You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
οπως βλεπεις ο κοσμος ειναι με τον πουστη
3-4 ειπαμε οτι δεν τον γουσταρουμε
jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
ρε τι δες εισαστε εσεις θα με αναγκασεται να ψηφισω εναντιον του τεντυοσον αφορα την ψηφοφορια να ξερετε απο τωρα οτι πρωτα θα αφουγκραστω τον λαο του bou και επειτα θα ψηφισω το αντιθετο....
Επισκέπτης
Τυπε θα φτιαξουμε δικο μας σαη....
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
τι σε βασανιζει?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ολοι τεντυ ντου ντου
ολοι τεντυ ντου ντου
ολοι τεντυ ντου ντου
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
τι σε βασανιζει?
Tυπε το site ειναι γεματο Nτοπες και Πιπαλεκους2 :S :S :S
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
οκ υπαρχουν και αυτοι...Tυπε το site ειναι γεματο Nτοπες και Πιπαλεκους2 :S :S :S
το θεμα ειναι αν θα διαβαζουμε εδω για το κωλοπαιχνιδο
η για τις πατουσες που βαζει στο πατο του ο τεντυς
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Σωπα ρε που ειμαι ομοφοβικος επειδη δεν γουσταρω να διαβαζω τις ανωμαλιες του πουστη σε ενα νημα που ειναι για το Σαυραβαιβορ...αμα εσυ τη βρισκεις με τις μαλακιες του και σου φαινονται και αστειες γουστο σου και καπελο σου αλλα δεν θα μας τον βγαλεις οτι ειναι νορμαλ και τον αδικουμε.
Και η ψηφοφορια ειναι μια χαρα....εχει επιλογη για τα παντα.Απο το να τον βριζουμε και να μην τον αφηνουμε να συμμετεχει μεχρι το ειτε να τον γραφουμε στα αρχιδια μας και να μην ασχολουμαστε μαζι του ειτε να τον αφηνουμε να σκουπιδιαζει το νημα με τις μαλακιες του οπως κανει μεχρι τωρα.
Δες γαμω τη πουτανα μου μεσα ποσες σελιδες ασχολουμαστε με τον πουστη και τις μαλακιες του και εχει σταματησει η οποιαδηποτε αναφορα στο παιχνιδι και ο χαβαλες....
Δεν Σε Ειπα Ομοφοβικο Τυπε...Αν Το Διατυπωσα Λαθος Ζητω Συγνωμη...
Εννοουσα Οτι Αντιδρας Υπερβολικα Εως Ομοφοβικα Για Τον Τεντυ & Σου Ξαναγραφω Οτι & Αν Γραφει Και Αυτος Ανθρωπος Ειναι Σαν Εμας !!!
Σαφως Και Δεν Συμφωνω Με Τις Ανωμαλιες Του Τεντυ Και Του Οποιουδηποτε Εδω Στο Νημα Αλλα Μπουρδελα.com Λεγετε Το Site Και Σιγα Μην Γραφανε Μονο Νορμαλ Ανθρωποι...
Για Το Νορμαλ Που Γραφεις Τυπε Αν Εννοεις Straight Οχι Δεν Ειναι Ο Τεντυ...Στο Εγραψα Λουστης Ειναι Αλλα Μικρος Σε Ηλικια
(Οποτε Δεν Ξερει Που Να Βαλει Ενα Στοπ Οπως Ολοι Οι Πιτσιρικαδες Gay H Straight) Οσο Για Να Χαρακτηρισω Καποιον Νορμαλ Η Παρανορμαλ Περα Απο Τις Σεξουαλικες Του Προτιμησεις
Πρεπει Να Τον Γνωρισω Πρωτα Προσωπικα Για Να Δω Τι Ανθρωπος Ειναι !!! Σε Αυτο Μπορει Να Μην Συμφωνεις Αλλα Γνωμη Μου Παντα...
Αν Θεωρεις Οτι Η Ψηφοφορια Ειναι Μια Χαρα Με Να Τον Βριζουμε Η Να Τον Αγνοουμε Μεχρι Να Φυγει Μονος Του...Η Να Τον Αφησουμε Να Μπαχαλεψει Το Νημα Χωρις Καποια Μεση Λυση
Τοτε Εμενα Μου Περισευει Αλλα Δεν Προκειτε Να Ψηφισω Σε Μια Ψηφοφορια Που Ολα Τα Αποτελεσματα Ειναι Εναντιον Του Τεντυ..Το Εχει Επιλογη Για Τα Παντα Δεν Ισχυει !!
Σου Ειπα Καλυτερα Να Εβαζες Να Φυγει/Να Μεινει Αυτο Θα Το Δεχομουν !!!
Ασχολουμαστε Με Τον Πουστη Οπως Λες...Γιατι Εσυ & 1-2 Αλλοι Απο Εδω Του Κανετε Επιθεση Συνεχεια & Καθημερινα (Αληθεια Γιατι ΔΕΝ Τον Γραφετε Στα Αρχιδια Σας Εξαρχης Αγνοοντας Τον ?)
Εχεις Σκεφτει Οτι Με Τις Επιθεσεις Τον Φερνεις Σε Θεση Αμυνας Και Γραφει Πιο Πολλα Πουστριλικα Απο Αντιδραση Και Μονο ?
Το Οτι Ασχολουμαστε Σελιδες Ολοκληρες Με Τον Τεντυ Ειναι...
1ον) Γιατι Τον Αναγαγαμε Σε ΜΕΓΑ Θεμα...
&
2ον) Η Αναφορα Στο Παιχνιον Παντα Απο Πεμπτη Που Σταματαει Μεχρι Κυριακη Που Ξαναρχιζει Παντα Φθυνει Και Γραφονται Διαφορα Για Χαβαλε Περα Απο Το Παιχνιον !!!
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
τυπε εισαι ωραιος σε αυτα που γραφεις και συμφωνω
οσο για το υγ2 τι μας εχεις περασει για τιποτα μπαχαλακηδες ξερουμε οτι δεν σε εχει παρει αλλα πες την αληθεια στο new dream hotel σε εχει παει
Τυπε Στο Ξαναεγραψα...Μαλλον Τον Εχεις Παρει Και Σου Εχει Γινει Κολτσιδα & Προσπαθεις Να Τον Κανεις Πασα... :S :S :S
O Τεντυ Μονο Για Εσενα Εχει Δηλωσει : [size=13pt]ο jumaru που είναι ο καυλάκος μου? ανησυχώ! ελπίζω να είναι καλά το ζουζούνι μου.[/size]
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Tυπε το site ειναι γεματο Nτοπες και Πιπαλεκους2 :S :S :S
jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
[/quote]
screamer καυλιάρη?Τυπε Στο Ξαναεγραψα...Μαλλον Τον Εχεις Παρει Και Σου Εχει Γινει Κολτσιδα & Προσπαθεις Να Τον Κανεις Πασα... :S :S :S
O Τεντυ Μονο Για Εσενα Εχει Δηλωσει : [size=13pt]ο jumaru που είναι ο καυλάκος μου? ανησυχώ! ελπίζω να είναι καλά το ζουζούνι μου.[/size]
ομορφάντρα μου? Cheesy
θες να πάμε αύριο χοτελ new dream?
τυπε για αυτο τι εχειςνα πεις
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
screamer καυλιάρη?
ομορφάντρα μου? Cheesy
θες να πάμε αύριο χοτελ new dream?
τυπε για αυτο τι εχειςνα πεις
Τυπε Ετσι Οπως Το Πας...Με Βλεπω Να Ψηφιζω Σκουπιδιασμα Μεχρι Τελικης Πτωσεως Στον Τεντυ !!! (Πλακα Κανω)
Αλλα Τον Νασο Γιατι Παντα Τον Βγαζεις Απο Το Τριο ???
greekfeet
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 2.487
σχεδον τελευταια η ξενια αλλα δεν πειραζει εχει τιτανοτερεστιες βυζαρες. η δε καπαρη τρελο κωλι
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
πεντακαθαρα καλυτερη ψηφοφορια στο παουερ.....
Τυπε Μην Το Παρεις Προσωπικα Αλλα Απο Το Trailer Που Εχω Δει Καμποσες Φορες Θεωρω Οτι Το Παιχνιον Power Of Θα Ειναι ΜΕΓΑΛΗ Μαλακια !!!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.152
- Πόντοι
- 5.506
τυπε εχεις δικιο αλλα μην τα λεμε αυτα δημοσια...πρωτα απο ολαειναι λαθος ωρα για να δουμε πεντακαθαρα μουνοτρυπιδια αλλα σιγουρα θα εχει πολλους πιρφορους και ελλειηνηδες για τον σκοπο μας....σκουπιδιασμαΤυπε Μην Το Παρεις Προσωπικα Αλλα Απο Το Trailer Που Εχω Δει Καμποσες Φορες Θεωρω Οτι Το Παιχνιον Power Of Θα Ειναι ΜΕΓΑΛΗ Μαλακια !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K