :S

:vomit:

τυπε χουγια ειναι αυτα εδω περσι γουσταρανε την βαλαβανη και ο πυρφοπιρελλι την εχει τον εχει γκομενα γκομενο.τα γραφω ετσι γιατι δεν γνωριζουμε ποιος ειναι ενεργητικος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom