jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
ο τεντυ τυπε σε πηρε τηλ.... :S
τα λεμε σε λιγο τυποι,χτυπαει το τηλεφωνο![]()
![]()
![]()
ο τεντυ τυπε σε πηρε τηλ.... :S
τα λεμε σε λιγο τυποι,χτυπαει το τηλεφωνο![]()
![]()
![]()
τυπε ντροπη εγω μονο σε καποια μηνυματα τον κραζω διακριτικα εσυ εισαι που του δειχνεις φωτο με ζουμια :S :S :Sτυπε ακουγονται πολλα για σενα και τον τεντυ :S :S :S
λες να νυστάζει χελ?άσε ρε πάλι να δούμε πως θα πάει ο αγώνας.!4 ποντους σε μισο δεκαλεπτο τον υπνο του δικαιου ο μαλακας...η διαφορα απο το +19 στο +12.Μολις μπηκανε μεσα τα χρεπια του μαλακα ο Ρομπερτς και ο Τομσον εκλασε η νυφη και σχολασε ο γαμος.
που γαμιεστε ολοι ρε νιαμου; :S :S :S
σκατά μέρα...
κι εγώ εχτές έλεγα σε πόσους, ποιός θέλει μασαζάκι δωρεάν, να πάω σήμερα που δεν έχει survivor και χάλια...
πήρα και ταξί με τα βρωμολεωφορεία και χάλασα 28€ για το τίποτα... αλλά τεσπα
θα προτιμούσα να τα είχα δώσει στον κυρ νάσο και νου μου έδινε κανα σφηνοπότηρο (δεν ξέρω και πως γράφεται)
τυπε αναβαλλεται τελειωσαν οι ασιατες δεν εχει αλλους τους εφαγε ολους ο γλαροςΠαιδια αποψε στις 12 εχει στιβεν σιγκαλ στο Ε
τυπε αναβαλλεται τελειωσαν οι ασιατες δεν εχει αλλους τους εφαγε ολους ο γλαρος
τυπε την αποψη σου για την νεα επιθεση αγαπης του τεντυ προς τον αξιοτιμο νασολαθος τυπε μου, εχει μεινει ο φουτζιτσου του μαστερ τσεφ αλλα αυτος ειναι υπερβολικα σκληρος καριολης, ακομα και για τον στεφανο :S :S :S
τυπε την αποψη σου για την νεα επιθεση αγαπης του τεντυ προς τον αξιοτιμο νασο![]()
Ειναι ζευγαριτυπε την αποψη σου για την νεα επιθεση αγαπης του τεντυ προς τον αξιοτιμο νασο![]()
47 νουμερο παπουτσι ο κυριος νασος τυπε, δυσκολο να τον συναγωνιστει κανεις... :S :S :S
τυποι βαζετε τα πραγματα στην θεση τουςΕιναι ζευγαρι
λες να νυστάζει χελ?άσε ρε πάλι να δούμε πως θα πάει ο αγώνας.!
πολύ καλός ο Λετονός σήμερα άψογος,δειχνει να ρίχνουμε άλλη μια πουτσα στο Μελιντζανα πολύ σημαντική και ψυχολογική νικηΣτο 3ο δεκαλεπτο παιζουμε πιο ισορροπημενα...ξυπνησε επιτελους και ο Στρελνιεκς.Αμα δεν κανει τη μαλακια να ξαναβαλει μαζι Τομπσον και Ρομπερτς καλα θα παμε.
έλα δίπλα μανναι αλλα γιατι γραφουμε σε αυτο το νημα και οχι στο θρυλεε θεε μου???????με μπερδευεται συγγαυροι
εδω τυπε χωρανε τα παντα...τα συνδυζαει ολα το νημα του βοσκοντιλιβερα λαομισητου κατα τα αλλα αξιοσεβαστου νηματοθετη(για να μην ξεχναμε και βιρλα τωρα που λειπειναι αλλα γιατι γραφουμε σε αυτο το νημα και οχι στο θρυλεε θεε μου???????με μπερδευεται συγγαυροι