bekatsas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 198
- Πόντοι
- 281
Αυτή η σκατομουρα (μια ειναι η σκατομουρα) τραυματίζεται μόνη της οταν απλώνει και τα ρουχα. Τι σκατά θέλει στο σεβαηβο
εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο μια? :S :S :SΑυτή η σκατομουρα (μια ειναι η σκατομουρα) τραυματίζεται μόνη της οταν απλώνει και τα ρουχα. Τι σκατά θέλει στο σεβαηβο
τυπε εχει εξελιξει την τακτικη του μελετημενα ολα πιστευω σε λιγο καιρο θα προσχωρησει σε κλικα-χαρεμι πηχου γνωμη μουΤουλάχιστον ο gay έπαιζε που κ που με ένα πόδι τύπε αυτός μόνο φωνές κ σκατό είναι.. :S :S :S
τυπε αυτος ειναι ικανος να μην παιξει καθολου μεχρι και το τελος ξεκαθαρα τακτικη παναρα1
τυπε ειδες 19χρονη λολιτα?ειδες ξανθο στυλ παναγιωταρου?...δειτε πρωτα και μην κανετε αδικη κριτικηΔεν μου φαινεται ποιοτικο τυπε
Τουλάχιστον ο gay έπαιζε που κ που με ένα πόδι τύπε αυτός μόνο φωνές κ σκατό είναι.. :S :S :S
αυτος ειναι ο συνδετικος κρικος της ομαδας με τον ντοπιο πλυθησμοΟ Παναρας τουλαχιστον εκανε τον προπονητη,αυτος τπτ δεν κανει
τυπε ποιανου εισαι κλωνος?Αυτή η σκατομουρα (μια ειναι η σκατομουρα) τραυματίζεται μόνη της οταν απλώνει και τα ρουχα. Τι σκατά θέλει στο σεβαηβο
Η Σπυροπούλου θα βγεί μουνάρα απο το παιχνίδι να το θυμηθείτε
η σκιερ?Αυτή η σκατομουρα (μια ειναι η σκατομουρα) τραυματίζεται μόνη της οταν απλώνει και τα ρουχα. Τι σκατά θέλει στο σεβαηβο
τυπε αυτος ειναι ικανος να μην παιξει καθολου μεχρι και το τελος ξεκαθαρα τακτικη παναρα1
εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο μια? :S :S :S
τυπε εχει εξελιξει την τακτικη του μελετημενα ολα πιστευω σε λιγο καιρο θα προσχωρησει σε κλικα-χαρεμι πηχου γνωμη μου
Η Σπυροπούλου θα βγεί μουνάρα απο το παιχνίδι να το θυμηθείτε
τυπε σορρυ εισαι δικος μου ολα καλα το μωρακι σε 4-6 βδομαδες θα μας στεγνωνει απο τις πολλες και παλι σορρυΗ Σπυροπούλου θα βγεί μουνάρα απο το παιχνίδι να το θυμηθείτε