μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.828
- Πόντοι
- 2.646
Τυπε,εμετική η ψηφοφορία σου αλλά στήριξα μηλαρακι
Σαν συνταξιοδοτημένη πόρνη μοιάζει τύπε
http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/com_news/story/2018/01/23/587452/main/2357025.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ξέρεις που έχει χαλαρώσει ο συνδετικός ιστός και κολυμπάει η σιλικόνη πέρα δώθε σαν τις άπειρες καταξεσκισμένες μιλφοπόρνες που το πουλάνε μέχρι να σταφυδιάσει τελείως
τυπε εχω ξεκωλωθει στο χεσιμο από χθες..να σου κρατησω κανενα βαζακι?![]()
τυπε εχω ξεκωλωθει στο χεσιμο από χθες..να σου κρατησω κανενα βαζακι?![]()
τι λέει σήμερα παίδες... λέει στο ΕΔΩ survivor ότι θα έχει πολύ γκρίνια απόψε από τη βρώμα τη σιχαμένη στους μαχητές.
επίσης... pls, δείτε λίγο αυτό εδώ το post, και πείτε μου τι παίζει με αυτό...
μου είπε κάποιος ότι έχει βάλει ένα πλαστικό στο καυλί του που λέγεται δελφίνι, έχω βάλει φώτο, έχετε ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο?
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=254430.msg8129686#msg8129686]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=254430.msg8129686#msg8129686[/url]
Τραβα ψοφα ρε μαλακα....πραγματικα ομως.Μετα συγχιζεσαι που βρωμοπουστα σε ανεβαζουν και βρωμοπουστα σε κατεβαζουν...τα πουστριλικια σου στο δικο σου thread.![]()
![]()
![]()
τα πηρε πισω ο παναρας ότι δηθεν σοδομισε την σαρα...προφανως θα εφαγε παντοφλα στο σπιτι από το αγορι του μετα, οποτε ειπε να ανασκευασει... :S
Ο Πάνος Αργιανίδης παίρνει πίσω τις δηλώσεις του περί φλερτ με την Σάρα Εσκενάζυ.
Ο Πάνος Αργιανίδης μιλώντας στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη Σάρα Εσκενάζυ και το φλερτ που υπήρξε, μαζεύει τις δηλώσεις του…
«Επειδή ειπώθηκαν πολλά πράγματα και έχει διαστρεβλωθεί λίγο αυτό και η Σάρα είναι ένα καλό παιδί και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να την εκθέσω, γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορεί να στεναχωρήθηκε με όλο αυτό. Με την Σάρα ούτε ραντεβού υπήρξε, εγώ στο μαγαζί της πήγα και υπήρχαν και άλλα παιδιά και άλλοι παίκτες. Δεν βγήκα ποτέ μαζί της. Τους γονείς της τους γνώρισα όπως τους γνώρισαν και τα άλλα παιδιά.
Δεν του έφτασε το πτυχίο, πάει και για μεταπτυχιακό μαλακίας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιο πιθανο τυπε να πηγε η Σαρα με τον Σαρο και να τον κανανε καλοκαιρινο.... :S :S :S
τα πηρε πισω ο παναρας ότι δηθεν σοδομισε την σαρα...προφανως θα εφαγε παντοφλα στο σπιτι από το αγορι του μετα, οποτε ειπε να ανασκευασει... :S
Ο Πάνος Αργιανίδης παίρνει πίσω τις δηλώσεις του περί φλερτ με την Σάρα Εσκενάζυ.
Ο Πάνος Αργιανίδης μιλώντας στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη Σάρα Εσκενάζυ και το φλερτ που υπήρξε, μαζεύει τις δηλώσεις του…
«Επειδή ειπώθηκαν πολλά πράγματα και έχει διαστρεβλωθεί λίγο αυτό και η Σάρα είναι ένα καλό παιδί και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να την εκθέσω, γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορεί να στεναχωρήθηκε με όλο αυτό. Με την Σάρα ούτε ραντεβού υπήρξε, εγώ στο μαγαζί της πήγα και υπήρχαν και άλλα παιδιά και άλλοι παίκτες. Δεν βγήκα ποτέ μαζί της. Τους γονείς της τους γνώρισα όπως τους γνώρισαν και τα άλλα παιδιά.
ισως να ηταν καποια κινηση στρατηγικης από τον ελληνα σουν τσου, την οποια εμεις η πλεμπα δεν μπορούμε να αντιληφθούμε...
Τραβα ψοφα ρε μαλακα....πραγματικα ομως.Μετα συγχιζεσαι που βρωμοπουστα σε ανεβαζουν και βρωμοπουστα σε κατεβαζουν...τα πουστριλικια σου στο δικο σου thread.![]()
![]()
![]()
Δεν συγχύζομαι εγώ που με λένε βρωμόπουστα γιατί είμαι
Μάλλον εσύ συγχύζεσαι γιατί το μόνο που σου σηκώνεται, είναι οι ψηφοφορίες σε αυτό εδώ το θρεντ... :S