Επισκέπτης
εχει νιαμου τυπε και παιρνω υλικο για μετα :S :S :S
Τυπε τωρα που ειχε αρχισει να φτιαχνει η οραση σου αρχισες παλι τα ιδια; :S :S :S
ρε συ θα πνιγωΤυπε τωρα που ειχε αρχισει να φτιαχνει η οραση σου αρχισες παλι τα ιδια; :S :S :S
Τυπε τωρα που ειχε αρχισει να φτιαχνει η οραση σου αρχισες παλι τα ιδια; :S :S :S
μουτσο θελεις να πεις τυπε. :S :S :-(Πάσο Τότε !!! Φανταζομαι Οτι Δεν Εχει Μεταξι Ουτε Αργοτερα Ουτε Αυριο !!!
Μια Ερωτηση Μονο...Δεν Πιστευω Να Ψηφισες Ναυαρχουκο Τύπε ?
Πικερακο τυπε,εννοειταιΠάσο Τότε !!! Φανταζομαι Οτι Δεν Εχει Μεταξι Ουτε Αργοτερα Ουτε Αυριο !!!
Μια Ερωτηση Μονο...Δεν Πιστευω Να Ψηφισες Ναυαρχουκο Τύπε ?
Κυριακη αυριο τυπε,μπορει να περασω απο τα επειγοντα για κανα κιμπου στα ορθια :S :S :SΜε τη γιατρινα τυπε τι εγινε;
Κυριακη αυριο τυπε,μπορει να περασω απο τα επειγοντα για κανα κιμπου στα ορθια :S :S :S
ρε τυπε για τσιμπουκι θα περασω :-,οχι να με εξετασει :S :S :SΔεν με ακους τυπε....χανεις το χρονο σου! :S :S :S
μουτσο θελεις να πεις τυπε. :S :S :-(
Πικερακο τυπε,εννοειται
ρε τυπε για τσιμπουκι θα περασω :-,οχι να με εξετασει :S :S :S
τυπε μιουτ ο Πικερακος :S :S :SΚαι Εγω Για Πικερακο Πηγαινα...Αλλα Εγινε Μαλακια Τη Στιγμη Της Ψηφοφοριας Και Μου Εφυγε Το Χερι Κατα Λαθος ! :o
Και Εγω Για Πικερακο Πηγαινα...Αλλα Εγινε Μαλακια Τη Στιγμη Της Ψηφοφοριας Και Μου Εφυγε Το Χερι Κατα Λαθος ! :o
τυπε αποφασισε,αν ειναι να δωσω πιπα πες το ανοιχτα :S :S :SΤυπε για το τσιμπουκι λεω και εγω....για εξεταση μπορει και να κανεις κατι. :S :S :S
τυπε αποφασισε,αν ειναι να δωσω πιπα πες το ανοιχτα :S :S :S
τυπε πηχτη δεν με αφηνεις να τραβηξω,να γαμησω στα επειγοντα ουτε,κανονισε να εχω καμια ονειρωξη που παθαινα στα 10 μου :S :S :SΤυπε κατσε σπιτι καλυτερα μην κολλησεις τιποτα αλλο... :S :S :S
τυπε πηχτη δεν με αφηνεις να τραβηξω,να γαμησω στα επειγοντα ουτε,κανονισε να εχω καμια ονειρωξη που παθαινα στα 10 μου :S :S :S