raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.302
- Πόντοι
- 5.006
Ποιο ξερολουκουμο ρε τυπε;Μια ανορεκτικη αβυζη ειναι η κοπελιτσα...αντε για καμμια σουπα στη καλυτερη.
εγω εμπαινα
Ποιο ξερολουκουμο ρε τυπε;Μια ανορεκτικη αβυζη ειναι η κοπελιτσα...αντε για καμμια σουπα στη καλυτερη.
εγω εμπαινα
Φαρκακη Ολγα ρε μουνια,...τιποτα δεν εχετε να πειτε
Της εχω τονισει οτι με το Φαρμακη δεν παει πουθενα στην σοου μπιζ μαν και θα το αλλαξουμε μολις βγει νικητρια απο το παιχνιδιΤι να πουμε ρε τυπε;Εμεις μονο τη Φαρμακη ξερουμε... :S :S :S
Τι να πουμε ρε τυπε;Εμεις μονο τη Φαρμακη ξερουμε... :S :S :S
Μαγκες αποψε πιο μετα εχει στιβεν σιγκαλ στο Ε
Αφου ειχε δικη της δευτερας ο θωμαιδης ρε τυπε...ανοιξε νεο θεμα που θα τον απασχολησει στις επομενες εκπομπες : διαφθορα στο ποδοσφαιροΑποκλείεται. Εσύ είσαι που έσπερνες και τις ψευδείς ειδήσεις οτι τη Δευτέρα είχε εκπομπή ο Θωμαίδης για τα στημένα. :S :S
πως κι ετσι τυπε; δεν εχει δωσει τετοια δειγματα....Αφου ειχε δικη της δευτερας ο θωμαιδης ρε τυπε...ανοιξε νεο θεμα που θα τον απασχολησει στις επομενες εκπομπες : διαφθορα στο ποδοσφαιρο
Ε ηταν καιρος να ασχοληθει και με την διαφθορα στο ποδοσφαιρο τυπε...τοση υπομονη εκανε...πως κι ετσι τυπε; δεν εχει δωσει τετοια δειγματα....
Ε ηταν καιρος να ασχοληθει και με την διαφθορα στο ποδοσφαιρο τυπε...τοση υπομονη εκανε...
20 λεπτο χαιλαιτς σημερα...![]()