Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.945
Πόντοι
24.596
Τυπε το εχω αναλυσει πιο πανω...ο τυπος ειναι κλασσικη περιπτωση αδιαφορου και ασημαντου ανθρωπου στην πραγματικη ζωη που μπαινει σε ενα φορουμ μονο και μονο για να σπασει τα αρχιδια ολων των υπολοιπων και να τραβηξει εστω και αρνητικα λιγακι τη προσοχη.

Μπορει να μην ειναι καν πουστης και να το παιζει πουστης
για να εκνευριζει τους υπολοιπους...αυτο που δεν μπορει να κρυψει ειναι οτι ειναι ενα θλιβερο κακιασμενο και γεματο κομπλεξ ανθρωπακι.
το αντιθετο απο τον Πιλαλεκο τυπε,που το παιζει αντρας ενω ειναι στηςπου; :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.945
Πόντοι
24.596
Δεν Σε Ειπα Ομοφοβικο Τυπε...Αν Το Διατυπωσα Λαθος Ζητω Συγνωμη...
Εννοουσα Οτι Αντιδρας Υπερβολικα Εως Ομοφοβικα Για Τον Τεντυ & Σου Ξαναγραφω Οτι & Αν Γραφει Και Αυτος Ανθρωπος Ειναι Σαν Εμας !!!
Σαφως Και Δεν Συμφωνω Με Τις Ανωμαλιες Του Τεντυ Και Του Οποιουδηποτε Εδω Στο Νημα Αλλα Μπουρδελα.com Λεγετε Το Site Και Σιγα Μην Γραφανε Μονο Νορμαλ Ανθρωποι...

Για Το Νορμαλ Που Γραφεις Τυπε Αν Εννοεις Straight Οχι Δεν Ειναι Ο Τεντυ...Στο Εγραψα Λουστης Ειναι Αλλα Μικρος Σε Ηλικια
(Οποτε Δεν Ξερει Που Να Βαλει Ενα Στοπ Οπως Ολοι Οι Πιτσιρικαδες Gay H Straight) Οσο Για Να Χαρακτηρισω Καποιον Νορμαλ Η Παρανορμαλ Περα Απο Τις Σεξουαλικες Του Προτιμησεις
Πρεπει Να Τον Γνωρισω Πρωτα Προσωπικα Για Να Δω Τι Ανθρωπος Ειναι !!! Σε Αυτο Μπορει Να Μην Συμφωνεις Αλλα Γνωμη Μου Παντα...

Αν Θεωρεις Οτι Η Ψηφοφορια Ειναι Μια Χαρα Με Να Τον Βριζουμε Η Να Τον Αγνοουμε Μεχρι Να Φυγει Μονος Του...Η Να Τον Αφησουμε Να Μπαχαλεψει Το Νημα Χωρις Καποια Μεση Λυση
Τοτε Εμενα Μου Περισευει Αλλα Δεν Προκειτε Να Ψηφισω Σε Μια Ψηφοφορια Που Ολα Τα Αποτελεσματα Ειναι Εναντιον Του Τεντυ..Το Εχει Επιλογη Για Τα Παντα Δεν Ισχυει !!
Σου Ειπα Καλυτερα Να Εβαζες Να Φυγει/Να Μεινει Αυτο Θα Το Δεχομουν !!!

Ασχολουμαστε Με Τον Πουστη Οπως Λες...Γιατι Εσυ & 1-2 Αλλοι Απο Εδω Του Κανετε Επιθεση Συνεχεια & Καθημερινα (Αληθεια Γιατι ΔΕΝ Τον Γραφετε Στα Αρχιδια Σας Εξαρχης Αγνοοντας Τον ?)
Εχεις Σκεφτει Οτι Με Τις Επιθεσεις Τον Φερνεις Σε Θεση Αμυνας Και Γραφει Πιο Πολλα Πουστριλικα Απο Αντιδραση Και Μονο ?

Το Οτι Ασχολουμαστε Σελιδες Ολοκληρες Με Τον Τεντυ Ειναι...
1ον) Γιατι Τον Αναγαγαμε Σε ΜΕΓΑ Θεμα...
&
2ον) Η Αναφορα Στο Παιχνιον Παντα Απο Πεμπτη Που Σταματαει Μεχρι Κυριακη Που Ξαναρχιζει Παντα Φθυνει Και Γραφονται Διαφορα Για Χαβαλε Περα Απο Το Παιχνιον !!!
ετσι τυπε :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.945
Πόντοι
24.596
τυπε μια και σε βρηκα μεσα

απο που μας καταλαβες οτι ειμαστε αγαμητα ναυαγια
κλπ κλπ?
τυπε δεν δεν σε ανεφερα σε αυτην την κατηγορια.ισα ισα που εχεις χιουμορ. :S :S :S

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.406
Πόντοι
786
τυπε πηρα σπορους chili απο Κινα :zombie: για τον κηπο,γνωμη σου :S :S :S

Μην σου φυτρώσει κανάς τέτοιος μόνο τύπε  :S

URL]]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.945
Πόντοι
24.596

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Μην σου φυτρώσει κανάς τέτοιος μόνο τύπε  :S

http://[URL unfurl="true"]www.survivor-stats.gr/img/badges/tsilis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

κλαμαααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:

Στο περιοδικό Downtown και τη Νάνσυ Φαφούτη έδωσε συνέντευξη η Αγγελική Κοκαλίτσα. Η πρώην παίκτρια των Μαχητών μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο Survivor και γιατί ήταν απομονωμένη από την ομάδα της.

Τι γεύση σου άφησε το Survivor;

Εγώ απλώς βγήκα στην Ντορέττα και εξήγησα τον λόγο της συμπεριφοράς μου μέσα στο παιχνίδι. Ο κόσμος δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ξεκίνησα να αντιδράω από την πρώτη μέρα ή να αφήνω υπονοούμενα στον αέρα. Οπότε έπρεπε να δώσω μια εξήγηση για όλα.

Γιατί ήσουν απομονωμένη στο παιχνίδι;

Πριν μπω στο παιχνίδι άκουσα κάποια σχόλια για μένα και σκεφτόμουν ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω του ανταγωνισμού που μπορεί να νιώθει το γυναικείο φύλο ή λόγω της διαφήμισης που είχε προηγηθεί. Γιατί κάποια άτομα από τους Μαχητές είχαμε παίξει λίγο παραπάνω χωρίς να το έχουμε επιδιώξει. Κατά τη διάρκεια λοιπόν των casting και κάποιων φωτογραφήσεων, άκουσα κάποια ειρωνικά σχόλια για μένα αλλά δεν έδωσα σημασία. Ένιωθα την αρνητική ενέργεια. Σχολίαζαν την εμφάνιση μου και έλεγαν πως είναι δυνατόν να κάνω kick box με το συγκεκριμένο παρουσιαστικό που μπορεί να παραπέμπει σε μοντέλο ή χορεύτρια. Έλεγαν, επίσης, ότι έχω λίγα κιλά, ότι δεν έχω μυικότητα και ότι δεν έχω σημάδια στο πρόσωπο.

Αναρωτιόντουσαν «πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, αφού είναι σαν την Barbie;». Όταν ήμουν στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης ήμουν πολύ χαρούμενη, μέχρι που γύρισα την πλάτη μου και άκουσα σχόλια, γελάκια και το όνομά μου την ώρα που προχωρούσα. Οπότε έλεγα «όχι πάλι Θεέ μου» και «δεν πειράζει, Αγγελική». Γι αυτό και σκεφτόμουν πώς, όταν με πιστέψει η ομάδα μου, τότε και εγώ θα αρχίσω να δίνω αυτό που θέλω να δώσω. Από τη στιγμή που δεν με πιστεύει η ομάδα μου δεν θα δώσω ούτε το 10% μου. Φερόμουν, δηλαδή, αντιδραστικά. Κάποια στιγμή μάλιστα ήρθε ένα άτομο από την ομάδα και μου είπε: «Δεν ήσουν καθόλου καλή, για αυτό η ομάδα επέλεξε να μην παίξεις». Τον προκαλώ όταν βγει από το παιχνίδι να παραδεχθεί ότι ήρθε να μου ρίξει αρνητική ενέργεια. Ενώ στους Διάσημους δεν μείωσαν ποτέ κανέναν παίκτη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.138
Πόντοι
5.506
σε 48 ωρες αρχιζειη ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.