Επισκέπτης
Ρε νιαμου επιασε κοψιμο τον προβατοκαμηλο και επρεπε επειγοντως να τον βγαλω εξω...εχασα τιποτα; :S :S :S
τυπε καταλαβαινω...αλλα δεν θα ακολουθησω ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις συμπαραστατες.εγω αυτη και το μωρακι δεντυπε εχει συμπεριφορα αβυζης dyke θα τυχει υγρης απαξιωσης :S :S :S
κερδισε επαθλο ρομαντικο δειπνο ο μοντελοπνιχτης και διαλεξε πηχο..γνωμη σου :S :S :SΡε νιαμου επιασε κοψιμο τον προβατοκαμηλο και επρεπε επειγοντως να τον βγαλω εξω...εχασα τιποτα; :S :S :S
τυπε θα εκδηλωθει περισσοτερο η σαπια.δεν λεω οτι δεν εχει δουλεμενο πατο,αλλα απο χαρακτηρα sucks dude :S :S :Sτυπε καταλαβαινω...αλλα δεν θα ακολουθησω ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις συμπαραστατες.εγω αυτη και το μωρακι δεν
Ελα τυπε μολις ανοιξα, εχασα τιποτα απο παραλια να κοιταξω :S :S :S
3 σελιδες τυπε...Ρε νιαμου επιασε κοψιμο τον προβατοκαμηλο και επρεπε επειγοντως να τον βγαλω εξω...εχασα τιποτα; :S :S :S
Ρε τις ΒΡΟΜΙΑΡΕΣ τόσες γυναικούλες εκεί μέσα ούτε μια ΣΙΧΑΜΕΝΗ δεν τα έπλυνε!!
Τις αξίζει μια ζωή μέσα στη κουζίνα, μόνο κώλο και πιάτα μέχρι γίνουν άνθρωποι τα ΖΩΑ
τυπε ειμαι λιγο μερακλης αλλα οχι και τοσο για καβαλας...Ελα καβαλας βραδυ τυπε να σου γνωρισω πολλα τετοια μουνακια.....
τυπε χαιρομαι που εισαι εδω.Εχει πολλους λακαμαδες το σαιτ αλλα οι ρουφιανοι μειωνονται....
τυπε οι κακες γλωσσες του σαιτ λενε οτι εκανες γουτσου γουτσου με ελλεηνιδα,της εψηνες ποπ κορν και περιμενες να παρεις εξοδοχαρτο...Ρε νιαμου επιασε κοψιμο τον προβατοκαμηλο και επρεπε επειγοντως να τον βγαλω εξω...εχασα τιποτα; :S :S :S
τυπε οι κακες γλωσσες του σαιτ λενε οτι εκανες γουτσου γουτσου με ελλεηνιδα,της εψηνες ποπ κορν και περιμενες να παρεις εξοδοχαρτο...
τι να πιστεψω?
λειπουν ταυτοχρονα τεντυ και hellraiser.γνωμη σας :S :S :S
λειπουν ταυτοχρονα τεντυ και hellraiser.γνωμη σας :S :S :S
τυπε οι κακες γλωσσες του σαιτ λενε οτι εκανες γουτσου γουτσου με ελλεηνιδα,της εψηνες ποπ κορν και περιμενες να παρεις εξοδοχαρτο...
τι να πιστεψω?
τυπε καταλαβαινω αλλα οπως ειπα δεν μπορω η κωλαρα της με εχει κερδισειτυπε θα εκδηλωθει περισσοτερο η σαπια.δεν λεω οτι δεν εχει δουλεμενο πατο,αλλα απο χαρακτηρα sucks dude :S :S :S