troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.802
- Πόντοι
- 5.506
για τον μπιρλα λες μπρο ε?Βλέπω οτι έχετε μαζέψει και τον πρωινό ντιντή αεράτο ντιγκιντάνγκα αλλά ας πάει το παλιάμπελο, κρίμαΣ είναι και αυτός.
για τον μπιρλα λες μπρο ε?Βλέπω οτι έχετε μαζέψει και τον πρωινό ντιντή αεράτο ντιγκιντάνγκα αλλά ας πάει το παλιάμπελο, κρίμαΣ είναι και αυτός.
Για τον αυγολεμονο λες τυπε; :S :S :S
Ναι, το βλογιοκομμένο μας.
Ειναι λιγακι δροσερος αλλα ειναι καλο παιδι τυπε... :S :S :S
αρχισες παλι την κλαψα??με πληγωσατε...πειτε ρε αν δεν θελετε να φυγω....πονεσα
ντροπη.για τον μπιρλα λες μπρο ε?
αντε ρε γαμηθητε....θα σας κανω μια αναφορα ολους και θα φυγω μεταναστης....να μην σας βλεπω και να μην σας ξερω...αρχισες παλι την κλαψα??
λατινικη αμερικη να πας...γαμαειαντε ρε γαμηθητε....θα σας κανω μια αναφορα ολους και θα φυγω μεταναστης....να μην σας βλεπω και να μην σας ξερω...
καποτε μετα απο 30 χρονια θα ερθει η μουναρα χατζηβασιλειου και θα μου φερει πακετο να ξαναβρω τους καριοληδες αλλα εγω δεν θα το δεχτω
αντε ρε γαμηθητε....θα σας κανω μια αναφορα ολους και θα φυγω μεταναστης....να μην σας βλεπω και να μην σας ξερω...
καποτε μετα απο 30 χρονια θα ερθει η μουναρα χατζηβασιλειου και θα μου φερει πακετο να ξαναβρω τους καριοληδες αλλα εγω δεν θα το δεχτω
εσενα θα σε γαμησω πρωτα μετα τον αγωνα αυριο εξω απο την 7 και μετα θα φυγω...Τι σου φταινε οι ανθρωποι ρε εκει που θα πας;Δεν τους λυπασαι; :S :S :S
εσενα θα σε γαμησω πρωτα μετα τον αγωνα αυριο εξω απο την 7 και μετα θα φυγω...
αντε ρε γαμηθητε....θα σας κανω μια αναφορα ολους και θα φυγω μεταναστης....να μην σας βλεπω και να μην σας ξερω...
Survivor 2: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας! – Το Survivor επιστρέφει με αλλαγές.
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των ιθυνόντων για την προβολή του 2ου κύκλου του Survivor, με τον ΣΚΑΪ να πιστεύει πως έχει έρθει η ώρα να σαρώσει ξανά σε νούμερα τηλεθέασης.
Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες εκ των έσω, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Αλιτζαλί και ο ΣΚΑΪ δε σκοπεύουν να αφήσουν ανεκμετάλλευτη την πέραση που έχει το συγκεκριμένο ριάλιτι στον κόσμο, γι’ αυτό και οι αλλαγές θα είναι πολλές.
Ο 2ος κύκλος του Survivor, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, έναν μήνα νωρίτερα, δηλαδή, από πέρυσι. Παραδόξως, δεν θα ολοκληρωθεί και νωρίτερα, αφού έχει αποφασιστεί οι φετινοί παίκτες να μείνουν στον Άγιο Δομήνικο 6 ολόκληρους μήνες –μέχρι τον Ιούλιο δηλαδή- αυξάνοντας έτσι κατά πολύ τα έσοδα των διαφημιστικών πακέτων.
Το καλύτερο, όμως, είναι άλλο.
Σύμφωνα με το TV24, το Survivor θα ακολουθήσει τακτική Nomads και θα προβάλλεται φέτος 5 φορές την εβδομάδα, μη αφήνοντας περιθώρια στα αντίπαλα κανάλια να… πάρουν κεφάλι.
ΠΗΓΗ: dailymedia.gr
θα σε παιξω στην τσιγκολελετα στα 3 νικηφορα αυριο ρε μουνι και θα σου σκισω τα βαρδουλαΕστειλα ηδη το μηνυμα στην Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος τυπε γιατι πολυ τρομαξα...
Νεες διαρροες τυποι....
Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών της Sirina Μαρία Αλεξάνδρου είπε το «ναι» και θα βρίσκεται στο Survivor 2 για να βάλει φωτιά στον ανδρικό πληθυσμό!
[/quote[/URL]]
Τύπε τα πιο πολλά που λέγονται είναι παπαριές, όπως κ στο πρώτο :S :S :S
ζητα συγγνωμη να μεινω ρε μουνι...σε παρακαλω :S :S :S :SΝεα φημη...μετα τον Πουσταρδελ Ανανιαδη εχουμε νεα συμμετοχη στους διασημους.Και το ονομα αυτης ειναι...
θα σε παιξω στην τσιγκολελετα στα 3 νικηφορα αυριο ρε μουνι και θα σου σκισω τα βαρδουλα