Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.438
- Πόντοι
- 3.656
πολυβόλο ρε βοσκε!!!τι πυροβόλο??Τι θελεις ρε λαικο λεγκο με πυροβολο; :S :S :S
πολυβόλο ρε βοσκε!!!τι πυροβόλο??Τι θελεις ρε λαικο λεγκο με πυροβολο; :S :S :S
μπα??ήρθες??? :S
κανονικά με τόσους χιλιάδες ψηφοφόρους αυτό θα πρεπε να κάνεις!!Ναι δεν ηξερα να ειμαι 24 ωρες το 24ωρο για οποτε σας καβλωσει εσας να μπειτε μεσα... :S :S :S
εύκολα τις γαρίδες τυπεη
Γαρίδες Φρικασέ με Σταμναγκάθι?
κανονικά με τόσους χιλιάδες ψηφοφόρους αυτό θα πρεπε να κάνεις!!
εύκολα τις γαρίδες τυπε
δεν εχει τσιπα καθολου....κανονικά με τόσους χιλιάδες ψηφοφόρους αυτό θα πρεπε να κάνεις!!
τυπε γαριδες ειχε και το αλλο πιατο :S :S :Sεύκολα τις γαρίδες τυπε
Λιγκουίνι με Γαρίδες και Φυστίκι Αιγίνης....
ο μεγαλος νικητης πρωτοχρονια?Μεχρι αυριο το βραδυ ψηφιζουμε για το ζευγαρι Καπιταν Χλαπατσα και Πικεροτυπο φλας γκορντον του σεξ.....μετα ερχεται ζευγαρι μπομπα.
ο μεγαλος νικητης πρωτοχρονια?
αφου εισαι τσατρα πατρα βοσκος αγραμματος ρε...Δεν το ειχα σκεφτει σκωληκα αλλα δεν ειναι κακη ιδεα...
αφου εισαι τσατρα πατρα βοσκος αγραμματος ρε...
αστο...δεν εισαι για μεγαλα ηβεντ...του χρονου θα το δωσουμε στον στεκα...Με φαγανε τα ντελιβερι και δεν μπορεσα ποτε να τελειωσω τον παιδικο σταθμο τυπε.... :S :S :S
αστο...δεν εισαι για μεγαλα ηβεντ...του χρονου θα το δωσουμε στον στεκα...
οχι ρε...εχω ριξει πολλα σε νικη υποπλοιαρχουΜπαινω τωρα να μηδενισω τις ψηφους και μετα να πουλησω τρελιτσα.... :S :S :S
ροτσα :S :S :S :SΕ οχι και υποπλοιαρχος ο μουτσος ρε τυπε...το ξεφτυλισες. :S :S :S
το πολύ που θα κανε θα ήταν να αναλύει στον παζελ το νόμο του και να τον συμβουλεύει να πηγαίνει στις πουτανες 3 φορές τη βδομάδα...Εγω ψηφισα Πικεροτυπο...τωρα ειδικα που τον πεταξανε εξω απο το σαι σαν χυμμενη καποτα το αξιζει ακομα περισσοτερο να κερδισει στο διαγωνισμο μας και να παει στο Σαυραβαιβορ να κανει αγριοφατσες στη λουγκρα τον Παζεεελλλλ... :S :S :S