jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
Τύπε δεν μπορώ να εκθέσω δημοσίως το μωράκι μου.. εγώ σου ζήτησα να μας δείξεις φωτογραφίες του τέντυ? :S :S :S
Τύπε δεν μπορώ να εκθέσω δημοσίως το μωράκι μου.. εγώ σου ζήτησα να μας δείξεις φωτογραφίες του τέντυ? :S :S :S
τυπε ηταν μια στιγμη αδυναμιας με καποιες προσωπικες φωτο που ηταν ευθεια προκληση-προσκληση προς τον τεντυ δειχτε μια καποια ανοχη
Δεν ξέρω τίποτα τύπε, ότι διαβάζω λέω... :S :S :S
Χαχα,μαζί έπρεπε να τους έχει στο πλατό και έξτρα καλεσμένο άντρεα Μικρούτσικο
ποσες ταινιες εχει γυρισει αυτος?θα μπορεσει να τις δειξει ολες τοκαναλιμεχρι να κλεισει?μεθαύριο εχει στιβεν σιγκαλ στο Ε
το νημα φθινει τυπε....εβαλα και εγω το σημερινο μου λιθαρακι αλλα δεν βλεπω κοσμο που εισαστε στο power of love για να δω...
υγ τα δυο αξιοτιμα μελη νασος και τεντυ δεν φανταζομαι να ειναι στο ιδιο ....νημα
Ευτυχώς κι εμείς και του κρατάμε λίγο το θρεντ ζωντανό
λαθος...χαλασε η σκαφη και τα πλενει στον μπιντε....ποτε δεν του πηρε πλυντηριο η ζουζουναΤωρα ρε, θα ερθει ο νηματοθετης, χαλασε το πλυντηριο και εβαλε σκαφη.
οχι τυπε το νημα ειναι ενταξει απλα οταν δεν εχει επεισοδιο υπαρχουν και αλλες εκπομπες οποτε καλα παει.μην κοιτας περσι που δεν ειχε τιποτα και διναμε πονο καθε μερα εδω μεσα.φετος πηραν τα μετρα τους με master,dancing και φυσικα το πουλεν μου power of love.εκει περιμενω να αλλαξω συκωτι.το νημα φθινει τυπε....
λαθος...χαλασε η σκαφη και τα πλενει στον μπιντε....ποτε δεν του πηρε πλυντηριο η ζουζουνα
το νημα φθινει τυπε....
μην ξεχνας ομως οτι ειναι και το νημα των ανατροπων
στηριζουμε τυπε....μην ξεχνας ομως οτι ειναι και το νημα των ανατροπων
οχι τυπε το νημα ειναι ενταξει απλα οταν δεν εχει επεισοδιο υπαρχουν και αλλες εκπομπες οποτε καλα παει.μην κοιτας περσι που δεν ειχε τιποτα και διναμε πονο καθε μερα εδω μεσα.φετος πηραν τα μετρα τους με master,dancing και φυσικα το πουλεν μου power of love.εκει περιμενω να αλλαξω συκωτι.
εχω την αισθηση οτι πρεπει να ριξουμε ενα μηδενισμο και ο τζουμαρου να μπει στην ψηφοφορια...τι λες μπρο?Διακρινω ειρωνεια στην τελευταια προταση, να συγκροτηθει μια πενταμελης επιτροπη με εμενα και τον τρουμπακη, τελος, να το διερευνησουμε.
τυπε με παρεξηγησες εννοουσα τα καλυτερα δεν χρειαζεται να διερευνησετε τιποτα μιλαμε θα χτυπησει τοσο το νημα οσο και η εκπομπη limt upαν η συνθεση και η υφη του σοου ειναι μια μιξη παρτραγουδα-ειρηνοδικειο και αλλα τετοια παει θα νομιζουμε οτι ειμαστε στον παραδεισο...Διακρινω ειρωνεια στην τελευταια προταση, να συγκροτηθει μια πενταμελης επιτροπη με εμενα και τον τρουμπακη, τελος, να το διερευνησουμε.
εχω την αισθηση οτι πρεπει να ριξουμε ενα μηδενισμο και ο τζουμαρου να μπει στην ψηφοφορια...τι λες μπρο?
τυπε εισαι σιγουρος μην μας πουν οτι στηνουμε τις ψηφοφοριεςεχω την αισθηση οτι πρεπει να ριξουμε ενα μηδενισμο και ο τζουμαρου να μπει στην ψηφοφορια...τι λες μπρο?