Επισκέπτης
Από την πρώτη μέρα είναι αγκαλιές κ φιλιά με όλους..
Τυποι ενα κεφαλαιο στο βιβλιο που θα βγαλω θα ειναι ο Μαυρος Παναρας...."Αντναντναναν ντνανανανα τσι ντι Τζουλια αντναντνηαντα"
Από την πρώτη μέρα είναι αγκαλιές κ φιλιά με όλους..
γεια σου Φωτεινουλα,ειμαι ο Αλεξανδρος :S :S :Sκαι να χανανε οι Μαχητες ο αραψ θα επαιρνε ασυλια με 100% επιτυχια... Ειχει δωσει ολη τη βδομαδα 1 αγωνα κι ειχε νικησει... Εμ γιατι νομιζεις οτι παριστανει τον "Πανο"? Για να μη παξει κα χαλασει το αριστο ποσοστο ττου
Τυποι ενα κεφαλαιο στο βιβλιο που θα βγαλω θα ειναι ο Μαυρος Παναρας...."Αντναντναναν ντνανανανα τσι ντι Τζουλια αντναντνηαντα"
ζωγραφιζεις τζεικομπ:S :S :S
και να γαμησει στα ορθια μες στο μπουγιο τυπε :S :S :S
κανει μπρεικ ντανς εδαφους- εδαφους Μυστη. -ο Ταμ-Ταμ ολο προφητειες ειναι. - ο Σεφερλογατος εχει γινει σαν καπνιστη ρεγγα.'σερνεται στο εδαφος ο Γιαννης' :S :S :S
τυπε εχει τακτικη παναρα πεντακαθαρη δεν θα μου εκανε εντυπωση αν διαρρευσουν φωτο αγκαλια με παναρα1και να χανανε οι Μαχητες ο αραψ θα επαιρνε ασυλια με 100% επιτυχια... Ειχει δωσει ολη τη βδομαδα 1 αγωνα κι ειχε νικησει... Εμ γιατι νομιζεις οτι παριστανει τον "Πανο"? Για να μη παξει κα χαλασει το αριστο ποσοστο ττου
κανει μπρεικ ντανς εδαφους- εδαφους Μυστη. -ο Ταμ-Ταμ ολο προφητειες ειναι. - ο Σεφερλογατος εχει γινει σαν καπνιστη ρεγγα.
λες να τον κοουτσαρισε ο τρισμεγιστος μανατζερ??τυπε εχει τακτικη παναρα πεντακαθαρη δεν θα μου εκανε εντυπωση αν διαρρευσουν φωτο αγκαλια με παναρα1
τι να της λεει αραγε?μηνυμα απο πηχο? :S :S :S:S :S :S
τυπε εχει τακτικη παναρα πεντακαθαρη δεν θα μου εκανε εντυπωση αν διαρρευσουν φωτο αγκαλια με παναρα1
Φωτεινουλα κανεις ραντεβου και βορεια η μονο κεντρο?και να χανανε οι Μαχητες ο αραψ θα επαιρνε ασυλια με 100% επιτυχια... Ειχει δωσει ολη τη βδομαδα 1 αγωνα κι ειχε νικησει... Εμ γιατι νομιζεις οτι παριστανει τον "Πανο"? Για να μη παξει κα χαλασει το αριστο ποσοστο ττου
ολα οδηγουν κατα κει τυπε τι να πω μιλαμε πεντακαθαρα πλεον τακτικη παναρα1λες να τον κοουτσαρισε ο τρισμεγιστος μανατζερ??